Komentari na vest

Kolubara i dalje statira u plej-autu, Kembel vodi Javor ka opstanku

m

metalika moj dobar

pre oko 1 godinu

ja sam rekao na otvaranju -pocetku plej auta da ce Kolubara otvoriti tezgu jel nema za sta da igra . Prodali su sve
P

Prvo i osnovno

pre oko 1 godinu

Svi klubovi da budu privatni i imaju jednae uslove!! Mi smo jedina zemlja i liga u kojoj igra vise klubova jednog vlasnika, to mora da se zaustavi više.
D

Djapex

pre oko 1 godinu

Sve i svasta se desava... a niko da reaguje... nije cudno da Kolubara izgubi od Javora, moze da se desi... ali tim koji udje kao prvi u plej out i izgubi 4 utakmice od 4 mora da bude bar malo sumnjiv... Sto se tice lige, moraju da se uvedu kriterijume... maksimalno 4 kluba iz beograda u Superligi( Francuzi na primer imaju zakon da grad manji of 100 000 stanovnika ne moze da ima vise od jednog profesionalnog kluba), da se ulozi u stadione ( TSC je napravio solidan stadion za 14 miliona Evra), da se pokusava da se povecavaju budzete klubova i da svaki klub prezentuje taj budzet pre pocetka sezone ( kao u francuskoj).... tesko je da se dovede liga na veci nivo, ali mora da se krene... stadioni se valjda grade, igraci moraju biti placeni, imamo istorijsku sansu da podignemo nivo lige sa 3 kluba u grupnoj fazi... Klubovi ce biti atraktivni, igraci ce dolaziti jer znaju da ce igrati grupnu fazu... moramo da iskoristimo tu priliku.
e

esex

pre oko 1 godinu

Citam ovde teorije zavere razne a niko nista konkretno da napise.kakve veze ima kolibara? Kako partizanu da se namesto drugo mesto a dva puta ih cuka dobila?! Ne kazem da nema namestanja al mislim da preterujete..ovo leto moze biti prekretnica za nas fudbal al retko smo mi pametni ko narod kad je najbitnije..
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Imaju dosta bodova i sad prodaju, jasno ko dan! Na Gat bila kvota 1.25 protiv Kolubare, na Spartak dvojka u Lazarevcu bila 1.45 a juce kec na Javor 1.50, svima trebalo ko hleb i svi ih pobedili!
D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

Treba smanjiti ligu na 10 klubova pre svega zbog kvaliteta takmicenja kao u Svajcarskoj i Hrvatskoj. Mi nemamo 12 normalnih klubova, a pogotovo nemamo 16. Sve preko deset klubova sluzi za popravljanje gol razlike, i primanja 3 gola do pola sata igre, sto nikako nije zanimljivo gledati. Dva kluba lete u drugu ligu, ko namesti utakmicu 10 bodova manje, a za drugi put namestanja izabivanje iz lige i zabrana 5 godina ucestvovanja u Super ligi.
v

vbdg

pre oko 1 godinu

A sta ste ocekivali da ce biti nego ovako? Ovde nije do sitema, jer da se ne lazemo ovaj sistem je i najposteniji ispao od svih koje smo imali. Jer kod njega barem nesto zavisi od klubova koji se bore da ne ispadnu, a to je da Gat, Javor, Radnik itd u medjusebnom susretu mogu resiti pitanje ispadanja. Ali ovo bi trebalo ocigledno pustasnje da resava FSS ili drzava ali mi to nemamo...
N

Nikola10101

pre oko 1 godinu

Bogami koliko su novca do sad primili, ladno mogu da dovedu pojačanja da napadnu mesta za Evropu sledeće sezone! Imam neki osećaj da će se probuditi kad budu trebali da odigraju poslednje dve protiv Surdulice i Niša, šta vi mislite?
x

x

pre oko 1 godinu

ako izgube sve do kraja onda nisu nista narusili,svi su dobili po 3 boda,ali mogu da naruse ako budu krenuli da igraju

Branko Nikolić

pre oko 1 godinu

Kolubara očigledno narušava regularnost takmičenja. Može joj se jer je deo kartela i neće biti kažnjena. Žao mi je navijača koji su nemoćni posmatrači ovog spletkarenja.
B

Bane1989Ns

pre oko 1 godinu

Smanjite ligu na 12 ekipa,kao u Škotskoj.Nije nasa Liga Engleska pa da imamo 20 ekipa u prvenstvu a pola ekipa kakve igrace ima realno nisu ni za trecu ligu.
R

Realnost

pre oko 1 godinu

Samo privatizacija!!!!! Niko nece krasti od sebe, ovako svi kradu jer nije njihovo!!!!
P

Pjer Karden

pre oko 1 godinu

Ovaj plej of treba ukinuti ili ako ga igramo onda po belgijskom modelu sa podelom bodova ali na to CZ i PAR nikada ne bi pristali,liga 12 klubova,trokružni sistem 33 kola,12 ispada 11 ide u baraž i kraj balade,mada opet ponavljam belgijski sistem bi uneo neverovatnu neizvesnost u šampionat a to mnogima ne odgovara u normalnoj državi klub javnog preduzeća Kolubara bi bio izbačen u srpsku ligu a rukovodstvo uhapšeno.
p

prti

pre oko 1 godinu

Pa imali smo taj sistem i pokazao se sranje. Nije ni cudo sto sem belgijanaca niko nema tu glupost u svojoj ligi.
L

Lokki

pre oko 1 godinu

Kolubara gubi i zadovoljno trlja ruke.
I

IC032

pre oko 1 godinu

LJULJAJ JAVORE. 🧡
N

News

pre oko 1 godinu

Kolubaru treba izbaciti iz lige. Ovo je sramota za Srpski fudbal.
f

ff

pre oko 1 godinu

Ovo je stvarno vise smesno u plejautu, Kolubaru izbaciti iz lige!
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

To je trokružni sistem takmičenja!!!??? Mislite o tome???