Ilustracija (@Shutterstock)
Ilustracija (@Shutterstock)

Ko će u predvorje italijanske Serije B?

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.06.21. | 12:53

Serija C: Danas revanši polufinala plej-ofa Avelino - Padova i Alesandrija - Albinolefe

Maratonski plej-of u Seriji C bliži se kraju. Danas su na programu revanši polufinala, a najbliža plasmanu u finale i borbu za Seriju B je Alesandrija.

Padova i Avelino su u prvom meču odigrali bez pobednika - 1:1. Pogodak za Padovu delo je Hrvata Antona Krešića, dok je izjednačenje gostima doneo veteran Rikardo Manijero. Revanš u Avelinu na stadionu Partenio igra se danas (17.30). Domaćin je u prethodnim rundama izbacio Palermo i Sudtirol. U dve utakmice na svom stadionu u ovom plej-ofu, Avelino nije primio gol. Igra tvrde utakmice. Na pet vezanih utakmica je dolazio tip 0-2.

Izabrane vesti

17.30: (2,45) Avelino (2,90) Padova (3,05)

Padova je do polufinala stigla eliminisavši Renate u prethodnoj rundi. U oba meča su gosti slavili sa 3:1, ali je Padova prošla dalje jer je bila bolja u ligaškom delu sezone. Domaćini moraju da idu na pobedu. U slučaju da se meč završi bez pobednika u finale ide Padova koja je u ligaškom delu treće lige Italije bila bolje plasirana.

Alesandrija je u prvom meču pobedila Albinolefe u gostima sa 2:1 golovima Ariginija i Đorna, pa na svom stadionu u revanšu ima velike šanse da izbori dvomeč za ulazak u drugu ligu Italije. Alesandrija je dobila u prethodnoj rundi Feralpi Salo, dok je Albinolefe eliminisao Katancaro.

20.30: (1,83) Alesandrija (3,25) Albinolefe (4,40

Alesandrija je tri od poslednje četiri utakmice odigrala mečeve sa dva ili manje golova. Ovi timovi su u ligaškom delu šampionata Serije C odigrali su dva meča, a pobede su ostvarile domaće ekipe. Alesandrija je slavila na svom terenu sa 2:1, dok je Albinolefe kod kuće bio bolji sa 2:0. Alesandrija je bila bolje plasirana u ligaškom delu sezone, bila je druga u Grupi A. Gosti moraju da pobede sa dva pogotka razlike da bi izborili finale.

ITALIJA, SERIJA C, POLUFINALE PLEJ-OFA (REVANŠI)

Sreda

17.30: (2,45) Avelino (2,90) Padova (3,05) /prvi meč: 1:1/

20.30: (1,83) Alesandrija (3,25) Albinolefe (4,40) /prvi meč: 2:1/

***kvote su podložne promenama


tagovi

ItalijaItalija 2Serija BAvelinoAlesandrijaPadova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara