Antonio Konte (©Reuters)
Antonio Konte (©Reuters)

Konte iskalio bes na Kapelu i Leonardovoj supruzi?! Serija A jedini izlaz, nema nazad za Eriksena, Najngolana, Vesina...

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.12.20. | 13:54

Teški trenuci za Interovog trenera

Šahtjor nije bilo ko, ali od Intera se očekuje da uvek igra u skladu sa statusom istinskog evropskog velikana. Međutim, ništa u sinoćnjem remiju sa Šahtjorom nije bilo aristokratski. Ni igra, ni rezultat, a ponajmanje ponašanje Antonija Kontea, koji je odgovarajući na pitanja posle meča prevrtao očima i bio izuzetno neprijatan prema legendarnom Fabiju Kapelu, da bi uvredio i voditeljku Anu Bilo što mnogi inače dovode u vezi s činjenicom da je ona supruga direktora Pari Sen Žermena Leonarda.

Izabrane vesti

Razmisli malo pre nego što nešto pitaš“, brecnuo se Konte, dok je na Kapelovo pitanje kakav mu je bio plan B za utakmicu uz maltene dečiju gestikulaciju rekao...

Imamo plan B, ali neću sigurno ovde da ti pričam o tome, jer će onda svi naši rivali znati za plan“.

Kapelo je ovo naravno shvatio kao uvredu ili u najblažem slučaju izraz nepoštovanja. Nisu se iskusnom stručnjaku dopale Konteove izmene, a posebno ne ponašanje posle meča.

Plan B nismo videli. Lako je kad pobeđuješ, ali moraš da se ponašaš kako treba i kada gubiš. On ne shvata da fudbal nisu samo pobede i radost“, rekao je Kapelo kad se Konte “isključio“ pre no što je podsetio na još jedan bitan detalj.

Ispadanje od Šahtjora je ogromna šteta. Ne samo za ugled kluba, već i ekonomski. Ko će sada da dođe da igra za Inter?“, zapitao se Kapelo, možda i u želji da uzvrati Konteu.

Nerazuri naravno nisu još izgubili sezonu, sve će se ovo zaboraviti ako se skudeto vrati u plavo-crni deo Milana, ali dok se to ne desi svaki Konteov potez biće pod lupom. A posebno oni na tržištu, jer se Konteova letnja pojačanja nisu još pokazala u pravom svetlu.

Podsetimo, Konte je stopirao transfer Sandra Tonalija, jer je želeo Artura Vidala, izabrao je Aleksandra Kolarova pre Maraša Kumbule, sve pod tvrdnjom da su to iskusni igrači koji znaju kako se igraju velike utakmice i osvajaju titule. I ako Inter uzme Seriju A: OK, bio je u pravu.

Međutim, u Milanu će sigurno biti oprezni pre no što mu opet dozvole da se on pita o svemu. Potrebno je već u januaru ratosiljati se viška, a mediji već spekulišu da su prvi na listi za odstrel Rađa Najngolan i Matijas Vesino, dok je sasvim jasno da će i Kristijan Eriksen pokušati da pobegne od Kontea, koji ga bukvalno vređa dajući mu na svakoj utakmici samo po nekoliko minuta da igra. Mladi napadač Andrea Pinamonti mogao bi negde na pozajmicu.

Za ostale, tek će se videti. Konte će svakako ostati šef dokle god bude imao šansu da Inter digne na krov Apenina. Samo sa možda nešto manje ingerencija.


tagovi

Antonio KonteFabio Kepelo

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara