Koliko može Gajić kao levi bek?

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.01.20. | 12:12

Novi početak za nekadašnjeg mladog reprezentativca

Crvena zvezda 11 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ali prolećna polusezona daleko od toga da će biti protokolarna. Navijači očekuju da vide može li Dejan Stanković da unapredi sistem Vladana Milojevića ili ostane na tom nivou.

Takođe, očekuje se da pojedinci naprave iskorak. Među njima je i Milan Gajić, momak koji je protiv Arisa dobio šansu na poziciji levog beka. Dešavalo se i ranije da ga gledamo na kontra strani, ali tada nije išlo.

Izabrane vesti

Protiv Arisa je zabeležio asistenciju.
„Odlično smo ušli u meč. Oni nisu stvorili nijednu priliku za gol, dok smo mi sve vreme napadali. Drago mi je zbog mladog Gavrića, sigurno će mu ovaj gol mnogo značiti. Izgledali smo kompaktno na terenu. Probali smo da delove taktike sa treninga prenesemo u utakmici i mislim da smo u tome uspeli. Noge jesu teške posle napornih treninga, ali smo dali maksimum. Verujem da smo na dobrom putu i da ćemo nastaviti pobednički niz“, poručio je Gajić.

Član generacije koja je osvojila titulu prvaka sveta ne krije da želi da do početka nastavka sezone tim izbrusi formu i da još više podigne nivo igre.
Očekuje nas jedna zanimljiva polusezona. Bodovno imamo određenu prednost, ali već od prve utakmice sa Čukaričkim kreće težak raspored. Imamo samo tri meseca da odigramo sve utakmice, tako da nas očekuje zgusnut raspored. Najbitnije je da do početka prvenstva izbrusimo formu. Odigrali smo jednu utakmicu, očekuje nas još šest provera u Turskoj i mislim da ćemo već na startu nastavka prvenstva biti na najvišem mogućem nivou. Upoznajemo se postepeno i sa svim zahtevima stručnog štaba, tako da verujem da će sve to na kraju izgledati i veoma dobro“.

Zadovljan je načinom rada novog šefa stručnog štaba.
„Iako smo kratko vreme zajedno mogu da kažem da sam oduševljen. I kao trenerom, i kao čovekom. Doneo nam je neku novu energiju koja nam je možda falila u prethodnom periodu. Uneo je u neke nove zahteve, nove ideje koje mi igrači prihvatamo i trudimo se da ih sprovedemo u delo. Pun je entuzijazma i volje da nam prenese svoje znajnje i iskustvo stečeno kroz neopisivu igračku karijeru. Zasad samo reči hvale i mislim da će tako i ostati“.

(FOTO: crvenazvezdafk.com, Nikola Mitić)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara