Humanitarni tiket u podne: Kostandin Grilo tipuje za bolnice Srbije

Vreme čitanja: 4min | sub. 18.04.20. | 08:05

Sportski komentator iz Tirane očekuje preskupu duplu pobedu BATE Borisova

Zamislite neviđenu smelost, ili ako vam je lakše hrabrost albanskog sportskog komentatora koji u doba zategnute političke situacije, uz navijačke provokacije na jednoj kosovskoj televiziji izjavjuje da navija za Orlove. To nije bila politika, već nešto posve drugo od Kostandina Grila koji je zbog “neviđene drskosti” čak suspendovan sa posla. A razlog je bio ljudski… Navija za naše reprezentativce zbog brojnih prijateljstava u našoj zemlji, i da ne ređamo. On danas tipuje u našem “Humanitarnom tiketu u podne”, s verom u kvotu 12,06 koju je izvukao iz tri para beloruske elite. Tipovaće za bolnice Srbije, što je još jedan u nizu razloga da ne odugovlačimo.

Pa, krenimo, od samog početka, odnosno od utakmice ISLOČ MINSK – SLAVIJA MOZIR. Do petog kola, Slaviju je savladao jedino Sluck koji se pokazao kao veoma energičan u napadu. Isloč je vezao dva GG4+ poraza igrajući baš s pomenutim Sluckom, ali i Brestom, pa mu je krajnje vreme da pokuša da se vadi na svom travnjaku. Inače, poslednji put u novembru na utakmici ovoga para pobedila je Slavija Mozir u svojstvu domaćina. Ovaj podatak je bitan, jer od 2017. godine na tačno četiri utakmice ovih timova dolazi jedinica. Inače, Isloč je pre poslednje utakmice para u pet uzastopnih navrata bio bolji.

Izabrane vesti

„Igram jedinicu“, poručio nam je gost koji kaže obožava Duleta Savića, ali i Zvezdu.

Vratićemo se tim Konstandinovim ljubavima nešto kasnije, čim istipujem o preostale dve utakmice. Bavimo se VITEBSKOM i DINAMO BRESTOM. Po bodovima, rekli bi da je ovo susret ravnopravnih rivala, ali ne... Dinamo Brest ima već šest postignutih golova, rival duplo manje, a dalo se zapaziti i da je igra gostujućeg tima u prva četiri kola bila znatno konkretnija. Uostalom, Vitebsk je od 2016. godine potpuno pokoren od strane Dinamo Bresta, što je samo još jedan dokaz da domaće čeka teška, ali ne i nemoguća partija.

„Sada ću se odlučiti za dvojku“...

Na kraju, stručni komentator u svojstvu MOZZART igrača na plemenitost odlučio se da zaigra na meč BATE BORISOV – TORPEDO  ŽODINO. Znamo dobro za reputaciju BATE Borisova, ali i za trenutno jako dobre partije Torpeda. Na strani domaćina je svakako međusobna tradicija, ali otpor tima iz Žodina ne treba da zanemarimo. Naprotiv, jer ako smo nešto naučili iz prva četiri kola, onda je to žilav nastup ove dve ekipe koji najavljuje tvrdu utakmicu verovatno bez erupcije golova. Torpedo je prve četiri utakmice u šampionatu overio prolaznim 0-2, ali i NG tipovima. BATE je tri puta odigrao za prolaznu 3+ igru. To pored Torpeda neće tako lako ići.

„Dupla pobeda BATE Borisova“, vrlo je siguran Grlo, pa ovom prilikom prosto savetuje sve igrače da pokupe zaista moćnu kvotu 3,30 na ovom paru.

Kada je već tako, neka se u svom, dakle komentatorskom maniru obrati MOZZART svetu. Šta to Kostandin Grilo voli kod nas, odnosno šta ga privlači ka Srbiji za čije bolnice u borbi s COVID-19 virusom danas tipuje?

“Volim i Zvezdu, posebno generaciju iz 1978. godine. Obožavam Dula Savića kao fudbalera, a od sportskih komentatora Mladena Delića. Inače, ja sam pravoslavac, rođen sam u Himari, na jugu Albanije, koja je u više navrata bila deo Grčke. Moj otac Odise je bio dečji pisac sa preko 120 izdatih knjiga, prevođen na više jezika i profesor na Univerzitetu u Tirani”, konstatovao je Kostandin Grilo.

Pitali smo ga i kakvo je COVID stanje u susednoj Albaniji? Sportski komentator na ovu temu kaže:” U Tirani je sve zatvoreno, jedino, supermarketi rade od osam do trinaest sati. Stanovnici su u svojim domovima, policija i armija sve nadgledaju i kontrolišu. Što se tiče sporta, smatram da će se neke lige nastaviti negde u maju”.

Zak kraj, Konstandin Grilo izrazio je zadovoljstvo zbog učešća u našoj velikoj akciji. Stegnimo mu palčece u nadi da ćemo upisati dodatni plus u najjačoj akciji plemenitog klađenja. Treba da znate, da niko i nigde, do MOZZART-a ništa slično u kladilačkom smislu ni ne pokušava! Zato vas pitamo, da li znate da je tiket sportskog komentatora 1.409 po redu? Tačno toliko trajemo, zato imajte na umu, da je vaša omiljena kladionica svuda i uvek s vama, ma gde da ste.

Ova i slične MOZZART akcije inspirisale su i našeg Grila na igračku ofanzivu, za šta mu sleduje veliki aplaz. A, šta vas inspiriše? Da li ste DONELI ODLUKU da ostanete kod kuće? Ako jeste, onda znajte da smo 24 časa zajedno uz mozzartsport.com i mozzartbet.com sadržaje!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Kostandin Grilo će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu . Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,06, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa  i podložne su promenama!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara