Humanitarni tiket u podne: Slavko Perović tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 4min | sub. 21.03.20. | 08:15

Iskusni centarfor izvlači četiri keca iz rukava

Aplauz za Slavka Perovića, ljubimca Marakane, Raove tribine, internacionaca koji je u Tursku otišao 2013. godine, da bi ga sada pratili iz susedstva. Dres Dinama iz Bukurešta je njegov, a naša obaveza da se čujemo i zamolimo za pozajmicu, odnosno igru za naš tim. On danas u MOZZART opremi u eri opšteg fudbalskog embarga izazvanog pandemijom virusa koga iz principa, odnosno želje da ga zajedno pobedimo ne želimo da pominjemo izlazi na teren „Humanitarnog tiketa u podne“, tipujući za Koš za sreću na kvoti 9,21.

Nadamo se da će Slavko uspešno obaviti svoju misiju kako bi dodatnim novčanim sredstvima mogli da obogatimo naš plemeniti fond kroz koga je zaključno s današnjim, 1.381 tiketom na broje adrese prosledio tačno 14.808.789 MOZZART dinara.

Izabrane vesti

Naš Slavko u otežanim manevarskim okolnostima, odnosno oskudici mečeva za početak bira susret VITEBSK – GORODEJA. Domaći Vitebsk je prošlu sezonu završio u donjem delu tabele i trenutno je bez pobede na 13 od 15 poslednjih mečeva u svim takmičenjima. Gorodeja je prethodni ciklus takmičenja završila u gornjem delu tabele, a u pripremnom periodu pokazala se prilično dobro. Na ovom stadionu slavila je i u avgustu prošle godine rezultatom 2:0, a od Vitebska nije gubila na šest od sedam prethodnih odmeravanja.

„Jedinica, za pobedu Vitebska“, reče naš današnji gost koji je u inostranoj karijeri iz Rada prešao u redove Manise. Potom je igrao dve godine za Alanju, jednu sezonu u Denizliju, vratio se u Manisu, a zatim sezonu proveo u Istanbulu. 

Sledi prijateljska utakmica HEKEN – JENĆEPINGS SEDRA. Treba znati da je Jenćeping u toku ligaške sezone bio sasvim slolidan drugoligaški tim, a isto se može reći i za Heken u eliti. Inače, Heken je dobar u poslednje vreme, ali ne i Jenćeping koji je sa AIK-om remizirao, zatim izgubio od Kalmara, a zatim savladao Ergrite. Dakle, razlika u kvaltetu sastava je očigledna stvar, što Heken sada na terenu treba da dokaže.

„Ponavljam jedinicu“...

Idemo u Malavi,  put meča BIG BULETS – BLU EJNDŽLS. Domaćin je šampion protekle sezone u Malaviju, dok su Blu Iglsi iz ove trke izašli kao trećeplasirani tim u šampionatu. Ipak, Big Bulets je apsolutni šampion kada je ubojitost u pitanju, budući da su prošle sezone samo dva puta poklekli, dali 62 gola, a primili svega 13. Domaćim ove utakmice je na poslednjem susretu para slavio sa 4:0, što svakako izaziva na igru koja predviđa više golova, što i jedni i drugi redovno donose igračima koji se opredele za ovakve tipove.

„Ne menjam tip, rekao je naš gost koji je u Obiliću debitovao za prvi tim sa 15 godina i 10 meseci, kada je postao i najmlađi igrač u istoriji Srpske prve lige, oborivši rekord Mitra Mrkele.

Na kraju, ponovo smo u Belorusiji na utakmici MINSK ISLOČ – NEMAN GRODNO. Isloč je u prethodnoj sezoni bio peti, uz odličan učinak na svom stadionu gde je od 15 odigranih mečeva izgubio samo dva. Ekipa iz Grodna završila je na desetoj poziciji i nije baš blistala na gostovanjima. Od 15 mečeva na strani izgubila je osam i dobila šest. Njihov prethodni susret u avgustu prošle godine završen je bez pobednika (1:1), pre toga Isloč je slavio minimalnim rezultatom.

“Naravno na pobedu Minsk Isloča”, zaključio je Slavko odvojivši na stranu kvotu 2,00.

Toliko od fudbalera Dinamo Bukurešta koji je prve korake u najvećem sportu načinio u rodnom Kragujevcu na terenima Radničkog. Uprkos tome, za Perovića se zna da je Zvezda bila i ostala fudbalska ljubav njegovog života, odnosno klub koji nosi u srcu ma koji dres kao profesionalac nosio.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih. Uz sve navedeno, MOZZART će u aktuelnom trenutku učiniti sve što se može u cilju prevazilaženja svih poteškoća, pa i složenih uslova borbe protiv pandemije koja je u fokusu ne samo zdravstvenih radnika, već i svih institucija društva.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Slavko Perović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu Fondacije “Sigurna kuća” iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,21, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara