Aleksandar Kahvić
Aleksandar Kahvić

Ko posle Lazetića? Pižon veruje u Kahvića

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.01.22. | 18:17

Crveno-beli imaju još jednog napadača rođenog 2004. godine

Crvena zvezda je sada već izvesnom prodajom Marka Lazetića prekinula post, kada je reč o dobrim izlaznim transferima pripadnika klupske akademije. Odlazak momka rođenog 2004. godine je monetarno značajno manji od transfera Marka Grujića u Liverpul. Ali mogao bi da prevaziđe prodaju Dejana Joveljića u Ajntraht iz Frankfurta, jer su crveno-beli prilikom pregovora sa Milanom izboksovali i neke realne bonuse.

Posle fiksnih 4.000.000 evra, crveno-belima će, primera radi, leći još 500.000 evra u slučaju da se Rosoneri plasiraju u Ligu šampiona što je sasvim realno.

Izabrane vesti

Ispostavilo se da je Marko Lazetić bio odličan materijal za prodaju, dostigao je vrlo visoku tržišnu vrednost pre svega zbog godina i talenta.

Veruju pojedinci na Marakani da će stopama Marka Lazetića krenuti njegov ispisnik Aleksandar Kahvić. Reč je o igraču iz Teslića koji se nametnuo na prošlogodišnjem Turniru prijateljstva, kada je predvodio crveno-bele do pobede. Visoki špic bio je prvi strelac regionalnog takmičenja, zablistao je u finalu protiv zagrebačkog Dinama.

Zanimljivo je da ga je ugledni Gardijan u oktobru prošle godine uvrstio na spisak 60 najtalentopvanijih napadača na svetu.

Za 192 centimetra visokog špica glavna karakteristika su golovi. Tačno, neki su posledica njegove fizičke nadmoći u mlađim kategorijama, ali definitivno ne želi da upadne u stereotipe“, opisuje je Gardijan Kahvića.

Kahvić je posebno dominirao u kadetskoj ligi Srbije. Ove takmičarske godine je nosio dres omladinskog tima, trebalo je da napravi korak napred i zaduži dres seniorskog tima Grafičara. Međutim, odlučeno je da bi za sve bilo bolje da ostane još šest meseci u omladinskom timu, kako bi dodatno podigao samopouzdanje. Na leto će se verovatno susreti sa seniorskim fudbalom.

Kahvić je bio vrlo zapažen u dresu omladinskog tima Bosne i Hercegovine, dao je gol Srbiji na prijateljskom odmeravanju snaga u Staroj Pazovi. Imali su sitne zamerke u Ljutice Bogdana na Kahvića, posebno kada je reč o fizičkoj spremi. Međutim, ima pojedinaca koji bezgranično veruju u njega. Poput Vladimira Petrovića Pižona.

Četvrta Zvezdina zvezda je nedavno imala razgovor sa Aleksandrom Kahvićem. Mladi napadač dobio je očinski savet od jedne od najvećih klupskih legendi „Nastavi da radiš na sebi, ovde se računa na tebe“...


tagovi

Aleksandar Kahvić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara