Komentari na vest

Ko zaslužuje Evropu i zašto?

С

Сале2323

pre 4 meseca

Каки' је лоше време, има да се смркне пре 19h. Нека гледаоци понесу батерије за сваки случај, па да осветле травњак под Лепеницом😄
L

Lose vreme

pre 4 meseca

U 18cas bice mrak 6 ' iljade puna kapa.
K

Kg

pre 4 meseca

Znaci X kao kuca!!! Odgovara i jednim i drugim! Cuka nema sanse da dobije vecite.
н

нс бој

pre 4 meseca

Искрено као навијач Војводине,волео би да оба клуба оду у Европу.Текму ћу гледати опуштено,и ако Војводина изгуби,ми ћемо отићи у Европу сигурно. Неће Чука освојити ни бод до краја,можда бод.Ми играмо последњу кући против Младости,а ако освојимо исто бодова опет ми идемо због бољег пласмана пред плеј оф. Мислим да би нам данас највише Х одговарао,по бод би било доста да обе екипе оду у Европу.
н

нс бој

pre 4 meseca

Ко год да иде у Европу,сем близанаца,да им ФСС да по два милиона еура да се појачају,да уђу у групе и освоје по неки бод.На крају године, ако уђу у групе, да врате те паре,па нек разделе осталим клубовима у лиги који не играју Европу,сходно учинку на табели. Сви би имали користи од играња наших у Европи,а лига би била више такмичарски активна.Због поделе пара не би било све једно да ли си 6. или 13.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Radnicki i Vosa zasluzuju evropu, kakva crna cuka taj klub ugasiti prvom prilikom!
A

Avramopulos

pre 4 meseca

Cuka pregazila Vosu skoro. Bio na stadionu, gledao.
:

:) :)

pre 4 meseca

Čuka ih bez prvog strelca dobila rutinski u sred Novog Sada…. Voša se raspala, gubi danas i gubi u utorak… Zbilja najavio titulu a oni 6 pfff
R

Realno...

pre 4 meseca

Radnički zaslužuje, kao UBEDLJIVO najborbenija ekipa u ligi. I ekipa koja stvarno igra prelep fudbal za naše uslove!
i

idemoooo lokal

pre 4 meseca

Sampdorija, Bursa, MTK, Honved, Dinamo Minsk, Bastija...ekipe koje je Vosa izbacivala iz Evrope. Sad se opet dize i samo napred, kao i Radnicki, zasluzuje da bude bar 5-ti. Pre Cuke.
B

Burek

pre 4 meseca

Pritom su za dlaku ispali od Šerifa, baš ih nije htelo
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Nije za dlaku nego za Kaluđerovića, šta je taj promašio u dvomeču to je za plakati.
k

kikoman

pre 4 meseca

U suštini najbolje za srpski fudbal bi bilo da evropu igraju i radnički i voša, dakle samo ne čuka, a realne su i šanse da se to desi jer igraju protiv partizana i zvezde, dakle realno je da ne osvoje više nijedan bod, voša bi mogla da osvoji od 3,4 i li svih 6 u sledeca dva kola i tako bi imala vise bodova od cuke, dok bi radnicki svakako bio peti ukoliko cuka osvoji 1 ili nijedan bod.
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Jednostavno Obe ekipe zasluzuju. Samo da Cuka ne ide u Evropu . Bili su vise puta I dosta brate...sad da vidimo druge...
G

Gostgost

pre 4 meseca

Ima jedna prosta stvar, koju pre svega Grobari ne mogu da shvate, a vidim da se to polako širi dalje. Zaslužio je onaj ko je na poziciji koja vodi u Evropu, ko na kraju da više golova, skupi više poena, kako god. Da li se taj neko zvao Čukarički, Vojvodina, Radnički, ili kako god, to nije bitno. Bitno je da se na terenu zasluži. Sve ostalo je samo lep dodatak.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Jos da je cuka stvarno zasluzila na terenu a ne uz pomoc sudija pa da sve to sto si napisao ima smisla.
Н

Неутралан

pre 4 meseca

Проблем за Крагујевчане је што би Европу играли на другом стадиону јер људи немају рефлекторе у XXI веку у највишем рангу професионалног такмичења!? Што се тиче навијача, сјајна ствар за српски фудбал је све више људи у Крагујевцу на стадиону, али мислим да је то више последица тренутне еуфорије и добре сезоне него заиста верност и подршка клубу. То смо генерално ми. Од клубова до репрезентације. Што се тиче саме игре и сезоне, мислим да је Крагујевац оставио бољи утисак и више показао, али опет ако изгубе још једном од Новог Сада на свом терену, можда и не заслужују Европу. Ко год само не Чукарички.
*

*

pre 4 meseca

Ne igraju protiv Novog Sada nego protiv Vojvodine.
Н

Неутралан

pre 4 meseca

Знам друже, намерно сам тако написао. Морамо више да потенцирамо градове из којих клубови долазе. Локал патриотизам. У Немачкој кад играју клубови не пише Борусија или Арминија већ Дортмунд, Менхенгладбах и Билефелд. Изузетак је Београд када нам је трећина лиге из истог.
L

Laponac

pre 4 meseca

Nema Radnički reflektore -tačno neko ima pa napravi dug za struju 26 miliona pa onda država da 3 milona evra tom istom.Radničkom ne da pare da postave reflektore.Bitno je da su kragujevčani uz svoj Radnički .Mi smo Radnički grad i hvala našem Radničkom koji sa budžetom manjim od cene Šerifa se nosi sa bogatijim klubovima i što je na Pragu da igra u Evropi ,pa i ako ne uspe i dalje nam srca kucaju za ponos Šumadije.
N

Nekac035

pre 4 meseca

Veciti, Tsc, Vojvodina, i Radnicki Kg. Ali ozbiljno moraju svi da se spreme. Jel gledajuci sadasnje stanje. Zvezda nema tim za LS. Mozda LE, ostali su nivo LK ali treba i za to da se pojacaju.
?

??

pre 4 meseca

Ako cemo bas realno da gledamo. Najbolje bi za nas koeficijent bilo da zvezda igra le, sad ne znam drugi na tabeli dal ima zagarantovano le, a ostali lk. To bi bilo zanimljivo i mogli bi svi necemu da se nadaju. Nekom bodu, prolazu i sl
p

pčelar

pre 4 meseca

Nema Radnički šta da traži protiv Voše,već se zna ko će u jevropu da nas bruka
b

baša

pre 4 meseca

Voša jer je veći klub, deset puta sa većom istorijom, Vojvodina kada je igrala KEŠ, ne znam da li je Radnički bio u drugoj ligi tadašnje države. Dve titule u onakvom prvenstvu je kao 5 u nizu sada onda pored Partizana, Zvezde, Hajduka, Dinama, Zelje, Sarajeva. Svaka čast Radničkom za ovu sezonu, ali Božidar Bandović je čovek koji je došao, ušao u finale kupa, podigao momke, ćuti i radi, Fedja Dudić mi je toliko postao iritantan jer posle svake utakmice on daje izjave kao da je Ranijeri, a kao da je Radnički - Lester iz one sezone. Pošto će verovatno svi neutralni navijati za Radnički, uvek sam voleo da teram kontru, slobodno udarajte minuse. I ako mi Voša nije prioritetna prva ljubav za koju navijam, ona je institucija, i zato je poštujem. Zuka i ekipo, ovo ako dobijete danas, četvrti ste jer i da Čuka pobedi Partizan, vi imate Mladost kući, Čukarički nema šanše protiv Zvezde na proslavi titule. Igraj Vošo, rasturi ih sve!
h

hmmm...

pre 4 meseca

Pa sad, ovo za neutralne ne mora da znaci. Mislim pitanje da li ima neutralnih ? :D Navijaci Partizana, Zemuna, Spartaka...ce svakako za Radnicki ali zato navijaci Smedereva, Slobode iz Uzica ili Borca iz Cacka pitanje je :)
r

realno voša

pre 4 meseca

Realno Vojvodina. Najviše para, daleko iskusniji i ozbiljniji tim od Radnickog i imaju vece sanse da se dokopaju neke grupne faze.
B

Burek

pre 4 meseca

Vojvodina - prvo zbog plasmana u finale kupa u direktnom duelu u Kragujevcu, a potom i zbog pobede usred Humske i sačuvanog gola protiv Zvezde u Novom Sadu
A

Astrogigant

pre 4 meseca

Jedine ekipe koje zaaluzuju da predstavljaju Srbiju u Evropi su TSC, Radnicki KG i Vojvodina!
k

kikoman

pre 4 meseca

tebra ako cemo tako za par godina eto nas u rangu san marina...ne tupi leba ti
I

Iiiiiiii

pre 4 meseca

tekstilac
Е

Ерић

pre 4 meseca

Текстилац, да познати Оџачани по намештању. Пре пар година ОФК Оџаци сад Текстилац… лепо промовишете Оџаке. Браво!
?

??

pre 4 meseca

Ponovo dvojka u kragujevcu. Dobra kvota