Konte opet gleda ka Old Trafordu

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.01.21. | 09:52

Ali pre svega mora da reši problem zvani Kristijan Eriksen...

Antonio Konte ponovo gleda ka Old Trafordu. Otkako je seo na klupu Intera iskusni stručnjak pojačanja najčešće dovodi iz Engleske, konkretno iz Mančester Junajteda. U poslednjih godinu i po dana sa Teatra snova na Đuzepe Meacu došli su Ešli Jang, Romelu Lukaku i Aleksis Sančez. A ne treba zaboraviti ni Viktora Mozesa iz Čelsija. Naravno ni posrnulog Kristijana Eriksena... Eventualno nova pridošlica iz Premijer lige zavisi upravo od oslaska nesnađenog Danca. Kako pišu Miror u pitanju je Džesi Lingard (28).

Inter uveliko radi na odlasku Eriksena i to je pre nekoliko dana potvrdio Bepe Marota:

Izabrane vesti

"Svi vide da Kristijan ima problem s prilagođavanjem u Milanu, nije funkcionalan u timu... Ispravno bi bilo da mu damo priliku da potraži novu srdinu gde će igrati važniju ulogu. Očigledno je da moramo da nađemo rešenje".

Poslednjih dana kao mogući novi poslodavci Kristijana Eriksena najčešće se pominju Vulverhemnpton i njegov bivši klub Ajaks, mada je u kombinaciji navodno i povratak u Totenhem. U tom slučaju Dele Ale bi krenuo put Pariza, s tim da onda ostaje pitanje šta bi bilo sa Paredesom, kog Konte takođe želi...

Lingard i Paredes ne potiru jedan drugog, ali teško da bi Nerazuri uzeli obojicu u istom prelaznom roku.

Džesi Lingard je ove sezone odigrao samo dva meča u Liga kupu. Ole Gunar Solskjer ne računa na njega i to mu je saopštio. Bilo je glasina da bivšeg reprezentativca Engleske želi Real Sosijedad, pominjao se i Vest Bromvič Albion, no nema sumnje da bi Inter bio najatraktivnija opcija.

Izvesno je međutim da bi Englez morao da pristane na ozbiljno smanjenje plate, pošto u Junajtedu trenutno zarađuje blizu 4.500.000 evra.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Džesi Lingard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara