Lazić: Imam utisak da drugu godinu zaredom neko drugi odlučuje umesto igrača

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.02.20. | 00:52

Kapiten Zvezde nije bio zadovoljan nakon poraza od Partizana u Kupu

(od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Neverovatno uzbudljivo finale Kupa Radivoja Koraća rešeno je pobedom Partizana nakon dodatnih pet minuta košarke. Pitanje je da li bismo produžetak gledali, da Kevin Panter nije napravio faul u napadu na nekih deset sekundi do kraja. Ovako, Markus Pejdž je u poslednjem napadu za crno-bele izborio poene sa linije za bacanja, a Partizan je naknadno slavio.

Izabrane vesti

Kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić, nije bio baš najzadovoljniji nakon poraza, ističući da ima utisak da nisu samo igrači rešili meč.
"Hoćete iskreno? Oči u oči jedno drugome... Čestitke Partizanu na osvojenom Kupu. Imam utisak da već drugu godinu za redom neko drugi umesto igrača odlučuje o ishodu utakmice i da li je to namerno ili ne. Jednom možeš da napraviš grešku, a drugi put je već izbor. Ja sam stekao takav utisak".

Nakon toga, Branko Lazić je sportski konstatovao i čestitao crno-belima trofej.
"Naravno, ponavljam, čestitke Partizanu na osvojenom Kupu".

Nije ni Bili Beron bio najzadovoljniji suđenjem večeras.
"Promašili smo neke šuteve, ali su sudije dosudile veliki broj faulova večeras. Ne znam šta bih rekao o onom faulu u napadu, Pejdž se smejao nakon toga. Kao da su čekali da to dosude, a to se ne svira na kraju utakmice. Koliko god da je ona bila čvrsta večeras... Moraćemo da se skupimo nakon ovoga. Nisam imao dobar pogled na tu situaciju, ali pošto se Pejdž smejao, valjda to dovoljno govori".

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara