Komentari na vest

Kostić odbio novi ugovor sa Ajntrahtom, sve je bliži prelasku u Juve

X

Xexexexeex

pre oko 2 godine

Pametna odluka jer realno gde moze Ajntraht da se poredi sa Juventusom,budimo realni
K

Kols

pre oko 2 godine

Pa lepo si rekao ne mogu da se uporedjuju zato sto je Ajntraht ozbiljna ekipa i osvajaci lige evrope a juventus je krs i propala ekipa !!!
S

Spartanac

pre oko 2 godine

Trebao je jos ovu Sezonu u Frankfurt da odigra. Liga Sampiona po prvi put...Navijaci su im prejaki, Klub odlican,grad Frankfurt Multikulti. Medjutim on vise ni nije mlad a kad stara dama zakuca ma vratima ne razmisljas dva puta. Steta sto je trenutno Juventus Krs. Chielimi i Dybala im otisli...Morata kakav je takav je ujedao je za svaku loptu. Bice interesantno ako stvarno Juve dovodi Kostica i Pogbu bice opet Juve Topina
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Predugo je tamo, hteo je i prosle sezone da ode, ako se dobro secam cak su ga i nesto ucenjivali. Doslo je do zasicenja. Nikakva tu liga sampiona ne pomaze.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Dobro je. Italijanski fudbal je taktički fudbal, sličan njemackom. On nije glup momak, vjerujem mu neće biti teško da se uklopi. Jedino možda zbog jezika, ali tu je Vlahović srećom. Ogroman plus i za reprezentaciju. Dosta ce da se razumiju njih dvojica . Dva igrača koja moraju da saradjuju.
D

Dachaa

pre oko 2 godine

Problem je u tome hoce li igrati u prvoj ako se uzme u obzir da je Alegrli jos tu..
R

Razum i osećajnost

pre oko 2 godine

Daleko od toga da mu želim nešto loše,naprotiv radovao sam se svakom njegovom golu u Ajntrahtu,ali realno bojim se da ima limite kao igrač da bi u tridesetim eksplodirao u Juventusu. Navodno mu je Ajntraht ponudio 4 miliona po sezoni, dok ce mu po pisanju medija u juveu biti 2,5 sa eventualnim bonusima da naraste do 4. Da se na kraju ne ispostavi da mu je bilo bolje da je ostao u Ajntrahtu koji ce ove sezone igrati ligu šampiona.
J

Juve 1982

pre oko 2 godine

Na prozivku - zna se - 1. Jula u Kontinasu.
O

Otodjibaje

pre oko 2 godine

Msm da je sad pravi,a mozda i poslednji trenutak da napravi jedan ovakav transfer. Zaslužio je to. Cela reprezentacija ce nam do Katara igrati u Italiji, sto i nije tako lose. Italijani su 2006 osvojili SP sa igracima koji isključivo igraju SeriaA...mozda tako i mi 2022 :D
O

Old

pre oko 2 godine

Nije Kostic mlad nedokazan splavar pa ce u Juveu da propadne i unazadi karijeru sa 30 god. Italija nije jaca od Nemacke a ni Juve nije kao nekada. Igrace, malo i odmarati boli ga uvo pri kraju karijere uzeo je i neku kintu vise.
G

Gost55

pre oko 2 godine

Kao klijent Alesandra Lucija,vrlo verovatno da ce u Juve.Fino ce proci i Radnicki kom sleduje oko milion evra,ako transfer bude dvadest miliona,kao i HSV jer ima pravo po ugovoru sa Ajntrahtom,pet procenata od sledeceg Kosticevog transfera.
p

podesen

pre oko 2 godine

Radnički ima 1,5% što je oko 300 000e,kakav milion.
G

Gostic

pre oko 2 godine

Nadam se da nece proci kao Krasic u Juveu.
R

Razum i osećajnost

pre oko 2 godine

Fantastična opaska svaka čast!
U

UzmiNaseK

pre oko 2 godine

Najbolji je Partizan rekao je Zeljko Pantic Nate on zna fudbala.