Komentari na vest

Kockaj se Hansi, a mi ćemo da uživamo

Z

Zaza Paculia

pre oko 2 sata

Proizvodnja igrača u LA Masii, je nešto što mora da poštuje svako iole normalan, ko voli sport i fudbal. Ova postava od sinoć je melem na ranu, i samar današnjem fudbalu. Finansijska kriza je nešto najbolje što im se desilo.
T

Tln

pre oko 3 sata

Prije tri mjeseca sam reko, svabo ce napravit cudo sa Barsom, kvota 3.80....ceka se Valensija protiv Getafea, lil, brest, vilareal....sve doslo.
O

Opa Miki

pre oko 3 sata

Utakmica je bila takva da je mogla i na drugu stranu. Ono što meni smeta je što se ovi ofsajdi ne sude protiv svih, nego i Barsa i Real prolaze lagano, jedino ovako striktno kad su jedni protiv drugih. I ovde se baš vidi koliko su Vinisijus i Mbape precenjeni igrači. Ne kažem da su loši, odlični su, ali nisu top 3 koliko se neki tripuju da jesu i nijedan od njih ne zaslužuje zlatnu loptu...
У

Укусан сендвиЧ

pre oko 3 sata

Може неко да ми објасни зашто се код сликања у последње време трте ови напред овима позади? Фино спустите се доле да се фино виде ови иза.. Не знам шта је фора.. много ружно некако😑
Ј

Ја, ја!

pre oko 3 sata

Кад каже Хер Флик! Шнел, шнел, шнел, цак, цак, цак! Бајо мој усереш се,па помислиш као Нана из Сложне браће, стигле швабе!
M

Miloschichichi

pre oko 3 sata

Rekao sam orosle godine da ce ova barselona u narednih godinu ili dve napraviti toliko jak tim da im nece parirati niko bar deceniju jednu celu. Imaju od 11 igraca u startnoj postavi njih 7 startera iz svoje skole i svi mladji od 21 godine a vec napakovani iskustvom. Imaju ih jos 7 na klupi i jos ih prikljucuju. Imaju vrhunske igrace u toj deci i prosto je neverovatno koliko tu kvaliteta ima, vec sad pojedini vrede neverovatne sume novca a tek ce vredeti..
b

bakarinjo

pre oko 3 sata

Svaka cast do sad al 2,3 utakmice promene totalno misljenje ljudi,nece se uvek bas potrefiti da svaki put bude ofsajd po par cm kao u ove dve tekme sa Bajernom i Realnom pa ce se druga prica odma pricati,najsveziji utisak Vosa protiv Ajaksa pesme o Bandovicu posle 5 kola otkaz msm neuporedivo Vosa i Barsa al prica ce se svesti na isto ako ne bude rezultata! Gotivim Barsu,top ekipa al treba sacekati takmicenja su tek pocela,polako sa zakljucivanjem.
O

Omasio

pre oko 3 sata

Si poentu ti stvarno mislis da bi protivnici imali i to malo sansi da su tu araujo i ter stegen i kristijansen?
B

Barsa998

pre oko 4 sata

Naravno da je do trenera i svaka mu cast kakvu je disciplinu uveo, stvarno je bilo sramota gledati koundea kakav dolazi na treninge i meceve. Ali mislim da ima i do toga sto se ovi momci bore za grb Barselone i za klub koji vole, deluje mi da niko od ovih igraca kakva god situacija bila u klubu nikada ne bi otisli osim ukoliko bi ih protiskali iz kluba da odu. Napravila se hemija i svako gine za drugog, npr videlo se u poslednjih 10 minuta protiv Reala kako iz kontre 5 igraca trce da postignu jos jedan pogotak, izgubili su loptu i sva petorica se vracaju nazad na 4:0. To je fudbal kakav trebamo da gledamo, sta god uradili ove sezone milina ih je gledati, mnogo su mladi za neke meceve u ligi sampiona ali nadam da ce ove godine osvojiti ligu sampiona posle toliko godina.
M

MVPČAČAK

pre oko 4 sata

Imam utisak da BARSA trenutno igra na 50 ili 60 posto svojih mogućnosti, odnasno da imaju mnogo prostora za napredak. Ej bre, igraš protiv velikog Reala u Madrid sa 6 igrača u postavi do 22 godine i očitaš im lekciju? Svaka im čast.
N

Navijac Bayerna iz Bavarske

pre oko 4 sata

Hansi Flick itekako ume da promeni taktiku, to je mnogo puta pokazao tokom one savrsene Bayernove godine - a i u nemackoj reprezentaciji tokom svog prvog mandata: nemojmo zaboraviti da je on 15 godina bio "prvi asistent" Jogija Löwa, zapravo je on vodio tu generaciju, zasluzan je i za svetsku titulu 2014 i sve uspehe koje je ta generacija nemackih fudbalera postigla. Njegova "tajna" je da do detalja proucava protivnika, i da do detalja zna sve mogucnosti svojih fudbalera. Ovde je razbio Real naizgled vrlo rizicnom igrom - ali razneo je i Bayern pre samo par dana mnogo manje rizicnom igrom u odbrani, zapravo samo onim preciznim pasovima u dubinu (odbrana od toga je s obzirom na spore centarhalfove slaba tacka danasnjeg Bayerna!) - koje su Pedri, Rafinha & Co ocigledno bas pred ovu utakmicu 1000 puta trenirali, i doveli do savrsenstva. Videcemo jos taktickih cuda od Flicka ... Igraci ga ocigledno obozavaju i veruju mu, a i on se u Barci, sa igracima koji mogu da primene svaku njegovu takticku zamisao, oseca vrlo dobro. Sto rece jedan nas ovdasnji Katalonac: ne treba se cuditi ako Flick dobije u gradu Barceloni spomenik jos za zivota, vec sada je "kupio" i ceo klub i sve navijace. No idemo dalje - ima jos puno da se igra, i prava trenerska cuda naseg Hansi Flicka tek dolaze.
Z

Zellembija

pre oko 4 sata

Jaooo da je Flick u Partizanu,pa i Kalulu bi procvetao. Reaguj Rasimeee
P

Paulau

pre oko 4 sata

Zanimljiv aspekt, da nema vara, ne bi Flik mogao da primenjuje baš tako taktiku. Iskreno, ne bi mi ovo palo na pamet. Što se samog fudbala tiče, meni je najzanimljiviji upravo direktan fudbal. Ok, možda pas, dva više, ali suština je ta, da se napada gol direktnim dodavanjima. A ne da gledam Siti kako iz sto dodavanja menja stranu, a onda npr bočni igrači, plaćeni basnoslovno, bukvalno nijednom ne probaju da probiju, nego isto tako vraćaju loptu igraču do sebe. Svaka čast za rezultate, ali uvek bih gledao Barsu ili Liverpul pre nego Siti. Što je najgore, Siti tako igra i sa daleko slabijim protivnicima. Da ne bude zabune, ne pljujem Gvardiolu, sigurno jeste jedan od najvećih trenera, samo govorim o utisku iz oka subjektivnog posmatrača.
9

999

pre oko 4 sata

Brate protiv Sitija se svi zatvore i igraju sa svim igracima iza lopte. I moras tako igrati onda, jer nemas puno prostora. Kad bi se neko, bilo ko otvorio protiv Sitija, bio bi urnisan i demoliran. Sjeti se prve utakkicw Murinja u Realu protiv Pepove Barse.. pomislio zbog imena Reala i kvaliteta igraca da se moze nadigravati i izaci visoko. Dobio 5 komada, trebao 10. Zato Siti svi cekaju u duplom bloku, jer znaju sta ih ceka ako se otvori.
b

bas si pametan...

pre oko 3 sata

jel mi ti to majstore opravdavas golove iz ofsajda???Pa var je stvoren da bi se posteno igralo,koliko je real oavojio titula uz pomoc gresaka,samo kad se setim njihovih ofsajda majko mila!!!Najbolja stvar sto se desila fudbalu je var,narocito ovaj poluautomatski gde kompjuter meri u milimetar,i ne traje duze od 15 sekundi,gluposti o gubljenu vremena me ne zanimaju,jer mnogo vise igraci potrose lezanjem i foliranjem od gledanja vara
B

Bnm

pre oko 4 sata

POTRAJACE DO PROLECA I ONDA PROPAST...
d

deki maky

pre oko 5 sati

Jeste li vi gledali utakmicu? Pobeda,svaka cast-suština je da je Realov tandem promašivao ono što inače nije bio slučaj do sada. Nestvarno je šta su sve promašili..
G

Gledao

pre oko 4 sata

I video da je barsa ta koja je promasila najvece zicere poput levinog maltene praznog gola... Smesno na 0 4 polemisati kako je real imao sanse, pa druze imao i dortmund u finalu ls zicere pa sta sad ima od toga?
E

Eskalator

pre oko 1 sat

Nestvarno je da neko navija za banku koja kupuje šta joj padne na pamet, ima pomoć sudija čak i sa var-om... Brate, klub koji je šutnuo svoje legende ne zaslužuje gram respekta. Klub koji je svojim enormnim transferima urnisao svetski fudbal, jer pobogu nema produkciju sopstvenih igrača. Za Real sam navijao par puta, paradoksalno kao Zvezdaš, kad je igrao Mijatović i uvek protiv Bajerna (do poslednje utakmice). Ali napisati da nisu imali sinoć srećei tako pljunuti na sjajne odbrane Barsinog golmana, e baš moraš da budeš naopak čovek.
M

Maestro

pre oko 5 sati

Klasican primer sta znaci timska hemija i dobar trener!!!

Coan001

pre oko 5 sati

Nema većeg Madridiste od mene,Barcu ne mogu da smislim ali ruku na srce evo otvoreno kažem-Flick je posložio Barcu i od nje napravio mašinu kao svojevremeno Bayern sa kim je uzeo Ligu Šampiona.Trener je u ekipi sve i tačka.Xavi nije mogao 2 utakmice bez poraza da sastavi,Raphinha,Martinez,De Jong i ostali su mu bili na klupi a juče su bili nosioci igre u El Classicu,svaka čast Barci na pobedi bili su bolji juče i nadam se da će uskoro da proigra cela ekipa,a posebno Mbappe i Bellingham koji i dalje ne mogu da pronađe pravu formu. Hala Madrid y nada mas! 🤍
S

Scaloneta

pre oko 5 sati

Hoće centrala da pogreši jednom.. U par dana su dobili 4:1 Bajern i 0:4 Real u Madridu, i oba puta je odbrana igrala visoko i uspela da preživi, to sigurno nije slučajno.
P

Penal Madrid

pre oko 5 sati

Fudbal pratim preko 40 godina ali nisam doziveo ds jedan trener za 2-3 meseca napravi ovakav stroj od ekipe. I to sve sa gotovo mladom decurlijom iz La Masije. Imali su Xavija koji je imao ove igrace prosle godine i delovali su kao razbijena vojska a gledajte danas kako je Flik sve do detalja poslozio i kao dirigent vodi ekipu. Alal mu vera. Ne nece on rizikovati svaku utakmicu sa odbranom koju postavlja na sredini terena. Ima covek viziju i prilagodjava se protivniku. Uz Nemacku upornost disciplinu i odgovornost ovi golobradi mladici mu vracaju tu zamisao. Milina ih je gledati. Ovo je osvezenje za fudbal za ceo svet ko prati i gleda utakmice. Pa kazu nije do trenera. Trener je pola ekipe mozda i vise. Taktika strategija filozofija igre. Kapa do poda ovom menadzeru. Kad se vrate povredjeni Arauho i Kristensen bice jos jaci pozadi. Sredina je top ne znas koga da ubacis a koga da ostavis na klupi. Napadacki trojac trenutno najbolji na svetu. Zbog godina mozda fali jedan spic da menja povremeno Levandovskog ovi ostali svi u kadru za narednu deceniju i vise Barsa ima da terorise sve po Spaniji i Evropi.Jos jednom da odam priznanje Fliku za i igru i rezultate za kratki period. Bio sam za njegov dolazak ali ni sanjao nisam da ce ovako brzo i ekspresno napraviti tim i ugraditi im pobednicki mentalitet. Za svaku pohvalu majstore.
R

Repac Plandište

pre oko 5 sati

Ocitase im molitvu iz muzicko. Drago mi zbog onog odvratnog Brazilca i nista manje odvratnog Mbapea. Neka kupuju jos, ne pomažu ni kozne gace. Sa ovim su se složili...
A

Apis1917

pre oko 5 sati

15 Liga Šampiona u vitrinama Reala...znači ovim tempom,ja sad 36god.... da umrem za 40 npr.tj.2075.godine,ni tad neće niko prestići Real a kamoli Barselona koja da ima kintu,kupovala bi i te kako nego nema kuče za šta da ih ujede pa seru sad,kao naša deca,la masija,trla baba lan...
P

Prof77

pre oko 5 sati

Da li se Flick kocka ili ne, vidjecemo na kraju sezone. Protiv Reala se jednostavno mora igrati tako, sto je najtuznije, i Borussia je isto to uradila sve dok Sahin nije odlucio pucati sebi u koljeno i pokloniti im pobjedu. Ni protiv Borussie nisu zasluzili pobjedu, a pogotovo ne jucer. A sto se Barce tice, moje misljenje je da ce kroz sezonu jos jaci biti.
K

Khanbg

pre oko 5 sati

Ja evo od sinoc cekam tekst o Realu. Posto da je rezultat bio obrnut, pretpostavljam da bi ih PR sluzba Real Madrida u Srbiji (ili pojedinci iz redakcije), vratili tri godine unazad i pricali o dugovima i greskama. Sta je ovo, ni rec o velikom Karletu? A da, o njemu se pise samo kad pobede, tad je najveci ikada. Naravno, na svim ovim vestima o El klasiku, nekako fali onaj skolarac JudeBelingham, da ga pitamo da nam objasni sta se desilo supergalaktikosima? I onima koji su pisali kako ce im Real dati 7 komada na ovako postavljenu odbranu, jer Vini i Mbappe?
G

GorostasZeleznicka

pre oko 5 sati

Izgubia mi Zadar i Real
S

Saturn

pre oko 5 sati

O kakvoj Osasuni i Monaku pricate , protiv Osasune odmarao Jamala , Rafinju , Martineza , Casada , da su igrali oni bilo bi 5-2 za Barsu, morao da odmara 4 utakmicu jer je cetvrta utakmica bila u 9 dana , i taj poraz ne boli a odmorio je igrace , protiv monaka u 11 minutu crvenom , da nije bilo crvenog bilo bi 3:0 al opet sta bi bilo kad bi bilo
S

Saturn

pre oko 5 sati

Sta znaci kad trener zna , oseti i da poverenje , ovaj Inigo Martinez kod Cavija nije odigrao 2 utakmice , kod Flika igra kao Pique u najboljim danima , uz to deluje ocinski na Cubrasija koji statava uz njega... Trener je sve , psiholoski momenat daje ti samopouzdanje uz to Flik ima neverovatnu Harizmu ... Nije bitno dal ce krenuti Fermin il Olmo , De Jong il Gavi , Casado isto ce biti ...Napravio je vojsku i to se vidi koliko se vole na terenu , dok u Realu se vide klanovi .. Vini i Mbpape se kao smesakju jedno drugome , Valverde cuti trpi gine za sve , Rudiger u svom svetu ... itd itd
j

jovanczv

pre oko 5 sati

Terzo teraj Miloja i dovodi Flicka!!!
D

Drvo

pre oko 5 sati

Ovo je razlika između pravog trenera koji radi svoj posao i manekena na klupi Reala.
m

moni

pre oko 6 sati

šta znači vrhunski trener, kad posloži kockice...ove sezone barsu divota gledati...pogotovo kada se uzmu i godine igrača...bukvalno mladost...
l

lzr

pre oko 6 sati

Sta se kocka, najstariji igrac u timu Lewa, na stoperu ce doci i Araujo i Kristensen, jos da se skroz oporavi Olmo i De Jong, pa i Gavi... Barsa je laganaa samo da ostane trener.
S

Saturn

pre oko 5 sati

I Bernal , al sto bi menjao kad tim igra dobro i kad je uigran , tim koji dobija se ne menja , evo ovaj Casado procvetao kad se Bernal povredio upao i igra jos bolje , najbolje ocenjen vezni igrac