Komentari na vest

Konačan Piksijev spisak za Špance i Dance: Otpao i Stojić

M

Miloš O.

pre 19 dana

Ko će biti kapiten?
Ф

Ф

pre 19 dana

Рајковић.
S

SRAMOTA

pre 19 dana

Zašto Piksi ne podnese ostavku?
S

SvetaKojic

pre 19 dana

Auuuu spali smo na Belica. On ni u klubu ne igra. Ej, u Holandiji ne moze da igra. Uzas
D

Draletovic

pre 20 dana

Prosto ne vredi komentarisati spisak, svi znamo o cemu se radi. sto se tice postave, dragan ce ostati veran 3-4-2-1: idemo redom Rajkovic (absolutno zasluzeno) Pavlovic (C) Milenkovic Veljkovic Birmancevic(levo) Nedeljkovic (desno) Ilic(Belic) Lukic Zivkovic Samardzic Jovic (Ivanovic) Odbrana: nas najbolji dio (hvala dragom bogu imamo opet beka). mislim da 3 stopera od EP trebaju da ostanu, to se pokazalo jako dobro, jedina novina postoji sada sa Kostom Nedeljkovicem. Jedan Wingback bice malo ofanzivji, u ovom slucaju Birma, slicno igra i u Sparti, gde prosto ubija. Dobro dva krila/beka. Vezni; Oci pocnu da bole kad vidim koga imamo....prosto neverovatno koliko nasih igraca slice jednim drugim, nijedan znalac sa loptom, jak tehnicar, organizator....mislim da belic sa svojim stavom i borbenost zasluzuje sansu. lukic igra premier league, momentalno najkonstantni igrac, ilica necu komentarisati, solidan, i nista vise. velika steta za malog pavlovica iz bayern...velika. ofanzivni vezni; Ako nema tadica, evo njih dvojice. samardzic pokazi se, verujemo u njega. isto tako zivkovic, evo ti malo vise tvoje pozicije. mislim da on to moze jako dobro odigrati Napad; Iskren da budem, kao sto vidite, mene bole oct sto se tice napada, nijedan od pozvanih nije u formi, dao bi jedino prednost jovicu zbog iskustva, ali svi mi znamo da on jedino funkcionise kad ima nekoga bildera porede sebe, sam se gubi. zbog toga varianta sa ivanovicem, i ako njemu treba 8 sansi za jedan gol, ipak se zna zagraditi.
C

Cccc

pre 20 dana

Zvezdaš sam ali me interesuje čim je Ilić iz Zvezde zaslužio poziv.
G

Gladiola

pre 20 dana

Odbrana koju treba zacementirati i ugigravati Terzić-Pavlović-Milenković-Nedeljković. Kao rezerve Ristić, Babić, Veljković, Eraković i Mimović. To je realno najbolje što imamo za sada kada igramo sa 4 pozadi
G

Gott

pre 20 dana

Zovi ovog Djigu Draganeee.Pasoš ima samo ne znam jel već igrao za BF.
O

Ok

pre 20 dana

Au pa ovog odjavili svi najbolji sem Rajkovica. Normalno jos mi se manta po glavi njegov pijan intervju na aerodromu. Njegovih mil eur ide na dusu tata Dzaji. Oduvek su delili mnogo para. Bestidni provincijalac koji je umislio da je velicina. Covek koji nije vodio nijedan ozbiljan tim u zivotu. Covek radio po Japanu rekreativni fudbal. Jednu jedinu veliku utakmicu vodio nije a preuzeo reprezentaciju i napravio bestidni ugovor ono bitno je ucestvovati.

Vladimir Šrempf

pre 20 dana

Zašto niste pozvali JOVELJIĆA?Nepravda prema njemu totalna.
R

Run

pre 20 dana

Ovo je sad neka menadzerska reprezentacija bez ikakvih ambicija i plasmana za bilo koje takmicenje samo valjanje i preprodaja sad su ispod nivoa Crne Gore i Severne Makedonije.
M

Mali fudbal...

pre 20 dana

Ove podseća na zabavne reakreativne ekipe sa svakog turnira u malom fudbalu, koju su se zvale "Jedva smo se skupili" , "Ko nas sastavi"...
C

Cuj

pre 20 dana

Otpao stoic , pa lad je on ozbiljno pozvan , pa bio je da bi se sto bolje prodao, prodat je i Cao.... Najgori smo na svetu ,
M

Mixxer

pre 20 dana

Hvala bogu malo promena , i svaka cast za podmladak , samo treba napraviti ekipu za nadalje , a ne odmah traziti rezultate , ove utakmice lige nacije sluze za vezvu i nek izgubimo ali da dobijemo sistem 11 startnih , a ne pred neko vece takmicenje da se sastavljamo , a botovi na tastaturama da olade sa glupim komentarima !
L

Lalegale

pre 20 dana

Ko sastavlja tim pitaj boga .
B

Bar Kohba

pre 20 dana

Kako sad valja Grujic, a i Erakovic? Vidi se da su svesno eliminisali Darka Lazovica, samo zato sto je bio uz Nemanju Vidica. Lazovicev gol Bugarima za bod u 95min.je jesan od kljucnih momenata za prolaz kvalifikacija za euro, momak neki dan bio asistent za Veronu. Evo utakmice u ligi nacija slobodno se kladiti protiv Srbije, sigurica totalna.
Z

Zvezdas1989

pre 20 dana

Petrovic,Jovanovic,Ilic.Bolje da je zvao Vanju i Svilara,svakako raduje sto je pozvao Karla Simica,Aleksica iz Radnickog.Po meni bolje da je zvao Kahvica umesto Ivanovica koji je meni suvi prosek igrac bez zavrsnice.Ne znam sto zove Stefana Mitrovica.Ne znam ni sto nije zvao Mirka Topica.
z

zauzeto ime

pre 20 dana

slazem se za ivanovicva, obican prosek od igraca, vosa uzela nikad lepse pare, 3 miliona, za njega
e

eeeeee...

pre 20 dana

Da je zdraviji savez, pa da se privuku Bajčetić i Svilar, da nam igraju najbolji i da ih vodi najbolji, tj. stručni štab na čelu sa Veljkom Paunovićem, pa da ima smisla ovo ,, podmlađivanje". Ovako nam se prodaje oproban recept posle svakog neuspeha. Petrović/Svilar - Eraković(Simić) - Milenković - Pavlović - Nedeljković - Bajčetić - Ilić - Terzić - Samardžić - Lukić ( SMS ) Vlahović
V

Vuk97

pre 20 dana

Veljkovic je 15puta bolji igrac od Erakovica, sklanjaj ga ne sramoti se
М

Марлоне

pre 20 dana

Ово не вриједи пратити, биће потоп. То и птице на грани знају.
Z

ZvezdasJaSendvicar

pre 20 dana

Marko Ilic Terzic Babic Erakovic Nedeljkovic Ilic Grujic Maksimovic Jovic SMitrovic
d

dbdhdh

pre 20 dana

moze li neko da mi objasni zasto uros racic nije pozvan to je top vrhunski igrac evo seta svake godine po ibici mora biti spreman,evo presao je u nokad jaci wba ulaze u premier ligu sigurno,nosio je igru sasuola doduse toliko je dobro nosio do druge lige,velika greska piksija sto ga nije zvao to je njegov naslednik.Naravno da se zajebavam ali me ne bi zacudilo da ga zovne.Zasto nema Mladenovica,Topica,Majstorovica ?
r

rrrr

pre 20 dana

Zašto si ti išao u školu,ako si uopšte išao?
T

Trktamoamo

pre 19 dana

Dobra fora,slazem se i ja. Malo sale nije na odmet 👏
j

jovanczv

pre 20 dana

Petrovic Pavlovic Milenkovic Veljkovic Nedeljkovic Ilic Samardzic Lukic Birmancevic Jovic Zivkovic 433 Rajkovic ima crveni
D

Dadadadada

pre 20 dana

Bravoooooo...kiksi....sastavio reprezentaciju svoje ulice sa pasuljanskij livada.....
v

vulex

pre 20 dana

Aleksa Terzic povredjen, to ne zna selektor reprezentacije, Boze sacuvaj!

Proficap

pre 20 dana

Sto ne pozove nekog napadaca iz Zvezde ili Partizana? A da, nemamo ih, sve su stranci. Mada, Serif bi se odlicno uklopio u sivilo Zvezde.
z

zauzeto ime

pre 20 dana

nisu sve stranci, Zuabiru je levo krilo, nas srbin ....... tu smo taman tanki

Proficap

pre 20 dana

Pa prodali smo ga, sto bi ga zvao. Mislim na Stojica
4

40+

pre 19 dana

Играо је он за репку и пре Звезде, само сте уканалили дечка… могли сте Насера Србенду да увалите са Спајом…
X

XxTheOnexX1

pre 20 dana

Sergej i Mitrovic zbog povrede... ko koga ovde laze i spinuje. Pre 2 dana oboje igrali, Mitrovic da 2 komada. One verovatnone zele da dodju, a traze im se opravdanja kao povrede...
N

Njemu Jovan Milosevic

pre 20 dana

NIJE NA SPISKU?!? Milan MAJSTOROVIC NIJE NA SPISKU? Selektor koji ne prati fidbal.. a sta prati- cuce se!
j

just

pre 20 dana

Majstorovic ni na spisku mlade
T

Tal Savez Srbije

pre 20 dana

Očigledno ne poznaješ statut FSS u kojem jasno piše da pozive dobijaju samo igrači koji treba da se prodaju. Milošević je svoj transfer davno završio.
@

@ taisave srb

pre 20 dana

Dadada, i to je isti statut koji je 200 god drzao smsa i mitrovica u repki
A

Ajde realno

pre 20 dana

Menadžerska reprezentacija za pranje para preko igrača. Ni sistema, ni strategije, forsiraju se neka imena, pa se nikad više ne pojave u reprezentaciji, pa neki sledeći...Piksi majstor trenerekog posla bez odgovornosti, bez ikakve sramote posle debakla na SP i EP, kez od uva do uva nastavlja svoj posao...trenera...ili menadžera....ili šta je već njegova funkcija u reprezentaciji. A rezultati? Pa koga briga za to, to je u trećem planu, ako dođu super, ako ne, nikom ništa.
L

Laganini

pre 20 dana

Španija 5:0, Belić crveni
L

Lazeta

pre 20 dana

golman Marko Ilic i Erakovic supertalentovani na stoperu i bice
S

Sedorf10

pre 20 dana

Najjaci smo u odbrani. Kosta Nedeljkovic i Jan Karlo Simic su 2 velika pojacanja za nas tim. Pitanje je da li ce Piksi znati da ih upotrebi. Ali recimo odbrana u sastavu , Nedeljkovic, Simic, Babic, Pavlovic bila bi strasno jaka. I to bi bila veoma napadacki orijentisana po bokovima, ali i u prekidima. Mali Simic je strasno jak na prekidu, Pavlovic takodje. Samo cini se da Piksi nema dovoljno pameti da to slozi kako treba. Videcemo, njemu jedan Lazar Samadzic stoji potpuno neiskoriscen na terenu jer on nema ideju kako da ga iskoristi. Sve mu se svodi na bunarenje prema Mitrovicu. Jako tesko za gledanje.
R

Rs90

pre 20 dana

Kako Babic pre Milenkovica? Gledas li fudbal ili kriket?
L

Lzzzr

pre 20 dana

Pavlovic Milenkovic Veljkovic je najbolja moguca odbrana, na euru ni 1 gol nije primljen zbog njih vec zbog veznog reda, zasto bi ih dirao, igrali su i na SP i EP zajedno jos je mnogo bolje kako je zamenio Milenkovica i Veljkovica
J

Jesi Karlov ili Nedeljkov ujko

pre 20 dana

Aj ne mlati
j

just

pre 20 dana

Majstorovic nije pozvani ni za mladu reprezentaciju
S

Sedorf10

pre 20 dana

Pa sta ce im najbolji. Oni vole prosecne koji moraju da cute i povinuju im se.
j

just

pre 20 dana

dajte spisak Ljubinka to je tek smejanje
Ч

Чаруга

pre 20 dana

Белић,Мотровић,Грујић нису за репрезентацију у овом тренутку..У свом клубу су сви радиатор.. Мајсторовић мали морао бити на списку,Топић исто..
l

lzzzr

pre 20 dana

Belic i Grujic nasi najbolji zadnji vezni bez obzira na minutazu, sramota za Topica decko zasluzio poziv!
Z

Zauvek zvezdaš

pre 20 dana

Ovi što ovde sastavljaju najboljih 11 od ovih pozvanih i prizivaju promenu sistema, ne zanosite se puno.Po spisku pozvanih igrača kao i povrede Terzića koji je jedini levi bek u ekipi i teško da će igrati ekipa će izaći sa identičnim rasporedom igrača kao protiv Danske u poslednjoj utakmici na EP znači 1-3-5-1-1 umesto Mijailovića, Gudelja i Mitrovića igraće Nedeljković, Maksimović i Jović. Znači tu je osmorica igrača iz startne postave na poslednjoj utakmici reprezentaciji i svih osmorica biće starteri na istim pozicijama. U toku utakmice u igru sigurno ulaze Grujić, Birmančević i Ratkov a svi ostali imaju šanse da odigraju neki minut shodno dešavanjima na terenu.
B

Bljuc

pre 20 dana

Navijaci malog kluba nesto komentarisu, a stojic je pozvan upravo dok je bio igrac tsc ,Spajic i Mijailovic nemaju nikakvu vrednost da je hteo neko da zaradi bio bi pozvan mladi igrac a ne u godinama.
l

lzzzr

pre 20 dana

Ali se daje na ugled klubu, kao 3 reprezentativca iz ZVEZDE ahhahah... Zasto onda ne Erakovic ili Simic, koji su buducnost reprezentacije?
l

lazeta

pre 20 dana

Ne mogu da podnesem zvezdinog igraca na spisku placem i ridam suze
L

Lazeta

pre 20 dana

Ajde kradi nick kradi, Marko Ilic supertalentovani nakon supertalentovanog Erakovica !!! Jedino Kosta da ima veze sa fudbalom
V

Veljko9

pre 20 dana

Aleksa Terzic je povredjen on ga stavi na spisak.. Sramota da nema Mirka Topica, svaku utakmicu odigrao 90min do sada, Jovan Milosevic mozda i najbolja opcija na spicu nakon Jovica.. Vanja Vlahovic veceras u prvom timu Atalante u konkurenciji protiv Intera.
V

Vuk97

pre 20 dana

3511 Petrovic Pavlovic Milenkovic Veljkovic Zivkovic Ilic Belic Lukic Nedeljkovic Samardzic Jovic, ovo vam je najbolje moguce protiv Spanije, Rajkovic ima crveni pa zato Djole. Izmene: Birma, Grujic, Ratkov. Terzic je povredjen pa zato Zivkovic levog wing beka a Kosta desno.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 20 dana

Nisam znao za Rajkovića dq nema pravo da brani. Sve si pogodio sem Belića. Maksimović je u odličnoj formi za razliku od Belića koji ni ne igra i Maksimović je sigurno starter. Koje gledao sinoć Panatenaikos Lens u potpunosti bi se složio samnom.
V

Vuk97

pre 20 dana

Najavio je mladje igrace, tako da ima vise logike Belic od 23god nego Maksimovic od 30. Ilic 23, Samardzic 22, Nedeljkovic 18.. mozda i Jan Carla stavi umesto Veljkovica
Z

Zauvek zvezdaš

pre 20 dana

Da li ti stvarno misliš da je bio iskren kada je to rekao i da će da rizikuje sa Beličem koji je odigrao 11 minuta u tri kola holandskog prvenstva u startnoj postavi protiv Španije a Maksimovića koji je 80 % svoje karijere igrao u Španiji kao starter u svojim klubovima protiv ovih Španaca ostavi na klupi. Ako sam za nekog siguran da je 100% starter to je Maksimović. Belić ako dobije šansu da bude starter dobiće je protiv Danske.
O

Omg

pre 20 dana

Eraković. Kraj ozbiljnije priče o našoj reprezentaciji. Marko Ilić. Čovek je toliko nesiguran, sreća samo pa je odbrana zvezde dobra, pa ne prima toliko golova. Belić se preselio na klupu u AZ i sad ga zove. Je l' treba dalje da se nabraja?!?
e

ede

pre 20 dana

ahhaha kako prepoznati iskompleksiranog grobara
A

Aleksejko

pre 20 dana

Proci ce bar 10 godina dok ne pobedimo nekog ozbiljnijeg u fudbalu, ili se ne pojave novi Mitar i Tadic, mozda se i kvalifikujemo za svetska i evropska jer ce biti po 32 odnosno 48 reprezentacija. A tamo krompir.
S

Smislov

pre 20 dana

Ja ne znam koga reprezentacija uopšte zanima, pogotovo u tom glupom takmičenju, za koje niko ne zna koja mu je svrha.
Т

Тузор

pre 20 dana

Репрезентација УВЕК занима све оне који се нису одрекли свог народа зарад клубашко-мафијашке загрижености и свођења властитог бића на креатуру којом се споља управља.
v

vulex

pre 20 dana

Stefan Mitrovic 0 minuta u Veroni u prve dve utakmice, pozvan u reprezentaciju. Kraj vica
B

Bok

pre 20 dana

A što Đigi ne damo pasoš? Mislim ako se mogao prekršiti zakon zbog njega, što je kod nas normalna pojava, što i to ne obavimo.
g

gost 011

pre 20 dana

gde je dejan joveljic selektore
j

just

pre 20 dana

povredjen
L

Lazeta

pre 20 dana

Prodat Stojic pa vise nece ni videti rep a bio na Euru, sada mora Marko Ilic supertalentovani
k

koje gluposti

pre 20 dana

Navijaci malog kluba nesto komentarisu, a stojic je pozvan upravo dok je bio igrac tsc ,Spajic i Mijailovic nemaju nikakvu vrednost da je hteo neko da zaradi bio bi pozvan mladi igrac a ne u godinama.
l

lzzzr

pre 20 dana

Pijanicu ce bruke spasiti opet Pavlovic koji gine za dres Srbije, a ni on ni Milenkovic nisu trebali da se odazovu pa neka mu igra Erakovic i neka zavrsi kao mlada rep protiv Engleza 9-1 sa supertalentovanim Lazeticem na spicu
L

Lzzzr

pre 20 dana

Morao je ovog iz zvezde Marka Ilica jer nema igrace, pa i ovog Stefana Mitrovica sto minut nema odigran ove sezone AHHAHAHAH Boze sacuvaj kakav cirkus
b

bas placu

pre 20 dana

navijaci malog nogometnog kluba dobiju napade panike kada vide bilo kojeg igraca zvezde na spisku
A

Aleksejko

pre 20 dana

Ja dobijam napad panike kad vidim spisak ceo
k

kevin_i

pre 20 dana

Ljudi poklanjaju ulaznice za Španiju. Toliko ste im se smučili, da neće da vas gledaju ni protiv prvaka Evrope.
С

Само јако

pre 20 dana

Рајковић Недељковић Миленковић Вељковић Павловић Белић Илић Самарџић Бирманчевић Живковић Јовић

Usput

pre 20 dana

Ovde pola igrača nisu ni da budu nosioci u Mozart super ligi Srbije da se ne lažemo. Reprezentacija se podmlađuje kad imaš osnova,tj kad imaš ozbiljne mlade igrače. Kao što Španija ima Jamala,Pedria,Gavija,Olma itd. Ovo što Piksi radi je čist alibi potez na nivou tinejdžera " Nije ona mene šutnula,nego sam ja nju ostavio"
G

Gost77

pre 20 dana

Sve ok ali zašto Stefan Mitrović??? Pa iz naše lige smo imali minimum 5 manje lošijih rešenja: Pantović, Ćirković (TSC), Cvetković (OFK), Vidosavljević ili Gluščević (Radnicki Kg), Bosić (Radnicki Niš). Kladim se da bi svaki od ovih momaka pokazao duplo više kada bi dobio neku šansu, od Mitrovića koji se ugasio odlaskom iz Zvezde.
D

Djape45║

pre 20 dana

Videli smo koliko je naša liga dobra sad u evropi.
N

Najbolji mlađi

pre 20 dana

Od 20 g odbrambeni Majstorović Dinamo Moskva i Pivaš Njukasl nisu na spisku. A pošto su otkazali Mitrović i Vlahović trebalo je da pozove Jovana Miloševića koji je juče kao igrač na pozajmici uveo Sent Galen svojim golom iz penala protiv Trabzon a u LK. Ipak je on već 2 godine od EP do 17g jedan od najtalentovanijih mlađih od 20 g centarfora Evrope
J

Ja to napisah

pre 20 dana

Sta gleda selektor? Kriterijum SNS?!?
D

Dragan VG

pre 20 dana

Kada ce ovaj sramotni kvazi trener-selektor da odleprsa?
G

Gostgost

pre 20 dana

Dobar je ovo spisak, realno, samo Vlahovic fali, i neki normalni zadnji vezni a ne pola covek pola crveni karton Belic. Ali ok, i on i Aleksic i Ivanovic su tu da bi se prodali, na to smo vec navikli od nase menadzerske kombine Piksija. Samo jos da imamo selektora koji nesto zna, mogla bi ova ekipa mnpgo.
G

Gostbio

pre 20 dana

Belic vec igra u Holandiji,Aleksic i Ivanović su se i pre ove utakmice prodali tj ostavarili su odlicne transfere i bez da su debitovali.Ne branim Piksija,svi se oni tale i dogovaraju ali ne moramo sve kao pokvarene ploce da vrtimo
L

Laker

pre 20 dana

Smeta Belic jer je grobar naravno a ne smeta ti Stefan Mitrovic sto minut odigran nema godinu dana vezara, ili Erakovic crveni karton u Ruskoj ligi, Belic nema ni 1 crveni u Holandiji ali moras kenjati
S

Statler

pre 20 dana

@Laker Da malo "oladimo" sa tim debilnim klupskim prepucavanjima, složićeš se da to ne vodi nigde. Realno, Zdjelara bih zvao pre Belića a Stefana Mitrovića ni pod razno. To pišem kao navijač Zvezde jer očigledno je to jako važno kad je reprezentacija u pitanju. Valjda nam je to "usud" da večito moramo da se delimo po nekom osnovu, jedino nas rat i prirodne katastrofe donekle ujedine.
M

Mujagic

pre 20 dana

Pa sa Stojicem je ispunjen plan ranije, kome nije jasno?!
P

PDK

pre 20 dana

Bitno da Mujagic ne igra. A Stojic kako da bude pozvan nije odigrao u Zvezdi nista i tek presao u makabi. Ako se tamo pokaze svakako ce biti pozvan.
l

lider Stojic

pre 20 dana

U vezi Stojica.. Piksi je bio u lozi sa Terzom, AV i ekipom na Zvezda - Bode. Naravno da su tu padali dogovori :)
a

arhitekt

pre 20 dana

Ne laži. Nije Pixi bio uopšte na utakmici a još manje sa Terzom u društvu. Da nešto malo znaš o celoj priči u vezi Pixija i Zvezde znao bi da mu je odavno bukvalno zabranjen pristup stadionu. Daleko od toga da poržavam "njegov lik i delo" ili da glumim njegovog advokata ali jednostavno ne pričaš istinu. Video bi ga još neko osim tebe, inače sam siguran da nisi ni bio na utakmici i da si grobar,a onda bi on lično doživeo salve uvreda a možda čak i bio fizički ugrožen posle onako "blistavih partija" na EP letos!
В

Вук Велебит

pre 20 dana

То нам је што нам је.Уз Влаховића и можда још два,три,ми бољих немамо.Наши су и треба их подржати.Што се Пиксија тиче,отиће он ,као што ће отићи онај који га је довео.Знате ви добро који.Србија ће живити и посље њих,зато свим срцем уз Србију.Наравно,без клупских подјела,кад игра Србија.
j

just

pre 20 dana

prodat je,ne mora vise da se poziva xaaxaxa
v

vlada1951

pre 20 dana

jeste, kupio ga je neko samo zato što je bio na spisku najlošijeg selektora najlošije ekipe evropskog prvenstva na kom nije odigrao ni sekund... Lud je neko da samo spisak gleda, posebno ovakvih fudbalskih velesila kakva je Srbija. Bolest
R

ROX

pre 20 dana

Pa da, nema više potrebe za pozivanjem Stojića. Napustio je miljenicu, uzelo se čistih 400 hiljada. Poziv za učešće na evropskom prvenstvu nije ostao neprimećen. Ostaje samo pitanje koliki procenat od tih 400 hiljada Terzić daje Nedimoviću i Piksiju? A možda i preostane i za neki gerijatrijski tretman za predsednika Džaju, da nam bude lepši na fotografisanju. Dobri smo mi fudbalski, obzirom kakvi nam vedre i oblače .
B

Banja_Slatina

pre 20 dana

Jeste, svi ti nabrojani su se utalili i konstruisali neviđenu zavjeru da se preko Stojića rastale za 400k :)))) kakve vi nebuloze pišete pa show program. Pukli ste totalka baš.
f

fancy

pre 20 dana

Ladno imamo dva beka, levog i desnog. Mozemo svasta da uradimo 😁 Bez sale, ovaj tim sa par igraca sa proslog prvenstva bi imao bolji rezultat
d

dd781

pre 20 dana

Zasto ne pisete više o koeficijentima sad kad je Zvezda za 1 utakmicu uzela više nego svi za dve godine.
O

Oponent

pre 20 dana

To koliko je Zvezda "uzela bodova" za nacionalni koeficijent i koliko ce to imati udela bez pomoci Partizana u Evropi, cete najbolje osetiti sledece sezone kada vam "duh koji lebdi" podari novu titulu i kada krenete kvalifikacije za ligu sampiona od 1 ili 2 kola... Trazili ste, gledacete!
d

dsdsjhk

pre 20 dana

Mora se stati vasim lazima na kraju mi smo dva puta od prvog kola usli u Ls toga se ne secas spineru
P

Papy72

pre 20 dana

Što ti ne napišeš kad već pominješ koeficijent za 23/24 da je Partizan jedini tad pobedio i nije ušao u grupe, a vi i Tsc rezimirali u grupama.

Muske97

pre 20 dana

Ne gura ga niko.. samo je "njegov Nišlija"
A

Aahhaahahha

pre 20 dana

🤣🤣🤣, vratila se jagnjeca brigada sa odmora znaci.
G

Gost1991

pre 20 dana

Bitno da su tu institucije Zivkovic i Jovic...
Č

Čuj

pre 20 dana

Ovo otpao Stojić, cim nije u Zvezdu odmah otpadaju, tako Eraković, tako Mićko, sada Stojić sta se radi, osta Spajic sam da vodi i bude nosilac reprezentacije.
S

Skeva123

pre 20 dana

Kako si zaboravio rezervnog golmana Zvezde Ilica, koji je odigrao nekoliko utakmica i jos nije briljirao po meni je bolje bilo da se Mimovic nadje na spisku i proba jer nekako nemamo bekova, a ova Piksijeva filozofija sa 3 pozadi se nije pokazala dobro.
L

Levi bek

pre 20 dana

Po kom parametru Marko Ilic, Petar Ratkov, Kristijan Belic, Milan Aleksic, STEFAN MITROVIC i Mihajlo Ivanovic dobijaju poziv?
v

vlada1951

pre 20 dana

po tome što nemaju koga drugog... igrački fond nam he toliko jadan da i ovi fudbalski poluproizvodi mogu da dobiju poziv u reprezentaciju...
M

MANOL0

pre 20 dana

Novcanom.
P

Po istom

pre 20 dana

Po kom JOVAN MILOSEVIC nije dobio
G

Gost1991

pre 20 dana

Sta ce nam ovaj Jovanovic?! Covek prima golova koliko mu se puta sutne Rupcaga teska
F

FT

pre 20 dana

Bojkotovati lopove! Kiksi, otkaz i intenzivni bojkot ti se smeše!
I

Igor272

pre 20 dana

Ne znam zašto Piksi ne zove malog Mašovića iz Bohuma. To je naš najbolji štoper u ovom trenutku.
K

Kazablanka

pre 20 dana

A da ga je zvao, bilo bi "e sto ga je zvao, veze nema lik"
m

mik

pre 20 dana

Treba da dodje sto vise ljudi na stadion i da celu utakmicu skandiraju "PIKSI ODLAZI"!
B

Batistuta1

pre 20 dana

Zavadi pa vladaj.Dobro poznat recept,jos iz davnina.
D

Djape45║

pre 20 dana

A gde Baždar grobari ? Što njega nema kad su otpala 2 napadača ?
I

Igorgost

pre 20 dana

Bojkot mafije!

Zvezda ispred svih!

pre 20 dana

Koga vise briga za spisak fudbalske reprezentacije. Pa, neka igra Piksi i njegov strucni stab. Za pare koje su uzeli morali bi i da igraju, a i kao ekonomi da rade. Nekako bi trebalo da odrade ogroman novac koji su uzeli, a nista uradili nisu. Ja bi ih angazovao da nose opremu i donose lopte kosarkasima i vaterpolistima na treninzima, a mogli bi i Novaku da zalivaju teren pred trening. Bar neke koristi od njih.
T

Trebinje

pre 20 dana

Hahahaha ko gura ovog Stefana Mitrovića. Smejurija.
r

rsczz

pre 20 dana

Treba probati 4-2-3-1 u sledecem sastavu: Rajkovic - Terzic,Pavlovic,Milenkovic,Nedeljkovic - Lukic,Ilic - Birmancevic,Samardzic,Zivkovic - Jovic Mislim da ovde ima dobrog potencijala jos kada se Vlahovic vrati u spic bilo bi to dosta kvalitetno kada se uigraju.
V

Van Helsing

pre 20 dana

Mogao je i Djakovca iz TSC-a da pozove.
N

Nije bolest sve sto boli

pre 20 dana

Opet krece prepucavanje Zvezda Partizan ... e moji Srbi nikad da budemo slozni nikad
G

Gost13

pre 20 dana

Pa pocinju ga Grobari. Oni bi sad da Sveta Markovic npr bude pozvan. Nema veze sto decko ima kvalitet za Cukaricki max.
Z

Zanimljivo

pre 20 dana

Kad je odigrao protiv Svedske stavljali ste ga u prvih 11, sad je “Bio je tu da bu ga uvaljali”. Kratko pamcenje Srba danas.
1

12345ss

pre 20 dana

Piksi menadžerski selektor🤣🤣🤣 treba para bato za ženski deo porodice koja živi u Parizu. On mučenik ne može da naplati para koliko žena i ćerke mogu da potroše. 🤣🤣🤣
S

Saguenay

pre 20 dana

I da su nam na spisku Ronaldo, Mesi i Mbape sa ovakvim selektorom nema ništa od taktike, znanja i pobeda. Sledećih 10 dana ćemo gledati kafanski šou na konferencijama...
V

Vesko Vesko

pre 20 dana

Gde vam je Topić? Igra standardno u Farmalikau, a nema mesta kod Piskija! Uz Belića naš najbolji i najstandardniji igrač:
L

LuloLulo

pre 20 dana

Repreeznzacija djeluje kompaktnije, sa jasno definisanim pozicijama,imamo bekove ( Kostu i Terzica),imamo zadnjeg veznog ( Belica), 10ku ( Samardzica). Živković će konačno igrati krilo, a ne krilnog beka. Ok protivnici su jaki,ali utakmice su prijateljske i nisam pesimističan oko ovog toliko
I

Ipak

pre 20 dana

Nisu prijateljske
K

Kup

pre 20 dana

A čovek je otišao na prvenstvo... Šta oni rade, samo se ograđuju i muljaju oko transfera... Ovaj videti reprezentaciju će samo ubuduće na TV..
R

Ramsamsam

pre 20 dana

Haha pa otpao naravno, prodali ga, uzo Piksic neki procenat, vukovi siti a sve ovce na broju.
7

73

pre 20 dana

Svakako sa Piksijem igramo lose i generalno nema sta da trazimo... Iz ove "simpaticne" skupine treba izvuci nesto drugacije, novije od vec vidjenog... Da se pitam, kao sto se ne pitam, pokusao bih nesto ovako: 4-3-3 - Rajkovic; Terzic, Pavlovic, Simic, Nedeljkovic; Samardzic, Belic, Lukic; Birmancevic, Jovic, Zivkovic... U nedostatku boljih, uz minimalne izmene i "na mu*a" pa dokle nas dovede...
G

Gost@

pre 20 dana

Prodao se u medjuvremenu,otkazao terza poziv 😁
M

Mnr1

pre 20 dana

Taj Stojic je i bio u rep samo da bi ga uvalili negde
h

hehehw

pre 20 dana

dobra ekipa za na more ili oko kuce hahahahaha kako su mu svi zabili noz u ledja
V

Vlajkooo

pre 20 dana

Srđan hrstić je bolji špic od sve trojice pozvanih

Fear The Beard

pre 20 dana

Iskreno,muka mi je od fudbalske reprezentacije,likova iz Saveza,Piksija,igraca....Decenije razocaranja,u svakom smislu.
s

srce od kamena

pre 20 dana

otkazace i Erakovic....
1

1-2-3

pre 20 dana

I sad bi trebalo igrati sa 4-ricom nazad lepo Nedeljkovic i Terzic na bekove i stoperi neka budu pavlovic-i sad dal Veljkovic/Milenkovic kako god i lepo imas onda dva beka za naresnih 6-7 godina a da ako se do tada pojavi jos koji da moze bar da bude na klupi...A ne igras sa tri stopera forsiras na silu niti nam to odgovara takav stil niti imamo igrace i onda kao posle gde su nam bekovi pa i oni se moraju stvarati kroz mladje kategorije pa na dalje koliko samo ima igraca i u ovoj nasoj jadnoj ligi koji bi bili top bekovi ali se nije dobro radilo sa njima u mladjim kategorijama stvaljani su na krilo,polu spica spica zato sto bi svi u napad i da se sto pre utrape pa ne ide to mora neko i beka da igra....
d

djomladjomla

pre 20 dana

Da li nam je zaista potrebno 4 golmana za 2 utakmice?
J

Jole al pravi

pre 20 dana

Zvace i 7 ako menadzer naredi
e

eder

pre 20 dana

covek je pozvan kao igrac tsc koji je igrao u tsc kasnije je dosao u zvezdu ,ali grobarcici spinuju i spinuju
J

Jokaraaa

pre 20 dana

Dakle ratkov koji ne igra u klubu,jovic koji takodje ne igra,i anonimus ivanovic , baš nije bilo boljih opcija?
К

Кошмар

pre 20 dana

Ово је по квалитету најгора репрезентација у историји Србије!Колико само пањева овде има Господе Боже!
a

auuu

pre 20 dana

sta ce Stefan Mitrovic ovde,ko ga gura? gde je mali Mijatovic? ako vec ne idu Vlahovic i Mitar. Ovde mnogo gurke ima i menadzerskih kombinacija ...
K

Kure na specijali

pre 20 dana

Mijatović? Jedino ako misliš na Predraga. Ako je u pitawu onaj iz MLS-a, pogledaj statistiku...
B

Bulee

pre 20 dana

Zahvaljujuci Piksiju i FSS došli smo do toga da imamo najlosij tim u istoriji.Pa dal postoji obraz kod tih ljudi,malo morala pa nije ovo Vase privatno da radite sta zelite.Treba da prokunemo svakog ko kupi kartu i ode da gleda utakmicu.
K

Karta3000

pre 20 dana

Ne kuni me kupio sam kartu
N

Nemanja08

pre 20 dana

Ovako treba da izgleda Reprezentacija na svim okupljanjima (naravno ako se pojave neki drugi mladi dobri igraci dobrodosli su), ne trebaju nam Mitrovici, Sms-ovi, Kostici, Tadici i ostali.. ima i ovde par njih kojima nije mesto ali dobro nije toliko strasno.. Forsirati mlade momke pa makar se ni na jedno takmicenje ne plasirati, ali neophodna je smena generacija.. I sto je najvaznije ovi momci ce da izginu jer su zeljni dokazivanja.. pozz
Z

Znik

pre 20 dana

Znaci svi oni koje je Terza morao da proda su pozvani za EP i nikad vise. Cudo nisu pozvali i Djigu u reprezentaciju, da skoci cena jos malo…
1

12345ss

pre 20 dana

Ajde ujo u svoje grobarsko dvorište.
m

mileeeeeee

pre 20 dana

Vest bitna koliko i podatak o vodostaju u Novoj Gvineji.
v

vroom

pre 20 dana

Normalno da je otpao, on je ionako bio pozivan samo da se sto jace utale menadzeri, politicari, predsednici klubova i kontroverzni biznismeni
Z

Zaza Paculia

pre 20 dana

4-2-3-1 Petrović Nedeljković, Milenkovic, Pavlovic, Terzic Ilic, Lukic Zivkovic, Samardzic, Birmancevic Jovic Da krenemo ispočetka, Bleki novi kapiten.
S

Samo jedan covek

pre 20 dana

Pa sto da zove Stojica sad kad su ga prodali? Uzeo procenat i sad daj nekog sledeceg koji je u izlogu... Dobro organizovan kriminal, takoreci ozakonjen...
j

jovanczv

pre 20 dana

Steta sto ostajemo na panjini Jovicu jer nam ne igra klasa Dusan Vlahovic
c

cartmann4950

pre 20 dana

Zlo i naipako
G

Grajkula

pre 20 dana

Od spiceva, jedino Ivanovic igra... Tanko je sve ovo..
R

Realista1389

pre 20 dana

Bojkot igraca i navijaca dok ne ode citava garnitura iz FSS!
Z

Zdaaa

pre 20 dana

Zašto nema Mijailovica? Ko će sad da zatvori desni stranu
V

Vizitor

pre 20 dana

Sta imas protiv Mijailovica?Pa on je protiv Danske bio odlican na tom desnom beku ono vremena sto je odigrao.U Zvezdi je recimo mnogo vise brljao ali isto tako mora se priznati da je bio bolji od Rodica na tim bekovskim pozicijama.Posten igrac.Ne zna mnogo ali daje zadnji atom snage.Dzaba Mitrovicu i SMS-u znanje i talenat kada se vuku po terenu ko prebijene macke.Sto se tice spiska ne znam zasto se Grujic odazvao.Bolji je od pola reprezentacije da bi ga Piksi ponizio i poveo igrace koji nisu ni ulazili na teren.Sto ih vise otkaze to ce Piksi pre napolje...Cudi me da nije zvao Lazovica sada kada mu svi otkazuju.Da ga nije bilo protiv Bugara mi to EP ne bi ni gledali.A da,covek misli svojom glavom.

Mali peca

pre 20 dana

Tu je Nedeljkovic
L

LUKA JOVIC9

pre 20 dana

Vecu radost imam zbog Zvezde i njenog zreba kao i pojacanja o kojima se prica nego kada vidim reprezentaciju i spisak iste. Jakoo tuzno
m

marijanaaa

pre 20 dana

koga mi da pobedimo sa ovakvim timom kukala nama majka...
!

!!!

pre 20 dana

desilo se i to napokon da nema na spisku “zvezda”koje daju 30% za repku nego svi pravi koji ce da grizu i da 110% za repku Srecno Piksi, puna podrska !
S

Sendvic Brigada

pre 20 dana

Tako je! Puna podrska Piksiju! Nadam se da cu do veceras dobiti sendvic i bocicu vodavode od saveza zasluzio sam!!!
D

Delija NBGD

pre 20 dana

Idealno za ne otici na stadion tj ne paliti TV. Dok je poltron ja klupi.
G

Gost50

pre 20 dana

4-2-3-1 Rajković Kosta milenković pavlović terzić Lukić grujić Živković samardžić birma Jović
p

pzkj

pre 20 dana

Dugo slabiji sastav nismo imali... Ovo izgleda bas jadno, nadam se da ce neki klinci uskoro iskočiti, pored ovih sto imamo i da ce ih odmah baciti u vatru, jer jedino tako mozemo da se nadamo nekom napretku. Da nastavimo da guramo Sergeja, Mitra i slicne koji su na putu da se penzionisu, od toga nema nista.
К

Кошмар

pre 20 dana

Који клинци бураз?Видиш да смо дотакли дно,а сад у наредним годинама идемо још дубље😎Где ти видиш у Србији перспективног тренера за репрезентацију или 20+ клинаца који обећавају и са којима се озбиљно ради?Ту мислим на све клубове заједно!
U

U Tem Denveru

pre 20 dana

Kakav napad… Stojic nema potrebe da bude tu vise, prodat je. Cim se proda i ivanovic, verovatno ce i on biti zamenjen
G

Gdg

pre 20 dana

Ivanovich vec prodat.
G

Grupa JNA

pre 20 dana

Nema lidera Stojica :(
s

svemoguci

pre 20 dana

cim vise nisi igrac zvezde, nemas mesta u reprezentaciji ... sve je jasno
G

Grupa JNA

pre 20 dana

Ovde je danima bila teska pljuvacina kako ce reprezentacija da procveta bez Vlahovica i Mitrovica "manekena i panjina" i kako trebaju igrati Jovic i ostali zvezdini puleni. Evo vam prilike da opravdate to, samo nemoj posle kada bude 5 komada od Spanije da kmecite...
G

Gost13

pre 20 dana

Ne treba da igra niko kome se ne igra i ko nece da se zalaze. Igrao on za Zvezdu, Partizan, Man Siti ili nekog cetvrtog. A Vlahovicu puca k vec duze vreme da igra pa nam ni ne treeba iz tog razloga. AKo ce da dodje i da se setka kao i dosad neka ga na jahti. Mitar je druga prica.
l

lukabeograd

pre 20 dana

Otpao Stojic jer se prodao, misija ispunjena :D