Ivan Kostić (©fknovipazar)
Ivan Kostić (©fknovipazar)

Kostić menja Mirkovića, Mršić jača odbrambeni bedem Pazara

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 18:28

Jednogodišnji ugovori za golmana i štopera

Novi Pazar nastavlja sa obnavljanjem resursa u poslednjoj liniji. Četiri dana pre polaska na Zlatibor izvesno je da će taj deo pazarskog tima pojačati golman Ivan Kostić i štoper Ognjen Mršić.

Kostić (28) se vraća u Mozzart Bet Superligu posle sezone u grčkom Volosu i pre toga u kiparskom Enosis Neonu iz Paralimnija. Prethodno je na domaćoj sceni čuvao mrežu Mladosti iz Lučana, surduličkog Radnika, Metalca iz Gornjeg Milanovca, Radničkog iz Pirota i knjaževačkog Timočanina.

Izabrane vesti

Očekuje se da Kostić bude dostojna zamena za Nikolu Mirkovića, koji je otišao u Čukarički. Konkurenciju će mu praviti već starosedelac Filip Pajović, sa više nego solidnom rolom u završnici minulog prvenstva.

Mršić (25) stiže iz kruševačkog Napretka, u kojem je proveo četiri godine, dok je ranije nosio dres Bačke.

Visoki centralni bek treće je pojačanje Pazaraca na centralnoj bekovskoj poziciji, nakon Ognjena Bjeličića i Darka Isailovića. Oni će popuniti prazninu nastalu odlaskom univerzalca Abdulaja Sisea, Omara Fajeda i Emira Azemovića.

Na pazarskom radaru je i Filip Bačkulja (22), još jedan štoper i istovremeno bonus igrač. Njegov doskorašnji klub je Metalac iz Gornjeg Milanovca, ali ima i iskustvo i iz razvojne ekipe austrijskog LASK Linca, kao i omladinski staž u Brodarcu i Kikeru iz Kraljeva. Bačkulja bi trebalo da potpiše ugovor na dve godine.


tagovi

FK Novi PazarMozzart Bet SuperligaIvan Kostić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara