KONAČNO: Ešli Jang na šest meseci, premije za Junajted ako Inter osvoji titulu! Čekaju se Eriksen, Žiru, Vidal…

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.01.20. | 20:36

Videćemo šta će se od toga desiti, šta ne

Arturo Vidal, Kristijan Eriksen, Olivije Žiru, Leonardo Spinacola, da ne pominjemo i one manje realne mete poput Ivana Rakitića. Sve njih čekali su navijači u Interu, ali je prvi stigao – Ešli Jang! Kapiten Mančester junajted, istina sada već sa puna 34 leta, prvo je pojačanje za tim Antonija Kontea u januarskom prelaznom roku.

Pre neku godinu bio bi bomba, sad je stigao za 1.500.000 evra fiksno, plus još 500.000 evra ako Inter osvoji Seriju A. Ono što je više iznenadilo je dužina trajanja ugovora, Jang je potpisao na šest meseci s tim da dve strane imaju mogućnost da produže saradnju na dodatnu sezonu.
Danas mi je prvi dan u Milanu i zaista je lep dan”, bile su prve reči Janga, koji će na stadionu “Đuzepe Meaca” sresti i dojučerašnje saigrače sa Old traforda Romelua Lukakua i Aleksisa Sančeza.

Izabrane vesti

Sad čekamo da vidimo šta će biti sa ostalima. Opcija sa Leonardom Spinacolom je definitivno propala, o tome smo vam već pisali, ali su Italijani uvereni da će Eriksen i Žiru stići. Za ovog prvog je spremno nekih 18.000.000 evra sa sve bonusima i godišnja plata od navodno 9.000.000. Žiru će Čelsiju biti plaćen 5.000.000 plus premije, dobiće 4.500.000 evra za godinu i po dana, toliko bi trebalo da zaradi i Jang ako ostane do 2021…

Bitno da je krenulo…

(FOTO: Twitter/@Inter)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara