Konflikt ili ne, Rouz više nije u Murinjovom Totenhemu

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.01.20. | 23:06

Sada je igrač Njukasla...

Pričalo se o svađi, koju je sam ubrzo demantovao, ali sada je više i nebitno da li je bilo konflikta ili ne, Deni Rouz više nije član Totenhema koji predvodi Žoze Murinjo.

U kasnim večernjim časovima pao je dogovor po kojem je Rouz pojačao Njukasl za sumu od blizu 2.500.000 evra za pozajmicu do kraja sezone. Ovaj transfer je u ostrvskim fudbalskim krugovima viđen kao veliki podstrek za ekipu Stiva Brusa pred nastavak sezone.

Izabrane vesti

Ipak, konačni aranžman nije u skladu s onim što je Rouz želeo, pošto je on hteo da odradi kompletan preostali ugovor iz Totenhema, a to je 18 meseci, na nekom drugom mestu. Rouzov cilj je da pronađe standardnu minutažu kako bi se izborio za svoje mesto na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Prema navodima britanskog Telegrafa, Njukasl ima opciju kupovine na kraju sezone, ali konačna cena biće tek naknadnog utvrđena.

Deni Rouz je dete Lidsa, ali je već kao klinac od 16 godina prešao u Totenhem za tadašnjih milion evra. Posle pozajmica u Votfordu, Piterborou, Bristol Sitiju i Sanderlendu od juna 2013. godine je standardni član prvog tima Totenhema.

Ove sezone za Sparse je odigrao 16 utakmica i skupio dve asistencije, ali je od dolaska Žozea Murinja potpuno u drugom planu i odigrao je samo 85 minuta u dve utakmice. Tako su i počele spekulacije o sukobu između Rouza i Murinja...

Foto: reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara