©MN Press
©MN Press

Ko je čitao između redova, mogao je da pretpostavi: Vižđi napustio Kragujevac, ide kod Željka Gavrića

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.08.24. | 18:57

Tunišanin je postao miljenik navijača u prethodnoj sezoni, ali je eliminacija od Mornara okrenula situaciju za 180 stepeni

Bilo je lepo dok je trajalo, ali velika žal ostaje što nije makar malo duže. Velika euforija zavladala je u Kragujevcu tokom prethodne sezone, kada je na čelu sa Feđom Dudićem Radnički odlično gurao na dva fronta (prvenstvu i kupu) i na kraju izborio istorijsko učešće u evropskim kvalifikacijama. Sva razdraganost srušila se u jednoj večeri, kada je tim bosanskog stručnjaka eliminisan na prvoj prepreci na međunarodnoj sceni od ni manje ni više barskog Mornara.

Posledice eliminacije od nejakog crnogorskog tima osećaju se i dalje, a jedan od prvih koji je digao sidro je Sali Vižđi. Tunišanin je posle godinu dana napustio Kragujevac i preselio se u Đer. U Mađarskoj će 27-godišnjeg ofanzivnog vezistu čekati čak tri srpska fudbalera: Željko Gavrić, Nenad Lukić i Miljan Krpić.

Izabrane vesti

Fudbaler rođen u Francuskoj otputovao je među naše severne susede već danas, a sutra će biti zvanično predstavljen. Vižđi je od septembra prošle godine odigrao za Radnički 36 utakmica, uz učinak od osam golova i šest asistencija. Pre Radničkog nastupao je Vižđi za Klub Afriken iz Tunisa, Kaspij Aktau iz Kazahstana, Apolon Smirnis iz Grčke i Sutjesku iz Nikšića.

Podsetimo, u revanšu u Podgorici ušao je Tunišanin sa klupe u drugom poluvremenu, pa je zamenjen tokom produžetaka i očito su se pojavile određene nesuglasice na relaciji sa šefom stručnog štaba. To se moglo zaključiti i iz reči Feđe Dudića posle prvenstvene utakmice protiv Radničkog iz Niša nekoliko dana kasnije, kada Vižđi nije ni bio u protokolu.

"Nije u pitanju nikakva povreda. Ko je malo čitao između redova, shvatio je kada sam rekao da niko nije iznad kluba. Videćemo šta će dalje biti, on je i dalje naš igrač, ali to su zasad neke situacije interne, između njega, mene i ekipe“, rekao je Dudić tom prilikom.


tagovi

Sali VižđiRadnički KragujevacMozzart Bet SuperligaLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara