undefined
undefined

Oglasila se Budućnost: Bićemo spremni da odigramo završnicu ABA lige i da organizujemo završni turnir

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.05.20. | 18:21

“Situacija u Crnoj Gori, kao i u regionu, značajno se popravila i mislim da postoje svi uslovi da se regionalno takmičenje nastavi”, rekao je sportski direktor Plavih Gavrilo Pajović

Košarkaši Budućnosti okupili su se danas u dvorani u Kokotima i odradili prvi trening nakon skoro dvomesečne pauze, pišu Vijesti.

Trenirali su domaći igrači, te Letonac Martinš Mejers, dok su Amerikanci u SAD.

Izabrane vesti

Trening je odrađen u dve odvojene grupe sa po šestoricom igrača.

Nadam se da će u narednim danima treninzi funkcionisati onako kako treba i da će isto tako doći do dodatnih ublažavanja mera. Kao klub bićemo spremni da odigramo završnicu ABA lige i da na terenu dobijemo šampiona. Situacija u Crnoj Gori, kao i u regionu, značajno se popravila i mislim da postoje svi uslovi da se regionalno takmičenje nastavi”, rekao je sportski direktor Plavih Gavrilo Pajović, a javljaju Vijesti.

Sreću posle povratk na teren nije krio jedan od najiskupnijih igrala Plavih - Suad Šehović.

S velikim nestrpljenjem čekali smo ovaj momenat, da budemo na terenu i da radimo na fizičkoj i tehničkoj pripremi. To je značajan napredak u odnosu na karantinske treninge koje smo radili u svojim domovima. Bitno je da se u regionu smanjuje broj zaraženih i nadam se da ćemo krajem maja dobiti pozitivne vesti u vezi sa nastavkom sezone. Ostao je onaj najbitniji deo, koji svi najviše volimo, kada se lomi sezona i donosi odluka o prvaku”, rekao je Šehović.

Budućnost je već prihvatila da Partizan kao prvoplasirani bude organizator završnog turnira ABA lige. Ali...

"Ukoliko Beograd ne bude spreman iz nekih razloga, Podgorica je spremna da organizuje završni turnir samim tim što smo kao zemlja najbolje prošli pandemiju u regionu. Mi smo realni i objektivni da Partizan koji je prvi u regularnom delu bude domaćin, ali ukoliko nisu spremni da organizuju turnir, mi smo spremni'', izjavio je Pajović.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara