Kosanović traži pobedu za kraj: Bolji smo od Proletera, mi ćemo se pitati u Novom Sadu

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.12.19. | 16:13

Haskić povređen, u tim se vraća Pantelić

Za Radnički i Proleter ostao je još jedan radni dan u Linglong Superligi. Dva tima odmeriće snage u subotu u Novom Sadu, a reč je o zaostaloj utakmici 16. kola, koja je odložena na zahtev Nišlija, jer im je stomačni virus tada pokosio skoro ceo tim.

Bez obzira što će se igrati na severu zemlje, trener Radničkog Milorad Kosanović je uveren da će njegov tim pobedom otići na zimski raspust. Koliko iskusni stručnjak puca od samopouzdanja pokazuje i to što najavljuje da će se njegov tim pitati za sve u ovom meču.

Izabrane vesti

A, po formi dva tima nisu daleko jedan od drugog: Proleter ima jednu, Radnički dve pobede u poslednjih pet kola.
Imamo protivnika koji zna da igra fudbal i voli da se nadigrava, ali smatram da ćemo mi biti ekipa koja će se pitati u Novom Sadu, zato što smo bolji od Proletera. Ukoliko uspemo da zadržimo ritam koji smo imali na poslednje tri utakmice, mislim da ćemo imati dobru šansu da ostvarimo željeni rezultat, a to je pobeda. Proleter će tražiti bodove po svaku cenu, ali su i nama i tri boda neophodna u borbi za priključak sa ekipama koje su ispred nas na tabeli”, poručio je Kosanović.

Iskusni strateg je najavio da neće mnogo menjati tim u odnosu na poslednju utakmicu protiv Mladosti.
Nermin Haskić ima povredu kolena i neće moći da nam pomogne. Ostali su spremni, u konkurenciju se vraća Dušan Pantelić. Protiv Mladosti u nedelju smo bili jako dobri i neću mnogo menjati sastav u odnosu na taj duel”, rekao je Kosanović.

Radnički će i u slučaju pobede jesen završiti na sedmom mestu na tabeli, dok Proleter sa bodom ili remijem može do 11. pozicije.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara