Komentari na vest

Klop: Ako Sitiju uzmu titule, zovite me na proslavu! Mi ne možemo da bacimo 80.000.000 na igrača

O

OGB

pre 3 meseca

Još troše pare od prodaje Coutinh-a.
Б

Блок

pre 3 meseca

100ђ за Дарвина ...Па Халанд је коштао мање . Арсенал није преплаћивао сем Хаверца. Одличан тренер ал изјаве о новцу ,баш лупета . Да си узео Осимена уместо Дарвина ...можда би била опет титула . Плус си добар део сезоне Дарвина гурао на крилног нападача .
m

minko

pre 3 meseca

Haland jeftiniji od nuneza daj ne prosipaj se . Halandova sedmicna plata 500 hiljada eura a nuneza 160 hiljada eura.
S

Stelt

pre 3 meseca

To je ono što mi "znamo" za javnost da je Halandova sedmična plata 500 000, a gde su tu bonusi po datim golovima, broju utakmica pa onda bonusi za njegovog ćalca itd. Ima tu puno stvari koje mi ne znamo.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 3 meseca

Jirgen Klop, jedan od tri najbolja fudbalska trenera na svetu .
A

Artur2

pre 3 meseca

Svaki vrijedi po 80 kad su cemberlejni i keite placani po 40,50
D

Drvo

pre 3 meseca

Pošto zubi?
D

Dachazvezda

pre 3 meseca

joooj breee!!! Dobar si trener, nema zbora!! Al kad OVI SIROTANI počnu da kukaju o parama.. Mica!!! ENGLESKO-KORKODILSKE SUZE JADA! Nije krnuo pre 5-6 godina 80m za Van Dajka, 100 za Nunjeza... i pitaj k.... koliko jos para na svakojake?!!? Da navijači Liverpula otvore neku liniju za SMSove, da se nadje jadnoj upravi?!? Daj breeeeeee!!
M

Moj

pre 3 meseca

Ne Jedi g... Nego ukljuci to malo mozga sto ti je ostalo pa razmisli odakle pare da se kupi van dyke
H

Haxer

pre 3 meseca

Licemerko obican..Kao svi trose, a oni jadni sve sa klincima iz Akademije igraju...Koliko su samo placeni - Nunjez, Keita, Van Dajk, Alison, Soboslaj i svi ostali...Uvek kuknjava i ljigave njegove izjave
н

нс бој

pre 3 meseca

Колико год волео Ливерпул и Клопа,сигурно да Клоп правда свој резултат,два пута за бод изгубити титулу је много,а клуб гладан трофеја. Наравно да је био успешан,ал те приче као други троше а ми не,не стоје.поготово од кад је он дошао.
Y

YNWALB

pre 3 meseca

Nunjez,Endo,Konate....eto gde si sve bacio pare...
M

Monteroo

pre 3 meseca

Može još kako...bacio je 100milki na njunjeza...drvenog...i ovaj ga je koštao titule....da je doveo npr.Isaka....samo da finišira te zicere....otišao bi kao pobednik...
S

SPINNN

pre 3 meseca

kakav spin zreo je za politiku! Neverica pa uzmite kolko je liverpul potrosio para u eri klopa i sve ce vam biti jasno
G

GOSTSD

pre 3 meseca

S obzirom da Siti ima najbolje advokate na svetu, sigurno s obzirom koliko imaju para, msm da samo skupljaju ovakve izjave, pa i ako proglase Siti krivim, lepo će da pokrenu žalbu sa svim ovim materijalom kao pritisak javnosti na ishod slučaja i oboriće presudu uz možda neku kaznu i to je to, tako da nema ništa od ovog slučaja. Možda su zato iz emisije i sugerisali Klopu da ne priča o tome, ali eto, nesvesno im svi pomažu time što traže da ih okrive.
A

Ambrozini

pre 3 meseca

Nece englezi nikad da uzmu titule sitiju ili da ga kazne iako bi to bli ispravno. A zasto? Pa ko bi im onda doneo neki bod u evropi ili osvojio liu sampiona? Samo italijani su sebi pucali u noge i izbacili juventus u drugu ligu i onda narednih sezona kjevo igrao ligu sampiona i ispadao u kvalifikacijama. Englezi to nikada nece dozoliti ma koliko Siti krsio zakon.
r

rakijator

pre 3 meseca

Drago mi je što ide, jer više nećemo morati da slušamo i čitamo ove njegove kuknjave. Liče, dao si 75 miliona na Darvina Nunjeza, o čemu ti pričaš?!
C

Comilion

pre 3 meseca

Sta ti znas? Liverpool kao klub i igra se promenila,godine su uradile svoje i vise ne mogu neki da igraju gegenpresing ko ranije. Zato je doveden Darwin koji ce igrati sam presing i dosta znaci timu. Za sad i dalje Salah se tu pita i zato on ima vise golova od ovog koji ne zna engleski. Davace Darwin po 20 komada od sledece sezone, nesto duze traje adaptacija na to sve sto mu se brzo desilo od Amerije do Benfike i Liverpula nije to bas tako lako. Drugo pogledajte ostale timove svi su tu slicnog kvaliteta u prvih 10, a nije lako da se igra ni sa ostalima. Soboslaj,McAlister,Darwin,Gravenberh, smotani Gakpo tek se upoznaju.. Tesko posle Klopa i da drze 4 mesto a ne drugo.
G

Gost020472950

pre 3 meseca

Ovaj Liverpul nije fudbalski klub jbt ovo je sekta. Kaze sledbenici...
K

Kokoloko

pre 3 meseca

Nije on rekao nego neko pogrešno preveo.

Bojan Lordinho

pre 3 meseca

Ajde zubonja pali vise...Gotivim te jako ali seres jos jace.
Г

Гост442

pre 3 meseca

Врхунска харизма, али никекав тренер и менаџер, што потврђује и чињеница да је изгубио превише финала за једну каријеру. Зизу треба споменик да му подигне
O

Objektivac

pre 3 meseca

Ne shvatate poentu. Liverpool je trosio i trosice pare na igrace velikim dijelom iz svojih proracuna i razlike izmedju rashoda i prihoda, odmosno od onog sto ostane kad se odbiju plate i porezi s jedne strane a s druge prihodi od marketiga, TV prava, ulaznica i transfera. Tu su i vlasnici da dodaju sta dodatno i to je ono sto Klopp podvlaci kada su ulaganja u pitanju. Dakle, LFC se iskljucivo oslanja na sebe kao klub, ne na dzep vlasnika kao Chelsea ili City. Liverpool je potrosio pare na VVD-a, Alissona i Fabinha tek onda kada su prodali Coutinha za velike pare, sve poslije toga je bio rast kluba pracen rezultatima, bolji rezultati - vise novca u klupskoj kasi i zato su dosli na razinu da mogu dati 75 miliona na Darwina i 60 (koliko vec) na Szoboszlaia ili potrositi preko 140 miliona za jedan prelazni rok. Doduse, treba istaci i cinjenicu da je sheik koji drzi City zadnji put upumpao lovu prije 5-6 godina, od tada se City iskljucivo finansira fakticki sam od sebe i na isti nacin kao i Liverpool. Primjera radi, City je samo na ime osvajanja PL-a prihodovao ukupno malo jace od 1 milijarde funti..
Z

ZetaReticuli

pre 3 meseca

Na koju glupost sam ja potrošio minut da pročitam...
I

Izvini strucnjak

pre 3 meseca

Za finansije ako se uzme da je gvardiola potrosio milijardu sto jeste,ako se slucajno zaboravio zvanican podatak da je za isto vreme prodao za 650 miliona igraca dakle to je minusa 350 na transferima za 8 god to je nekih40i kusur minusa po godini sto je mali novac za tako mocan klub.E sad krucijano koliko donosi zarada za 6 osvojenih pl kada prvak cempionshipa dobije 200 miliona,koliko donosi osvojena liga sampiona,pa finale,pa 3 polufinala.Eto cisto me zanima posto vodis toliko dobro finansije koliko je siti zaradio para od kako je gvardiola trener???
i

i dalje pare od kutinja:-)

pre 3 meseca

Ma kazna ..
S

Scaloneta

pre 3 meseca

Opasna sekta
T

Travka

pre 3 meseca

Da je mogao jos koju titulu- mogao je. Pogadjali su sa igracima ne moze se reci da nisu, ali ga je Darvin "obelezio". Bas promasaj.
L

Lozovaca NS

pre 3 meseca

Nije Siti trosio mnogo vise novca na pojacanja od Liverpula, to Klop tako prikazuje a prava istina je da je Pep (iako ga licno ne gotivim bas nesto) bolji trener. Jedino sto Klop ima veliki ego pa ne moze sa tim da se pomiri.
B

Babaroga99

pre 3 meseca

Kako da ne , dovodili ste igrace za KIKIRIKI
K

Kleo

pre 3 meseca

Odlican trener, ali i veliki licemer. Setimo se samo kako je podrzavao vakcinaciju i to da se Abramovicu oduzme klub. Kada povedjuje sve mu je savrseno, cim krene da gubi odmah je trava previsoka, nema para, itd.
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

I prvi je osudio Rusiju kao agresora.

bez_EU4ije

pre 3 meseca

Ovo što piše u naslovu se nigde ne pojavljuje u tekstu 🤡 Klopp (od)uvek kuka kako nemaju novca, a skrcali gomile novca na Alissona, VVD, Naby Keita, Darwin... Sa nekima jesu pogodili, sa drugima nisu.
n

nerazuri kraljevo

pre 3 meseca

zato si platio darvina 100, mekalistera 80, diaza 80, soboslaja 80, zotu 60, van dajka 80, alisona 70... ajde bezi bre ne blamiraj se vise
J

Joksa1986

pre 3 meseca

Darvin nije 100 vec 75, Jota nije 60 vec 45, Mekalister nije 80 vec 42, itd itd itd 🤦
N

NR

pre 3 meseca

Ala lazes da te ovi iz rezima uzmu pod svoje.
G

Gost0007

pre 3 meseca

Trosio je Klop i vise nego dovoljno da uzme jos koju titulu ali … Da ne mogu da bace 80 je laz, Darvin kao cist primer bacanja para (iako verujem da ima potencijal). Najveca greska Liverpula je mega ugovor za Salaha i olako pustanje Sanea.
m

miljko123

pre 3 meseca

Manea
M

MANOL0

pre 3 meseca

Sane,mane i dane.
k

kukurlama

pre 3 meseca

Jao braate...tacno bi covek pomislio da ce prestati sa ovim kad ode iz Liverpula...sve sve, legenda si, ali kukas za sve pare...napravi on od Liverpula Lester...nisu bas ni Nunjez, Alison, Van Dajk, Zota, Diaz itd. dosli za kikiriki...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 3 meseca

Malo u klop preteruje. Ispada kao da je igrao samo sa igracima iz akademije i kupio po kojeg igraca za 10-15 miliona. Dobrano je i on trosio, naravno, ne kao siti, junajted i celsi, ali je trosio. Nunjez i van dajk po 85, soboslaj 70, alison 65, keita 60, diaz i fabinjo po 50…
g

gost1978

pre 3 meseca

pa vidis da nikog nije platio tacno 80 miliona, u pravu je
г

гост

pre 3 meseca

Па, истини за вољу, бацили сте 85 на Дарвина. . .
K

Klopi džavolčiču

pre 3 meseca

Koliko su bacili na onog tamnoputog iz Lajpciga,nije sastavio dva meča zaredom?!Čak sam mu i ime zaboravio.Mada,za kupovinu Salaha trebaju biti bar odlikovani.Kod njih je postao superstar dok je kod drugih više bio na klupi.