Kragujevac ostao bez jednog od kreatora evropske bajke: Vasilije Đurić u Ocelulu

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.24. | 17:34

Ugovor na dve godine, stigao bez obeštećenja pošto mu je obaveza sa Kragujevčanima istekla

Nije bio u gro planu kragujevačke evropske bajke, ali je Vasilije Đurić i te kako imao zasluge za odlične rezultate tima Feđe Dudića. Pamtiće se gol na Voždovcu vredan tri boda, potom sjajna solo paritura u sudaru sa Čukaričkim na otvaranju plej-ofa, kada su Šumadinci stigli do ključnih bodova u trci za mesto u Evropi.

Posle sezone pune afirmacije u dresu Radničkog, i pet golova u Mozzart Bet Superligi, Vasilije Đurić se otisnuo put inostranstva. On će naredne dve sezone provesti u rumunskom Ocelulu, pošto je danas potpisao ugovor sa pomentuim klubom.

Izabrane vesti

Nekadašnji đak Zvezdine škole fudbala došao je u prošloj sezoni osmoplasirani klub rumunskog prvenstva kao slobodan igrač, pošto mu je ugovor sa Radničkim istekao.

Dug put do afirmacije imao je Vasilije Đurić. Posle Crvene zvezde branio je boje OFK Beograda, Sinđelića, TSC-a, Inđije i Metalca. Ali je u Kragujevcu pružao najbolje partije.

Zanimljivo u Ocelulu će ga trenirati Dorinel Munteanu, legendarni vezista i član rumunske reprezentacije koja je na Mundijalu u Americi 1994. godine stigla do četvrtfinala.  



tagovi

Vasilije Đurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara