Kolarov izabran u idealni tim Serije A i poručuje: Igraću još četiri godine

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.12.19. | 09:07

Podeljene nagrade za najbolje na Čizmi

Ima li Roma veću zvezdu od Aleksandra Kolarova? Možda i nema, jer je srpski fudbaler jedini igrač rimske Vučice koji je izabran u idealni tim Serije A za sezonu 2018/19!

Na gala ceremoniji koja je održana Milanu birani su najbolji za prošlu sezonu, podeljene su nagrade, a jednu od njih je dobio i Aleksandar Kolarov. On je izabran u idealni tim prvenstva, čime su Italijani priznali da u ligi nema boljeg levog beka od njega.

Izabrane vesti

A, imao je i Kolarov šta da kaže. On je posle ceremonije poručio da iako je u 34. godini, planira da još četiri „tera loptu“ po italijanskim terenima.
Mogu da igram još četiri godine. Svaki igrač mora sebi da postavlja izazove i da pokaže volju da napreduje. Pre tri godine sam ubedio sebe da mogu da uspem u Romi, a sada sam ubeđen da mogu i više“, poručio je Kolarov.

Za najboljeg igrača Serije A izabran je Kristijano Ronaldo, a za trenrera Đan Pjero Gasperini iz Atalante. Najbolji sudija je Đanluka Roki, dok je najlepši gol postigao Fabio Kvaljarela na utakmici Sampdorija – Napoli. Za tim godine proglašena je Atalanta.

Što se tiče idealne postave, u njoj su: Samir Handanović (Inter) – Žoao Kanselo (Juventus), Kalidu Kulibali (Napoli), Đorđo Kjelini (Juventus), Aleksandar Kolarov (Roma) – Miralem Pjanić (Juventus), Josip Iličić (Atalanta), Nikolo Barela (Kaljari) – Fabio Kvaljarela (Sampdorija), Kristijano Ronaldo (Juventus), Duvan Zapata (Atalanta).

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara