Klop: Nije bio penal! Anćeloti: Ne brinite, osvojićete Ligu šampiona

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.09.19. | 08:54

Liverpulovog trenera bole promašene šanse, Italijan zadovoljan defanzivom

Prošle godine je Napoli srušio Liveprul golom u poslednjim minutima meča, a sinoć je do 2:0 došao golovima u poslednjih desetak minuta meča.

Liverpulu nikako ne prija Napulj iako je opet viđen odličan fudbal i ekipe su stvorile dosta šansi. Jirgen Klop je bio razočaran posle meča što je odbranu evropskog trona počeo porazom.
„Bila je izjednačena i otvorena utakmica sa mnogo opasnih kontranapada. Zato nas i boli jer smo imali šanse. Ali, nismo ih završili i to je problem. U drugom poluvremenu je bila potpuno divlja utakmica. Oni su trčali kao ludi, mi smo trčali... „Ubijali“ smo se na terenu. I taman kada smo opet uspostavili kontrolu, oni su dali gol iz penala koji to nije bio“, rekao je Klop posle meča.

Izabrane vesti

Smatra da nije bilo prekršaja za penal nad Kaljehonom koji je prelomio meč.
Mislim da nije bio penal. Prilično sam siguran da nije bio. Njihov igrač je poskočio i pre kontakta, ali ne možemo tu ništa da promenimo”.

Kaže da ga je poraza koštala i slaba završnica njegovih fudbalera.
“Igrali smo dobar fudbal, ali nismo umeli da to iskoristimo u završnici. U pojedinim momentima smo kontrolisali utakmicu, ali na kraju nismo imali dovoljno šansi. Pravili smo neke pogrešne odluke u završnici i sada moramo da prihvatimo ovakav rezultat. Nedostajao nam je završni pas. Ali to je i najteži pas u fudbalu…”

Karlo Anćletloti je u svom stilu imao šaljiv komentar posle meča.
“Rekao sam Klopu da ne brine. Jer kada izgubi ovde u Napulju, na kraju osvoji Ligu šampiona. Uverio sam ga će opet tako“.

A onda je nastavio u ozbiljnijem tonu.
“Uvek je teško protiv Liverpula od prvog do poslednjeg minuta. Žrtvovali smo se, ali nismo izgubili identitet u igri. Posebno sam ponosonan kako smo igrali defanzivu na 0:0 i to nam je na kraju omogućilo da pobedimo. Svidelo mi se i kako smo igrali kada nismo imali kontrolu nad loptom. Ljorente nam je pomogao ulaskom i prvi gol smo postigli posle dugo lopte što nije naš stil igre. Ali nije sramota ponekad igrati i tako”.

(FOTO: reuters)

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara