Foto: AFP
Foto: AFP

Klop zadovoljan: Igrali smo odlično

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.12.20. | 00:06

"Nismo mnogo grešili, osim u završnici. Ukoliko to popravimo, pobeđivaćemo", istakao je nemački stručnjak

Liverpul je na gostovanju Njukaslu po drugi uzastopni put remizirao u prvenstvu (0:0), odnosno treći u poslednjih pet utakmica Premijer lige. Kriza, blaga, ali uočljiva, očigledno drma ekipu Jirgena Klopa. Međutim, iako njegov tim još jednom nije uspeo da stigne do celog plena, nemački stručnjak ne zamera previše svojim izabranicima na partiji koju su pružili na Sent Džejms Parku.

Izabrane vesti

"Morali smo da napadamo, oni su se branili svim raspoloživim snagama, ali smo na kraju ostali sa samo jednim igračem napred. Igrali smo odličan fudbal, ali moramo da poštujemo rezultat i prihvatimo i ono što je valjalo i ono što nije. Nismo mnogo grešili, osim u završnici. Ukoliko to popravimo, pobeđivaćemo", rekao je Klop na konferenciji posle meča.

Šampion Engleske se propisno ispromašivao večeras. Pre svih Mohamed Salah, potom i Sadio Mane, ali treba istaći da je izuzetno raspoložen bio i Karl Darlou. Ishod svega - Liverpul po prvi put posle 22 uzastopne premijerligaške utakmice nije zatresao mrežu rivala.

"Danas smo pronašli puno rešenja, stvarali šanse, ali ih nismo iskoristili, zbog toga je 0:0. Imali smo četiri stopostotne šanse. Ali, svidela mi se igra, ovo je remi sa kojim rezultatski nismo zadovoljni, ali sam zadovoljan igrom, jer to je način na koji moramo da igramo i branimo se. Na kraju je razočaravajuće, ali tako je kako je.

Redsi su novim remijer stigli do 33. boda u sezoni, što znači da će se Mančester Junajted, u slučaju da dobije zaostalu utakmicu, izjednačiti sa Liverpulom na čelu tabele.

"Poslednja stvar o kojoj želim da razmišljam u ovom trenutku je naša pozicija na tabeli. Lepo je, ali ne znači ništa. Remizirali smo večeras i još uvek smo na vrhu tabele, što samo pokazuje koliko je sezona teška za sve. Kad vam život da limun, napravite limunadu. Nismo stigli do rezultata koji smo želeli, ali to nije najgora stvar na svetu. Dešavaju se i gore stvari", zaključio je Klop.


tagovi

Jirgen KlopLiverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara