Kovač: Zvezda tvrd orah

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.19. | 00:21

"Imali su jedno dve akcije koje su mogle da se završe loše po nas.Borili su se i igrali u okvirima svojih mogućnosti"...

Trener Bajerna Niko Kovač nije skrivao zadovoljstvo posle pobede nad Crvenom zvezdom. Dobro hrvatski stručnjak zna koliko je važan dobar start u bilo kom takmičenju, pogotovo u Ligi šampiona...
"Zadovoljan sam rezultatom. Ovo je tek početak, morali smo da dobijemo ovu utakmicu. Zvezda se pokazala kao tvrd orah, sa velikim motivom. Da li su me iznenadili? Nisu. Znao sam da će se dobro i organizovano braniti, oni to odlično rade. Čekaju priliku iz kontre. Mi smo odradili ono što smo hteli, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan".

Zvezda je zapretila u nekoliko navrata, na 1:0 nije bilo prijatno...
"Imali su jedno dve akcije koje su mogle da se završe loše po nas. Znate, nikome nije lako kada dođe ovde u Minhen. Zvezda se borila i igrala u okvirima svojih mogućnosti"

Izabrane vesti

A da li Bajern može bolje od ovoga?
"Perišić i Kutinjo su kasno došli, nisu dugo radili sa ekipom. Videli ste da je Kutinjo bez obzira na to vrlo opasan. Biće sve bolji i bolji, kao i ceo naš tim. I večeras smo mogli da damo još neki gol. Stvorili smo mnogo šansi. Ali svaku šansu lako pretvoriti u gol. Sve u svemu, možemo da budemo zadovoljni ovim izdanjem".

U Pireju je završeno 2:2...
"Malo sam uspeo da pogledam u kancelariji pred utakmicu. Biće mnogo teško i u Pireju i u Beogradu. Čekaju nas mnogo teške utakmice. I Zvezdi i Olimpijakosu navijači daju posebnu snagu, biće mnogo teže nego kod kuće", zaključio je Kovač.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara