Ko se Barse opeče i Juventusa se plaši? Todibo izabrao Vest Hem

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.08.24. | 14:00

A Vest Hem spremio 40.000.000 evra

Svi su bili uvereni da će u Juventus, jer Juventus je ipak evropski velikan, ali je Žan Kler Todibo izabrao – Vest Hem. Neko će reći zbog toga što je Premijer liga ipak jače takmičenje od Juventusa, dok će drugi za takvu odluku mogli da pronađemo i u nesrećnoj avanturi u dresu Barselone za koju je odigrao svega pet utakmica i onda morao da spasava karijeru u Nici.

Postoji i treća teza, a to je da je Todibo baš čekao Juve, ali da on nije hteo da ide preko 32.000.000 evra. Za samopouzdanje igrača nije dobro kada oseti da se jedan tako veliki klub dvoumi. Todibo je tu lekciju dobro izučio na stadionu Kamp Nou.

Izabrane vesti

Vest Hem jeste, mada će isprva francuskog štopera uzeti samo na pozajmicu. Ali ako bude rešio da ga otkupi platiće okruglo 40.000.000 evra. Prosto, situacija je takva da i prosečan premijerligaš ima više nego finansijski najmoćniji klub Italije.

Svakako veliki posao za Čekićare, koji su doveli sedmo pojačanje Đulenu Lopetegiju. Pre Todiboa stigi s Maks Kilman, Luis Giljerme, Krisensio Samervil, Niklas Filkrug, Gvido Rodrigez i Ves Foderingem.

Sve skupa ih je platio 126.800.000 evra. Ne računamo tu ovih 40.000.000 za Todiboa.



tagovi

Žan Kler TodiboLetnji prelazni rok 2024Vest Hem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara