Jirgen Klop (©AFP)
Jirgen Klop (©AFP)

Klop ne razmišlja o povratku na klupu: Nešto ću raditi, ali trenutno ne vidim sebe kao trenera

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.24. | 19:46

Izjava koja je razočarala mnoge

Evropsko prvenstvo u domovini gledao je kao navijač i, izgleda, nije osetio emociju zbog koje bi se vratio fudbalu. Jirgen Klop i dalje je pri odluci da ne radi kao trener, s tim da je njegova najnovija izjava razočarala, pa i uplašila mnoge ljubitelje fudbala jer nagoveštava da nemački strateg nije samo na odmoru već je možda zauvek završio sa trenerskim poslom.

Nakon trenerskog seminara u Vurzburgu nedaleko od Frankfurta, Klop je razgovarao sa novinarima, a centralna tema bila je mogućnost da sedne na klupu engleske reprezentacije.

Izabrane vesti

"Bio bi to najveći gubitak reputacije u istoriji fudbala ako bih sada rekao: 'ok, napraviću izuzetak'", rekao je bivši strateg Liverpula koji je zimus najavio odlazak sa Enfilda po završetku sezone i šest meseci kasnije održao obećanje.

Niko tada nije očekivao da bi Klopova pauza mogla da potraje duže od, eventualno, jedne sezone. Ipak, 57-godišnji Nemac kaže da je trenutno bliži odluci da se ne vraća trenerskom poslu.

"Trenutno nemam nikakve ponude, ni od kluba ni od reprezentacije. Ali nešto ću raditi, premlad sam da bih se samo bavio padelom ili igrao sa unucima. Hoću li opet biti trener? U ovom trenutku bih isključio takvu mogućnost, ali videćemo šta će biti za nekoliko meseci. Trenutno nema ništa na vidiku", rekao je trofejni strateg.


tagovi

Jirgen Klop

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara