Koliko košta Milan Pavkov?

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.01.20. | 08:59

Gectepe nema para, čeka se ponuda iz Saudijske Arabije...

Turski Gectepe je bio zainteresovan, ali ne i platežno sposoban da ubedi upravu Crvene zvezde da proda Milana Pavkova. Pa se sada čeka nova ponuda, a prema informacijama Sportskog žurnala ona bi mogla da stigne iz Saudijske Arabije. Al Ahli, klub koji je nedavno kupio i Zvezdinog Marka Marina, navodno je zainteresovan da dovede centarfora crveno-belih.

Pitanje je samo za koliko para? Prema saznanjima Žurnala Al Ahli nije spreman da ide daleko kao kineski Đijangsu, koji je letos nudio 3.000.000 evra za korpulentnog napadača. Sa druge strane, pitanje je da li bi Zvezda prodala Pavkova za manje od 2.000.000 evra, jer njoj sleduje 70 odsto od transfera dok ostatak ide Radničkom iz Niša.

Izabrane vesti

Stoga, mogli bi crveno-beli da odluče i da Pavkova zadrže u timu ne bi li mu do leta eventualno skočila cena. Prioritet je uostalom prodaja Ričmonda Boaćija, jer videli su svi na Topčiderskom brdu da se sa ovolikim brojem stranaca ne može. Problem je samo što za Boaćija nema pravih ponuda, jer dve trećine njegove plate i dalje plaća Đijangsu, a tu sumu nije lako izjednačiti.

Boaći, Pavkov, Tomane, pride i Nikola Krstović... Previše napadača za prolećnu polusezonu, posebno kad uzmemo u obzir ograničenje broja stranaca. Neko mora da ide.

(FOTO: FK Crvena zvezda, Nikola Milić)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara