Komentari na vest

Kostić dobio poziv koji se ne odbija

M

Mikili TB

pre 14 dana

Kakvo vreme je došlo, da se poziv Kristal Palasa igraču iz Juventusa ne odbija. Da mi je neko rekao pre 10-20 godina ne bih mu verovao, ali danas, gledavši stanje, igru, atmosferu i budućnost u Juventusu, i tek kako je za verovati.
S

Sedorf10

pre 15 dana

Idealno za Kosticevu karijeru bi bila Spanija(Sevilja, Atletiko), Holadnija(Ajaks) ili Nemacka(Leverkuzen, Stutgart). Engleska je dobra u nekom takmicarskom smislu i finansijski naravno. Ali Engleska iscrpljuje igraca. Sanse da ce se igrac ozbiljnije povrediti su MNOGO vece. A ako bi Kostic zaobisao Engleze verovatno bi mogao da igra jos 5 ili 6 sezona ozbiljan fudbal. Ni Arabija mu nije losa opcija, to je lova do krova, liga malo slabija ali karijera duza.
v

vuleta99

pre 15 dana

pozvati Nemanju Matica, Matiju Nastasica i Kristijana Belica ako zelite da nesto uradimo, pozzz. Ako igraju Gudelj i Lukic 0bodova.
D

Duljaje odlazi

pre 15 dana

I Boranijaševića na desno wing-beka umesto one prevare Živkovića.
m

majkemi

pre 15 dana

od one glupe reklame za kladionicu ne volim da čujem za njega, neka ga dalje od PL
l

laker

pre 15 dana

maneken obican kao i vlahovic,tadic,lukic,radonjic..

Gost17

pre 15 dana

Kad ti kažeš da je Tadić maneken druže..... O čemu dalje sa tobom pričati..
D

Drvo

pre 15 dana

Postoji samo jedan poziv koji se ne odbija, kad naručiš roštilj pa te zovu da je gotov. Pare su precenjene
L

Liga sampinjona

pre 15 dana

@Drvo Kakvo poredjenje🤦🏻E bas drvo i to javorovo.
V

Veljko9

pre 15 dana

Od prelaska u Juve propao kao i Kijeza i Vlahovic, bezi Kole fali nam tvoj centarsut u reprezentaciji!
p

publika

pre 15 dana

Ne razumem ljude koji se cude naslovu da je Kristal Palac top ponuda u odnosu na Juve. Slazem se, gledajuci velicinu kluba smesno je i pricati koliko je Juve iznad Kristal Palasa, ali sta mu to znaci? Odustaju od Evrope zarad smanjivanja kazni, u finansijskom problemu godinama, trofeja nema ni u naznakama... Nazalost po nostalgicare ovo nisu kraj '90ih i pocetak' '00ih i Italija vise nije zbor najboljeg sto fudbal pruza, vec je to Engleska. Opet, da me romanticari ne prozivaju nepotrebno, slazem se da je onaj fudbal u Italiji bio spejs šatl u odnosu na ovaj danas u Engleskoj koju je, recimo, Tristać. Ali takav kakav najbolji je. Opet, da ne shvatite pogrešno, ne kažem da Engleska ima najbolji fudbal, već samo najbolju ligu. Tako da, samo rokaj Filipe kada ti se već ukazala prilika, a realno, nije da će ti se Engleska otvoriti još koji put.
D

DDF

pre 15 dana

Engleska PL za italijanski CALCIO je u svakom smislu nedostizna,prosle zime jedan Brajton za Zaniola nudila 50%vise naspram Milana jednog od najvecih evropskih klubova u istoriji...kada najveci velikani Italije imaju manje novca od osrednjih PL timova,sve govori kolika je razlika izmedju ovih liga
S

Saguenay

pre 15 dana

Stusti se ko brzi voz po boku i onda nikada ne podigne glavu da vidi ima li koga u sensnaestercu i napamet sutne loptu u sesnaesterac bez rezona i koristi.
D

Delija NBGD

pre 15 dana

Kostic ispred sebe ima bar jos 5 godina vrhunskog fudbala. Ja sam za to da ode u PL ili negde gde se igra brze, napadacki, zivlje itd jer u Juveu nema leba. A i ko zna, mozda eksplodira u Palasu 1 sezonu pa ode u neki top klub..
Б

Блок

pre 15 dana

Он треба да иде само тамо где се игра са три позади .Лош је као крилни нападач јер је лимитиран са дриблингом.Да игра бека са четири позади ...питање је како би изгледало. Фул бекове играју или бекови или лимитирана крила.
K

Kostic je

pre 15 dana

tri godina na silaznoj putanji, trkač bez tehnike ne može još pet godina kad je već u zrelim godinama...ti i fudbal XD
k

kosticcc

pre 15 dana

ima jos pet godina vrhunskog fudbala?? Pa da li se ti zezas? Ne zelim da omalovazavam kostica zato sto je postigao svasta i vrhunski je igrac ali covek nije u stanju da bude prva postava ovog i ovakvog juventusa dve godine vec. Sta dalje onda da pricamo, to je dovoljan pokazatelj da u njemu vise nema materijala za top lige, neka holandija arabija ili portugal tu bi mogao jos pruziti. Ali zapamti sine moj on ti je igrac cije najvece oruzje je brzina a takvi kad krenu da gube brzinu bukvalno nestaju sa radara a kostic vec ima preko 30 tako da ce on tek ici silaznom putanjom.
Б

Блок

pre 15 dana

Баш сам прошле недеље гледајући њихов меч помислио ,ја бих Костића довео.Код овог тренера је играо врхунски. Иначе Палас од доласка новог тренера игра баш баш лепо.Нападачки.
N

Normalno

pre 15 dana

Samo da pobegne iz Đubrentusa.
P

Petrinjo6448

pre 15 dana

Ko piše ovakve gluposti!? Čuj poziv koji se ne odbija da predje u kristal pališ iz Juventusa???! Boze me sačuvaj, po toj logici luka milivojevic je veći od Del Piera npr, dva kapitena, strašno
M

Mikili TB

pre 14 dana

Brate mešaš babe i žabe. Del Pijerov Juventus je bilo nešto sasvim drugo, u sasvim drugom vremenu, u doba kad je Luka krenuo u osnovnu.
8

89Max

pre 15 dana

Sa konja na magarca.
М

Мандиго

pre 15 dana

Из Торина у Лондон. За плату од сто хиљада нечега месечно, а нису динари. Волео бих ја да одем са коња на магарца као он.
Л

Лазар

pre 15 dana

Костићево вријеме је прошло, био је годину дана хит у Европи по боку и рецимо једну полусезону у Италији.. након тога је прочитан и закључан, тако да га сада лагано заустављају и исподпросјечни играчи..

Владан

pre 15 dana

у Јувеу су успели и центаршут да му униште... његово најјаче оружије.. бегај бре одатле главом без обзира
S

Stranac1

pre 15 dana

"POZIV KOJI SE NE ODBIJA" Boze me sacuvaj i sakloni. Za sta igra Crystal Palace ? Za nista, cisto da bi opstali u Ligi. Ne znam zasto strucnjaci Nonstop govore da je Engleska najaca Liga ? Mozda jeste sto se tice para u Evropi ali po kvalitetu Fudbala NE i da opet kazu Strucnjaci da jeste Engleska najaca Liga pa bre sto ne osvoji nesto Reprezetacija ? Ne secam se zadnji put kad su nesto osvojili. Sto se tice Kostica decko je nekad vredeo 40 miliona a sad 9 . Naj lepsi i naj bolji Fudbal je igrao u Nemacku, oke pokusao je da promeni sredinu ali gde Brate Juventus ? U Juventusu nije mogao ni Cristiano da se snadje.Ako vec Italija trebao je u Inter kao i sto se govorilo. Juventus uoosge nije njegov stil igre. E sad stvarno dosza treba da bude lud da bi otisao u Crystal Palace, imaju tamo cak 16 tamnoputih igraca. Pa dal ce on tamo da se snadje ? Iskreno po Kvalitetu trenutnom i izdanju koje pokazuje za njega je Grcka,Turska Liga Plafon. Sto se reprezetacije tice nista nije bolji od recimo Zivkovica,Gacinovica ili Lazovica koji nece ni dobiti poziv. A nebi me cudilo ni Gacinovic da ne bude pozvan. Mogu da vam kazem sto se tice Reprezetacije nikad gore igraca u goroj formi nismo imali. Tadic dzogira u Turskoj, SMS i Mitrovic igraju poluamaterski Fudbal, U Djubretusu Vlahovic i Kostic nista , Odbrana Kupus , po onim Grckim klubovima Zivkovic,Mladenovic,Djuricic,Gacinovic i td nemaju mesta, Terzic greje Klupu u Salzburgu, Gajic segagaci, Radonjic zavrsio Sezonu ceka Zurke na Ibizzi a Samrdzic aka Zidian nemoze da se izbori za mesto u Udineze koji se bori sa opstanak. Jadni mi sto se nadamo i oni sto moraju da igraju.
Л

Лазар

pre 15 dana

Ови што пишу "Ђубрентус", никако да обришу све сузе од комплекса које им је Стара Дама деценијама набијала....
Z

Zauvek zvezdaš

pre 15 dana

Potpuno si u pravu,naši reprezentativci u svojim klubovima ili počinju utakmice pa ih menjaju na poluvremenu ili oko 60 minuta ili obrnuto ulaze u drugom poluvremenu oko 60 ili 70 minuta. Imamo samo 4 standardna igrača u svojim timovima u ligama petice i to dva golmana VMS i Rajkovića kao i Veljkovića i Nemanju Maksimović koji igraju u prosečnim i ispod prosečnim timovima u svojim ligama i ja smem da se kladim da bi Zvezda ovakva kakva je izbacila Torino, Verder, Hetafe i Majorku u evro takmičenjima. Igru Tadića, SMS, Mitrovića i Pavlovića koji su nosioci u svojim klubovima ne bi ni komentari Sao jer su klubovi i lige u kojima igraju suvi prosek kao i ruska liga u kojoj imamo 3-4 standardna igrača. Ova četvorica što su u grčkoj ligi su celu sezonu između klupe i terena, znači nikad skromnije igrače i reprezentaciju nismo imali.
D

Dajbrepare!

pre 15 dana

Kostic je malo jaci od proseka. Ali u Juventusu se ne bi snasao ni Belingem! To je tako zlo po igraca od ekipe da ja ne znam kako neko ima zelju da ide u Juve! Bezi Kosticu i ne osvrci se!