Komentari na vest

KRAJ: CSKA - Partizan 3:0

A

Auu

pre 2 meseca

Pa ko je njima uopšte dozvolio da igraju protiv CSKA i da nas brukaju?!
O

Opet amaterizam

pre 2 meseca

Igrači od kojih sam ja brži,okretniji, borbeniji sa svojih 42 godine moraju odmah da završe sa partizanom, a to su na prvom mestu Šćekić, Nikolić, Natho...
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

Napokon da pogledam jednu utakmicu pod Stanojevicem. 'Ajde da covjek kaze da su u pitanju pripreme, ali ovo ne izgleda nista bolje u odnosu na igru sa Duljajem i Nadjom. To mi je neka prva obezervacija poslije ovog prvog poluvremena. Ono sto sam definitivno ocekivao od Stanojevica je da nam zategne odbranu. Ni to ne vidim da se desilo. Bekovi i dalje malo-malo, pa ispadaju iz igre. Antic specificno, tako da se nadam da ce ovaj novi lijevi sto nam je dosao donijeti neki napredak tu. Ono sto mogu da kazem je da je ovaj Mujakic ok igrac. Nije neki znalac sa loptom, nema tu previse kreativnosti kod njega, ali zna da igra i lijevom i desnom nogom sto je prava rijetkost kod stopera koje obicno imamo u timu. I pritom je jos siguran na lopti. Jos ga nisam vidio da pravi neka rizicna dodavanja ili da bezveze ispada iz igre kao npr. Antic koji ispada iz svoje pozicije maltene svaki napad. Sredina sa Scekicem i ovim iz Hondurasa je smijesna. Znaci, tu nema ni k od kreativnosti. Stvarno ne razumijem zasto se Scekicu daje ovoliko prostora na pripremama izuzev ako Stanojevic stvarno ne racuna na njega i u takmicarskim utakmicama, a to bi, ja mislim, bilo katastrofa. Ok je to protiv Surdulice, Metalca, timova tog kvaliteta, ali za neko ozbiljnije takmicenje? Pa, to je smijesno uopste komentarisati. I za kraj, sta se radi u toj omladinskoj skoli? Zar je moguce da nemamo talentovanijeg klinca od ovog Trifunovica? Ni brzine ni skoka ni kreativnosti ni drcnosti... bukvalno mali nista nema.Ne volim da ovoliko kritikujem djecu, ali brate mili, stvarno ako nema niko talentovaniji u omladincima od njega, zatvaraj, brate, tu skolu – to je onda cisto bacanje novca. Usput receno, CSKA isto izgleda ocajno. Nije mi ni malo jasno ni sta Nikolic radi sa njima, ali ako im je ovo igra, ni oni se nece puno naigrati u svom prvenstvu.
A

Alan Brut

pre 2 meseca

Nikolic je tek stigao u CSKA...
V

Vidi

pre 2 meseca

Poenta priče je da Stanojević ne dobija utakmice na znanje nego na spinove, kukanja pritiske na sudije i slične stvari u toku sezone. To je već svima jasno. Čak i grobarima.
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

Ne, to nije bila moja poenta price. Ne spinuj bezveze nego probaj bar jednom u zivotu da razgovaras sa ljudima kao normalno ljudsko bice.
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

@Alan Pa, ako cemo po tom kriterijumu, i Stanojevic je tek dosao u Partizan. Ne treba ih braniti ni jednog ni drugog. I jedan i drugi su danas prikazali dekadentan fudbal sa svojim timovima i to je to. Kad pokazu vise i bolje, bicu prvi koji ce ih pohvaliti (kao sto ostalom i radim kad to ljudi zasluze).
ј

јјјјј

pre 2 meseca

немојте тако ипак су они шести клуб у Русији
G

Gostgost

pre 2 meseca

Saldanja se bas navikao na stit, cim ga neko mrko pogleda, on padne, kuka, trazi faul... I na prosloj i na ovoj utakmici isto...
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

Drugo poluvrijeme jos gore nego prvo. Bez pretjerivanja, ovo je najruznija utakmica Partizana koju sam ikad pogledao od pocetka do kraja. Znaci, pravo mucenje. Od pojacanja, jedino pojacanje je ovaj Mujakic. Vec sam ga komentarisao u prvom poluvremenu, pa necu vise. Ariaga = drugi Scekic, ali 'ajde, tek je dosao, mozda se i pokaze kao pojacanje. Zubairu je vec malo interesantniji, ali naravno ni od njega nismo mogli nista da vidimo jer nas napad jednostavno nije postojao danas. Ljudi, ja ovo jos nisam vidio, da mi jednu jedinu smislenu akciju nismo uspjeli da organizujemo za citavu utakmicu. Znaci, nevjerovatno. Od ostalih igraca... Kovacevic = drvo. Jankovic = drvo. Ali nek se Vazura i Cukaricki tale. Koga jos briga sta je dobro za Partizan, jel tako? Bazdaru samo 5 minuta igre, a Scekicu 70? Stanojevicu, covjece, sta radis? Ja sam od tebe ocekivao da pospremis ovaj nered sto su ti ostavili Stolica, Petric, Duljaj i Nadj, a ne da ti tim izgleda jos ocajnije nego pod njima. I za kraj, gdje su ti Zahid i Severina? Niko ne izvjestava o tome da su povrijedjeni tako da, jos jedno, pobogu, covjece, sta radis?
o

onako usput

pre 2 meseca

Jel' igra Baždar ,ili je prešao u M.City - zna li se šta ?
D

Djoko Poveliki

pre 2 meseca

Preša je u Junajted....jadan ne bio.
M

Marinjo1

pre 2 meseca

Pa ovaj nikolic pusta penzionera koji daje gol, ovo je smehotres kolko je ismejao partizan veceras
K

Kust

pre 2 meseca

Centar nisu presli na 2 utakmice
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 2 meseca

Šta je ovo? Kakva su ovo ponižavanja? Tošić ušao i odmah nam dao gol? Uprava napolje.
F

Fukljo

pre 2 meseca

Zatego Stanoje odbranu
E

Evo...

pre 2 meseca

....ulazi bonus u igru...
C

Cipiripi LE2

pre 2 meseca

Sad napisite saopstenje da su Terzic i Dzajic i FSS krivi sto niste presli pola protiv cetvrtoplasirane ekipe u Rusiji
B

Budak

pre 2 meseca

Ima li ovde neki strucnjak da nam objasni svrhu igranja nasih bekova i Scekica?
S

SULTANAT

pre 2 meseca

Ako je cilj da budemo Zvezdin džak za udaranje, onda, izgleda, sve ide po planu.
E

Edergam

pre 2 meseca

Pa bolje je da na pripremnim utakmicama primaju ovakve golove nego na zvaničnim zato ove utakmice i služe barem će izvući neke pouke. I ne znam šta ste očekivali, da ih pregaze sa 17 golova i odigraju meč bez greške?!
A

A jel

pre 2 meseca

Šamrok uveo u Ibru Jovanovića zbog penala?
N

Naopako

pre 2 meseca

Ovakav fudbal vise niko u evropi ne igra…
P

Paa

pre 2 meseca

Osim ova dva vojna kluba. Rekao bih čak i da je ovo antifudbal.
G

Gosthost

pre 2 meseca

Saldanja se bas navikao na stit, cim ga neko mrko pogleda, on padne, kuka, trazi faul... I na prosloj i na ovoj utakmici isto...
J

Joksa1986

pre 2 meseca

Na koji foru Partizan moze biti medju prva 3 u Superligi zivo me interesuje ?! Saldanja gol moze dat samo protiv Surdulice i to na JNA
n

no name_

pre 2 meseca

Da li je bitno? Ovo je poslednja sezona u kojim nasi klubovi imaju zagarantovane grupe. Sad svi krecu od kvalifikacija, prakticno od 1 kola i samo 4 kluba. Cak i prvak treba da izbaci dva tima da bi imao nege grupe. Treba napomenuti da nijedan klub osim blizanca, nije uspeo da se plasira u grupe preko kvlafikacija...kad moras da pobedis, a ne da izgubis i eto u grupama si. Izgleda da idemo ispod ove 19 pozicije, ko zna koliko dole.
I

IQ

pre 2 meseca

ANTIC.......B U D A K !!!!!!!
r

rau

pre 2 meseca

pd kad znam za sebe akifejev je na golu CS-KA
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

Napokon da pogledam jednu utakmicu pod Stanojevicem. 'Ajde da covjek kaze da su u pitanju pripreme, ali ovo ne izgleda nista bolje u odnosu na igru sa Duljajem i Nadjom. To mi je neka prva obezervacija poslije ovog prvog poluvremena. Ono sto sam definitivno ocekivao od Stanojevica je da nam zategne odbranu. Ni to ne vidim da se desilo. Bekovi i dalje malo-malo, pa ispadaju iz igre. Antic specificno tako da se nadam da ce ovaj novi lijevi sto nam je dosao donijeti neki napredak tu. Ono sto mogu da kazem je da je ovaj Mujakic ok igrac. Nije neki znalac sa loptom, nema tu previse kreativnosti kod njega, ali zna da igra i lijevom i desnom nogom sto je prava rijetkost kod stopera koje obicno imamo u timu. I pritom je jos siguran na lopti. Jos ga nisam vidio da pravi neka rizicna dodavanja ili da bezveze ispada iz igre kao npr. Antic koji ispada iz svoje pozicije maltene svaki napad. Sredina sa Scekicem i ovim iz Hondurasa je smijesna. Znaci, tu nema ni k od kreativnosti. Stvarno ne razumijem zasto se Scekicu daje ovoliko prostora na pripremama izuzev ako Stanojevic stvarno ne racuna na njega i u takmicarskim utakmicama, a to bi, ja mislim, bilo katastrofa. Ok je to protiv Surdulice, Metalca, timova tog kvaliteta, ali za neko ozbiljnije takmicenje? Pa, to je smijesno uopste komentarisati. I za kraj, sta se radi u toj omladinskoj skoli? Zar je moguce da nemamo talentovanijeg klinca od ovog Trifunovica? Ni brzine ni skoka ni kreativnosti ni drcnosti... bukvalno mali nista nema.Ne volim da ovoliko kritikujem djecu, ali brate mili, stvarno ako nema niko talentovaniji u omladincima od njega, zatvaraj, brate, tu skolu – to je onda cisto bacanje novca. Usput receno, CSKA isto izgleda ocajno. Nije mi ni malo jasno ni sta Nikolic radi sa njima, ali ako im je ovo igra, ni oni se nece puno naigrati u svom prvenstvu.
L

LILIHIP

pre 2 meseca

Utakmica je nikakva,ni oni ni mi ništa. Ne znam o kakvoj disciplini pišete?
S

StanojeŠamrok

pre 2 meseca

nastavlja da uništava klub.Gde su Natko,Gajas i ostala pojačanja? Zar sa ovom ekipom misli na Dinamo Kijev? Opet nam AV dovede trenera za drug o mesto i ispadanje iz Evrope u julu. rope u julu mesecu. Pa pošten8je jd da
G

GostRadan

pre 2 meseca

Goh? Igrac manje, direktan krivac za gol. Ali nije on kriv za losu igru, nego onaj ko ga je platio milion evra i forsira ga da igra. Ariaga? Los, losiji od ostalh koji su bili zadnji vezni. Antic? Ne igra odbranu, a u napadu neprimetan. Sve u svemu, ispod proseka. Dinamo K. Je bolji tim od CSKA, plus, bice silno motivisani zbog ovog vasarskog turnira. Zamislite, ne znaju da postoji grafika u tv prenosu. Plasim se da cemo se raspasti, bukvalno, do kraja Avgusta.
g

gari garinča

pre 2 meseca

ovaj Goh ko muva bez glave , gde ga iskopaše da mi je znati
J

Joksa1986

pre 2 meseca

Tek u ovakvim utakmicama ustvari vidis koliko je recimo Saldanja prosecan fudbaler, covjek je svaki duel izgubio, prespor, preblag u duelu, nista prostor, nista skok, sto je i sacuvao loptu pas ide unazad, bukvalno beskoristan na terenu kad kraj sebe ima iole neke defanzivce koji osim kondicije da potrce 90 minuta imaju i nesto znanja fudbalskog 🤔 Onda se covjek sa pravom zapita Bog te kakva ne to liga gdje taj lik da 20 golova ?!

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Trener i uprava Partizana jedino ako su na teškim drogama pa da misle da mogu kvalifikacije za ligu šampiona da igraju u prvoj postavi Antić,Filipović,Šćekić,i Nikolić oni ni protiv Mladost Lučane nebi mogli da prave razliku na terenu.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 2 meseca

Jesmo li u prvom poluvremenu oborili neki rekord po broju vraćanja lopte golmanu?
Z

Zcv

pre 2 meseca

Kako se zove ova igra sto igra Partizan?
H

Hhhh

pre 2 meseca

Ko dade za Goha 1.2m
D

Deno

pre 2 meseca

Kaže da je bolji trener ,ništa taj nije naučio. Scekic ,Nikolic u jakoj proveri počinju.
T

Tubeki

pre 2 meseca

Domaci igraci su katastrofa, Stranci jos gori
D

DDF

pre 2 meseca

Od 3 pripremne utakmice na 2 primamo gol u prva 2-3 minuta,toliko o karakteru ovog tima Partizana...ko se nada prolasku dalje protiv Dinama Kijev treba istog momenta tu misao da izbaci iz glave,ovaj sastav nije za igranje LK kamoli za LE
c

cccc

pre 2 meseca

Amateri
С

СРАМОТА

pre 2 meseca

Партизан у прва 2-3 минута изгледао као група случајних пролазника. Где су бекови и крила за Лигу шампиона? Управа напоље.
I

Intertoto

pre 2 meseca

Za Ligu Sampiona? Hahahahahah
B

Baxter88

pre 2 meseca

Partizan i LS?! Hahahahhahahahhaaahahahahahahahhahahshhshhhahahhaah strava fora brate, nastavi samo da mastas...
S

Sofronije III

pre 2 meseca

Za one koji su pitali gde je Stub srpstva na Turniru bratstva, samo da pitam, da li je to onaj preozbiljni turnir na kom je čak i Krasić sa 40 godina uspeo da upiše asistenciju?
M

Mutommbo

pre 2 meseca

Šćekić i Nikolić počinju utakmicu. Važna provera i solidno jak protivnik, kao što je Dinamo Kijev. Ako hoće da vidi ko koliko može, evo ja kao navijač drugog kluba, kaoji uvek navija za naše ekipe pritiv stranih, mogu odmah da mu kažem da njih dvojica ne mogu da igraju. Šta očekivati onda od igre?
N

Nenad B.

pre 2 meseca

Na šta će ovo da liči, sa dva najsporija igrača u ekipi Šćekićem i Nikolićem, beskrvnim Gohom, malim Trifunovićem, bekovima Živkovićem i Antićem? Izgleda da ćemo proći slično kao OFK-a, sem ako Marko ovim njegovim ne naredi da ne zapinju previše.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 2 meseca

Gde su pojačanja za Ligu šampiona? Zašto je sačuvan kostur tima koji nije ništa osvojio? Uporedite ovaj tim i prelazni rok s onim iz 2003. godine. Gde je Partizanu već skoro godinu dana predsednik kluba? Zašto je Vazura i dalje u klubu nakon onakvih odlazaka Asana, Diabatea, Jovića... i sedam godina bez titule? Uprava napolje.
D

Dejoooo

pre 2 meseca

Sve koje si nabrojao odavno su trebali biti u corki.Toliko su za klub uradili.
S

Sf

pre 2 meseca

Pa pitaj sebe zašto. Gde si ti? Jel prošlo sedam dana? Jeste. Šta ti očekuješ daće Vzura da se uplaši 2000 frakcijaša i Duloa milogorca. Kome ti šalješ poruku. Kada budete napunili stadion onda, ćete i da smenite upravu.
K

KOJI NASLOV

pre 2 meseca

Napadaju hahahahha nece oreci 30m
E

Evola

pre 2 meseca

Jel' ima negde prenos?
J

Joksa1986

pre 2 meseca

Arena 1
G

Grobar 011

pre 2 meseca

Ima Arena sport