Komentari na vest

Kompani počeo da ispravlja Tuhelove brljotine, Bajern još daleko od Leverovog nivoa (VIDEO)

m

macoo

pre 24 dana

kejn sasvin dobar igrac ali ne zavise sve od njega nema vise ribery roben boateng pa cak xavi martinez je bio bolji od ovih stopera upa i kim ali ovo ide na novi man utd,milan bayern ide na tog putu ako nastavi ovako kako sto ne kremao
N

Navijač Bajerna

pre 24 dana

Malo je preterano reći za jednu utakmicu da Kompani ispravlja Tuhelove brljotine... I Tuhel je znao nekad da pobedi. Polako samo tek je početak..
R

Robert Lewandowski

pre 25 dana

Za dva gola Vukova su zasluzni isključivo igraci Bajerna, nema nikakve veze sa taktikom i Kompanijem. Kim gde je stao prosle godine, nastavio je ove. Upa isto tanak, oni njegovi poprecni pasovi... Boje je bio solidan kada se pogleda koliko dugo nije igrao... U napadu je ok, u odbrani ima problema. Svakako ce Stanisic biti starter kada se oporavi za koju nedelju. Neophodno je pojacanje na mestu stopera, prodali su jedinog stopera koji nije kiksao, a nisu doveli adekvatnu zamenu... Dodao bih i da je sudija bukvalno pokrao Bajern, cist penal im nije svirao, nekoliko slobodnjaka koji su bili očigledni na nekih 17,18 metara je isto prevideo... A sto se tice poredjenja sa Leverom, da je Bajern imao sudjenje kakvo imaju oni, na poluvremenu bi vec zavrsili posao. Nadoknada isto smesna, 5 min, a samo je Majer lezao 2-3 minuta. To da je Lever igrao, igralo bi se bar 10 minuta u nadoknadi. 😅
B

Brko

pre 25 dana

Došao Ito iz Štutgarta, ali odmah se povrijedio. I on kad se vrati, bit će starter
R

Robert Lewandowski

pre 25 dana

Nema smisla da Kim koji je placen 50 miliona evra bude na klupi. Trebali su njega i Upamekana da prodaju, a da ostave De Lihta i da dovedu Taa (ili nekog drugog štopera). Ito i Dajer bi sluzili za rotaciju i to bi vec licilo na nesto, ovako očekujem da ce primati dosta kiks golova.

The KING sa Sportske

pre 25 dana

Bajern prevazidjen klub tamo ide koga nece Real/Barsa i klubovi iz PL
M

MANOL0

pre 25 dana

Dete,trazi paznju na drugom sajtu.
L

Lzzzr

pre 25 dana

Jaoj Pavloviću kako bi nam legao, kao kec na deset.
b

bit ce to ok

pre 25 dana

dobar je Kompany.solidna partija Bayerna.obrana se mora priznati je kriminal a prema napred vrlo dobro
4

4 S

pre 25 dana

Solidna partija🤣🤣🤣 pa jos su gori nego prosle godine. Volfsburg bez 6 ili 7 igraca kakva crna solidna partija. Trenutno je velika borba ko je gori napadac Kejn ili onaj cirkuzant sto je dosao u Real i ne moze protiv Valjadolida trenutno da se sastavi sa zivotom. Lever lagano i ove godine.
G

Gašić StarMo

pre 25 dana

Kompani trener,nemoj te se zajebavati…verovatno mu je ona stvar vece od iq…dalje ne bi komentarisao
d

dotore

pre 25 dana

nemoj ko brata te molim, sve si u pravu samo vise nista ne pisi.ako imas potrebu da izneses stav, ukljuci se uzivo u neku radio emisiju ali opet ponavljam, ne pisi vise nikad, nigde.
f

fontana98

pre 25 dana

sta je sa tobom
K

Kleo

pre 25 dana

Naslov kao da je Anceloti zamenio Lalatovica, ne brukajte se, proci ce jos mnogo vode Dunavom pre nego sto taj isti Kompani bude i upola trener kao sto je Tuhel.
P

Pep

pre 25 dana

Apsolutno se slažem jer ne zaboravite šta je uradio taj Kompani u Barnliju odveo ih u drugu ligu to su rezultati njegovi sobrzorpm da je Bayern po kvalitetu najjači ali ne igraju tako plus loš trener Kompani mislim da će biti isto ako ne i gore nego prošle sezone.