Komentari na vest

Ključni dani za Filipa Falka: Monca poslala 1.700.000 evra

B

Bane15

pre gotovo 3 godine

Balerina… ne papaj g
S

SDGR

pre gotovo 3 godine

Ahahahha ima li neko naivan da veruje u ovo ahahahha
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

Novi Jirka!!!!! Ne Bombe nego Granate padale kad je dolazio, kao I uostalom I predhodnih 50 pre njega!!!!
b

bgfgf

pre gotovo 3 godine

Pa ovo je klasicno izvlacenje para, covek nije ni odigrao utkmicu fakticki. Em nije mogao zbog ludackog pravila o broju stranaca, em je tek dosao pa treba da se privikava i da se ne tumba tim koji je bio tada, em povrede i sve to je trebalo da u novoj sezoni naplati tacnije da igra. I evo on u novoj sezoni opet ne dobija sansu i ovo deluje kao alibi i priprema za ispadanje od Kairata. E ako se to desi odmah da ostavke kompletne daju, posto je ovo vise prevrsilo svaku meru. Jesu bili uspesi Zvezde ali kada treba da nastavimo i da izadjemo na zelenu granu mi cemo doziveti slobodan pad. I sve ovo vreme je bilo neke kuknjave nema se para, ovo ono a klub igrao Evropu. I nije tacno da se nije prodavalo, od brace Ilic preko Joveljica pa da ne nabrajamo vise. To sto ste davali ispod cene i sto neki nisu odigrali ni utakmicu za prvi tim ili nesto malo kao sada Falko to je druga stvar. Bojim se da se ovde ne stavlja katanac na Zvezdu, posto stalno nesto nije u redu. Napadas Evropu i LS a nemas igrace, nemas spica i dolaziti u Januaru a bekove narocito levog godinama nemas. I onda kazes pa necemo da dovodimo nekog beka boljeg da ne izbacimo Rodica iz ritma. Pa onda dovedite nekog mladjeg brzeg koji ce uciti od Rodica i kasnije svoju brzinu iskoristiti. Takav je bio onaj Nigerijac od 19 godina iz Beloruske lige, gde su svi rekli da ce biti odlican igrac, i za manje od 300 K je otisao u neki osrednji tim iz Poljske lige. Dosta je vise sa tim izivljavanjem da ne mislite na klub nego ko prihvati dogovor da vi iz uprave zaradite tog i dovedete.
P

Prodaja

pre gotovo 3 godine

Ma prodajte to. Bitno da se popune dzepovi.
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Niste valjda ludi da prodate , ovaj igrač tek treba da se pokaže a mogao bi da vredi mnogo više od ponuđene sume , trenutno je pokazao da je od cele ekipe u najboljoj formi ..... NAPRED ZVEZDA
А

Ако плате...

pre gotovo 3 godine

Ја бих им уз Фалка додао и тројицу бонус- играча. Ма, и за џаба бих им поклонио трилинг асова: Терзић, Мркела, Станковић.
G

Gost97

pre gotovo 3 godine

Ovo je upravin spin. Ko je lud da za ovog ponudi 1.7 mil!? Jedino ako ga skauti Monce nisu primetili pre 6 meseci dok je igrao u Italiji i "vredio" 1.2 mil. Moramo priznati da Zvezda ima prave madjionicare, sve sto dotaknu u zlato pretvore. Spasite Zvezdu i svoje madjije negde drugo "prodajte"
N

Nekac035

pre gotovo 3 godine

Bolje igra on nego Katai trenutno.
P

Pentraksil

pre gotovo 3 godine

To isto kao kad su Garsiju prodali za 4 miliona evra hahaha.
I

Ili...

pre gotovo 3 godine

...Kosmodisk Pavlovica za 10 miliona, ahahaha...
z

zak

pre gotovo 3 godine

Interesantno kako ovakve vijesti o Zvezdi budu uvijek prije neke važne utakmice.
Z

Zvezdas sam

pre gotovo 3 godine

Od uvej,i razmisljam se..voleo bih da mi neko kaze po cemu smo bolji od Kairata?sem po tradiciji to jest istoriji i sto smo stekli neko odredjeno iskustvo prethodne 3-4god
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Bolji smo tehnički odnosno igrački kadar bolji smo u fizičkim karakteristikama zamisli mi imamo dragovića borjana degeneka bena kataija ivanića itd oni imaju to što imaju mi smo dupla klasa u odnosu na njih ono što nemamo je mesec dana vremena a to su oni jako dobro iskoristili vi ste recimo znali za vagnera lava iz rusije da li si znao još jednog igrača nisi znao i to je normalno nama ovih nedelju dana od prošlog kola sa njima znači mnogo njima ništa oni su već u nekom maksimalnom ciklusu potpuno zasluženo su nas pobedili pre nedelju dana na svom stadionu sada smo nedelju dana stabilniji sa većim brojem treninga i igramo kući na našem terenu prolazimo ih
P

Pirlo

pre gotovo 3 godine

Nistw bolji ni po cemu od Kairata.
Z

Zato...

pre gotovo 3 godine

...smo bolji od Partizana u fudbalu, a u kosarci smo Lejkersi iz doba Dzordana u odnosu na njih.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Momak je klasa i treba da igra, da uhvati formu! Nije on kriv sto lopovi duguju 5 plata igracima! On mora da igra!
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

LOPOVI MARŠ IZ ZVEZDE! JESTE LI TO PRODALI TITULU, PA SAD RASPRODAJA PA KUD KOJI MILI MOJI! Ovaj Falko je u top 5 najboljih zvezdinih igrača trenutno, a niste mu dali ni 2 utakmice da spoji. Gde su pare terza! Od 30 pojačanja doveli ste 6 - 7 da valja, a ove druge ste se ugradili u transfere. Svaki normalan klub kada ima dobar tim ne bi prodavao najbolje kod ulaska u evropu, već bi ga nadogradili sa 2 odlična igrača I kraj. Partizan koji ne može da pobedi razne flore i pi*ke materine prodaje igrače po 5,6,7 10 miliona, a mi najboljeg igrača ne možemo ni za 5!alo koga vi pravite budalom. Gurate svoje bonus igrače u tim, dok oni koji zadužuju da igraju idu na nekakve pozajmice ili ih prodate za džak brašna pre nego što zaigraju za prvi tim. Ako ispadnem od karata ima da stave katanac na klub! STANKOVIĆU MOŽE DA TE BUDE SRAMOTA ŠTA RADIŠ OVOM DEČKU. DOŠAO JE ISKLJUČIVO RADI TEBE A TI GA ZAKUCAO NA KLUPU! Posle kaže ne može meni niko da sastavlja tim, a onda desno krilo stavlja na levo i salje najboljeg igrača van!
R

Romazz

pre gotovo 3 godine

Napunili smo tim desetkama koje ne igraju kao desetke. Ivanic, Katai, Ben, Falko, Nikolic Nemamo apsolutno nijedno brzo krilo ( Sem Bakajoka koji sem brzine nema bas bas nista )a igramo stalno preko krila. Nemamo nijednog krstenog napadaca a ta ista krila ( ili jos gore bekovi svaku loptu u bunar)...Cesto popijemo kontru zbog toga. Ne razumem, nemamo skor igru a igramo na nju. Nemamo vise ni prekid , od kada je Milun otisao. Nema vise opasnosti ni iz kornera, ni iz prekida... Igramo sa dva zadnja od kojih je jedan doveden iz ciste gluposti a drugi , posto je stranac, igra dobro samo protiv jakih ekipa....Dali smo sansu klincima prosle sezone, koji sada nisu ni na klupi. Doveli smo VEOMA diskutabilna pojacanja u trenutku kada smo imali godinu dana da dovedemo makar jedno krsteno. Pojacava nas deda iz Austrije umesto sportski sektor.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Sa jedne strane mislim da je bolji igrac od 99% ekipe ali isto tako ako se nema plan za njega neka ga prodaju onda bilo gde.Imamo gomilu igraca koji sede na klupi i ne igraju,uzimaju ko zna koliko para koji zapravo nemaju minutazu a pogotovo ne kvalitet za Zvezdu,onda pricamo o Falku koji mnogo moze da donese a ne igra.Imamo Rodica na kojeg ozbiljno racunaju a koji je nesrecan i koji je vise puta rekao da nije srecan u Zvezdi i da zeli da ide.Pa kome sve ovo treba?Ko stoji iza ovoga?Terzicu odlazi!Mrkela odlazi!
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Ајде ми наведи један, од неколико пута када је Родиќ реко да није сречан у звезди!
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Rekao je da hoce da ide iz Zvezde i da se zasitio,sta to treba drugo da znaci?Cim ne zeli da ostane svaka druga diskusija pada u vodu...
S

Slunto

pre gotovo 3 godine

Znali iko ima li kakva ponuda za gobeljica?
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Bojim se da jedina ponuda koju on moze da dobije je da izadju na splav sa jos par placenika iz kluba i sa tribine
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

dscz-potpisujes se tako i pricas o nekakvim placenicima sa tribine?!?!?!?? Ko je to na tribini placen, i za sta?????? Cini se ipak da si ti sa druge strane brda!!!!
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

@Gost123 Pa reci ti meni ko je placen,koga to cuvaju da ne sme da se objavi zbog koga sutra nece biti podrske Delija na stadionu,sreca pa deca smeju,zasto se raznoraznim Gobeljicima pruzala podrska,zasto protiv Terzica ne sme da se pisne,ti sad meni reci ko je placenik i ako je tebi normalno da mi posle cetiri godine evrope nemamo prebijene pare a da se igracima duguju pare,da ne mozemo da dovedemo pojacanje koje pravi razliku osim Dragovica koji je dosao zbog navijackog opredeljenja,reci ti sad meni ko jeste a ko nije placenik a dobro znamo da protiv uprave sever nije pisnuo,znamo i cime se bave i kako su dobili poslove pojedinci sa severa i njihove firme sa kranovima u boji,da nisu mozda gulili krompir pa otvorili svoju firmu?
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Grobelja da je bio ovih godina tokom 90ih bi igrao u štoperskom tandemu sa Sretkom Kalinićem. Taj postoji da bi kriminalci sa severa imali oči i uši u svlačionici.
S

Sirotinjo

pre gotovo 3 godine

Shvatili su da ih navijači polako objavljuju, tu računam na prave navijače ne ove dezurne kucače. Koja crna zarada, sve su to njihove kombinacije, samo preko medija plasiraju, sta je njima volja... Isto tako kada su pustili intervju sa napadačem iz Francuske, čovek nije čestito loptu pipnuo na terenu. Njega će sutra PSŽ da trazi...
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

I šta kažete izvukla bi Zvezda malo više para nego što je dala,šipak bi izvukla 1.200.000 dato Lećeu obeštećenje 600.000-700.000 plata,u gubitku smo 200.000 evra....
Y

Yasno

pre gotovo 3 godine

Sad vam Katai ne valja, tako van nije valjao ni Ivanic..A vidim i Ben vam je los..>Covek doneo Ligu sampiona sam, sa Degenekom i najbolji stranac u istoriji..Srpska posla, cim mu ne ide malo odma ne valja daj ovog sa klupe koga NIKO NIKADA nije gledao...Falko ima dribling ima taj neki potez da zalomi, ali tri koraka su mu ukupne duzine 50 cm, moze da igra jedino kao desetka, bas kao i Ivanic.Sutra nas ocekuju nove porodjajne muke i nadajmo se da ce Ben , Ivanic ili Katai da to rese, kao sto su UVEK do sada resavali.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Zatvor za Terzića i Mrkelu. Marš iz kluba.
D

Deronja Jovo

pre gotovo 3 godine

Za igrace para nema ali za lupače minusa na svaki smisleni komentar i te kako ima.
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Ne,Ne,Ne.Decko ce ce duplo vise prodati.
D

Doklevise

pre gotovo 3 godine

Terza ne prestaje sa kombinacijama
S

Samo primećujem

pre gotovo 3 godine

Uvek pred neku bitnu utakmicu se razvlače ovakve priče o našim igračima. Čudno.
M

Ma nije botovski

pre gotovo 3 godine

Ovih 184 pluseva za minut.
M

Marinjo

pre gotovo 3 godine

Ko je potpisao sponzorski ugovor pre neki dan?
C

Coneeee

pre gotovo 3 godine

Zato sto Falko ne zna srpski pa mogu da pisu svašta,inače pred svaku utakmicu bitnu novinari bacaju rukavice u oči...
M

Ma sta lupate

pre gotovo 3 godine

Nije se izborio za vecu minutazu? Pa on je Mesi za Bena. I pored njega on je na klupi. Jeste kasno dosao na pripreme i imao koronu,ali zato mu dajte sad da igra. Prodajte Bena i tacka!
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

A Ben je Ronaldo za njega.
G

Gost n

pre gotovo 3 godine

mgv y.
T

Tanasije

pre gotovo 3 godine

0e + 30% od sledeceg transfera. Tako bi bilo najbolje jer to godinama rade.
D

Djovinko

pre gotovo 3 godine

Da vam prevedem sta ovo znaci. Ceka se sutrasnja utakmica protiv Kairata i od toga zavisi da li ce biti prodat ili ne. Ukoliko prodjemo Kairat to bi znacilo da 99% prolazimo Serif i idemo u play off za ligu sampiona a to bi automatski znacilo obezbedjena LE. Ispadanjem iz play out-a za ligu sampiona donosi znatno veci novac nego kada bi igrali kvalifikacije za LE i usli u isto preko njih. Tako da bi to znacilo da bi Zvezda 10-ak miliona dobila ispadanjem u play off-u za LS plus na akcije od UEFA-e na osnovu plasmana sigurno nekih 4-5 miliona eura,daju po akciji oko 1.2 miliona. Znaci ako bi od 32 ekipe u LE bili 32-gi na osnovu rang liste dobili bi tih 1.2m ali ako na primer budemo bolje plasirani od barem 5-6 ekipa koje se plasiraju u LE u tom slucaju bi dobili 6x1.2m iliti 7.2m sto bi automatski znacilo prihod od oko 17.2 miliona eura. Na sve to dodajte malo od TV prava pa ulaznice iz kvalifikacija i grupne faze pa osvojeni bodovi,takoreci Zvezda bi prihodovala 20-ak miliona od toga ii fakticki izvukla celi budzet za ovu sezonu jer na sve to treba dodati 4m od Gasproma, 1.2m od Telekoma, oko milion eura od manjih sponzora ukupno itd. A ako se udje u LS onda bi tek bilo dobro. Tako da ovaj mec protiv Kairata mnogo toga donosi,tacnije pobeda nad spomenutim timom.A ja se iskreno nadam da cemo im dati barem tri komada jer smo dosta kvalitetniji tim iako tu nema pravila.
Z

Zakasnio si

pre gotovo 3 godine

Madjija je već sve to izračunao pre tebe. Ne nosi on džabe stalno digitron u džepu.
P

Pametnjaković

pre gotovo 3 godine

@Djovinko. Aj sad kada si toliko pametan izračunaj sve prihode i rashode Zvezde predhodne 4 godine. Kao što je izračunao onaj lik sa Nikom Kragujevac City. Pa da se čudimo gde je nestalo 30 miliona evra.
G

Gost30

pre gotovo 3 godine

Ljudi, eno vam ga finansijski izvestaj zakljucno sa 31. 12. 2020 god. na sajtu APR-a. Sve lepo izracunato, i prihodi i rashodi. Samo niko ne sme u medijima da ga objavi. Zvezda je u kanalu, sa preko 60 mil evra ukupnog duga... Samo u 2020 godini napravljen je gubitak od 13.7 mil. To pravdaju koronom zbog koje se nisu plasirali u LS.
Č

Čubri Dedinje

pre gotovo 3 godine

Nemanje para. Zato se i guraju u prvu postavu Babic, Erakovic, Pankov, Gobeljic da bi ih prodali ali Mrkeline galaktikose neće niko. Pisu se price sa Zvezda nije zainteresovana a prodali bi rodjenu braću samo da neko hoće to kupi. Zbog Degeneka, Kange, Miluna, Pavkova sutra stiže naplata.
p

prodajte-gobeljica

pre gotovo 3 godine

Volim Bena, dobar je igrac i zelim mu da zavrsi karijeru u Zvezdi, ali njegova forma (narocito u poslednje vreme) previse oscilira, da bi na svakoj utakmicu imao zacementiranu ulogu startera. Zbog toga ne razumem zasto Falko nije dobijao cesce sansu. Ocigledno je da momak odlazi vec posle par meseci, a na svakoj utakmici bez obzira na minutazu pokazivao je ozbiljan kvalitet. U Evropi prepoznaju njegov kvalitet iako ne igra, i to dovoljno govori o potezima uprave i trenera. Mislim da je posle Kairata vreme da neko drugi spakuje kofere, dok ovaj klub nije skliznuo u provaliju.
G

Gost101

pre gotovo 3 godine

al se organizovano udaraju minusi...
k

kenta

pre gotovo 3 godine

ko koga ovde laze
P

Pentraksil

pre gotovo 3 godine

Toliko love za ovakvo drvo? Pa onda Jojic moze da ide za 4 miliona evra.
G

Gost0987

pre gotovo 3 godine

Ako Falko vredi ovoliko, onda Jojić jedino za džak krompira može da ode. haha
p

pentraxderpe

pre gotovo 3 godine

joic od 150 godina ne vredi cak ni taj dzak krompira! Svim srcem uz Dunavsku da prodje dalje!
N

Nebitan10

pre gotovo 3 godine

Dobro,cim vidim ko je autor tekst znam da nije istina.
W

Whitey

pre gotovo 3 godine

Kao navijac bih voleo da prodjemo ali kao covek koji mrzi lopove voleo bih da ispadnemo a sve zbog ovih zohara, stetocina, lopurdi u upravi koji strpase sve zvezdine paré u sopatvena luksuzne auta, ljubavnice, letovanja, zimovanja...
M

Ma da...

pre gotovo 3 godine

I sta mislis ako Zvezda ispadne uprava ce dati otkaz i otici? Isto kao sto je to ucinila uprava partizana prosle god kada su ispali od smesne Sarloe. Isada kada ispadne od Socija isto nece dati otkaz uprava partizana vec ce kukati na srecu ili na sudije zvezdu, kukati na drugog. Znaci isti slucaj i sa Zvezdinom upravom, nece otici u miru i tisini. Ko se jednom uglavi u fotelju kod nas u Srbiji svim silama se trudi tu i da ostane ili samo promeni fotelju sedne u drugu...
Б

Боас

pre gotovo 3 godine

Ма ово све што се ради у Звезди је с брда с дола. Доводе играче само по препоруци пријатеља и ове што су слободни у избору средине као Крстичић, све што је доступно за џ или мале паре само дај. Прво се правом тренеру (оном који зна шта хоће од екипе) требају дати време и услови да оформи екипу. Ми играче доводимо нерезонски и неплански. Као да не гледамо профиле играча које доводимо, само нагомилавај. Последица је следећа, 50 играча у екипи, на позицијама по 4 играча и шта очекујеш? Како тај Фалко да стигне уопште да игра, а камоли да покаже нешто поред толике конкуренције? Што га доводите уопште онда и што му убијате пола године, годину каријере на то што ће човек грејати клупу. Ако оћете да вам игра Бен, што га онда доводите уопште?? Он је играч за стартера, не ротацију. С друге стране продорност по крилима нам је нула. Нагомилавамо технички писмене играче, ал све спораћи, Катаи, Иванић, Крстичић, Бен, ко ће гола дати? Само ми (Срби) и даље играмо тромо и споро. Каират ме одушевио трчањем у првој утакмици, ми се давимо, зато су сви наши српски играчи и овде и преко спораћи. Митровић, Матић, Сергеј, Гудељ, ма гомила, сви... Све споро... Звезда нема крила типа Радоња или некад Срна да утрчи и направи шансу. Код нас сви даве лопту, Бен, Иванић, Катаи, Канга, нема ко направити продор на боку, све је јако споро и безидејно... Нема ко да утрчи, ни бека, ни крила.. и последица је оно из Каирата... Партизан опет игра управо овако како причам да би и ми требали. Имали су Асана до скоро, продоран, Марковић (без обзира какв је играч сад) протрчи, направи шансу, направи нешто... Ми давимо ли давимо, зато је и безидејно... И онда мењамо тим по 100 пута, за првенство, за куп, за Европу, само нешто ротирамо и шта? Нема јасно дефинисаног циља (шта играмо и ко игра) и јасно дефинисаних профила играча које доводимо за оно што желимо играти.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Pa navijaj za Partizan.Poredis sampiona koji ima za par sezone sto bodova vise i dajes prednost vicesampionu,mani se fudbala.
З

Злоћа

pre gotovo 3 godine

Баш се против Каирата видело када игра неко ко је дошао из лиге велике петице , Драговић. Кад дели лопте по боковим, оне иду тако брзо да су се одбијале од Родића и Гајића као од бетонског зида! Ови остали "зналци" , када деле лопте, она путује и по пола сата до саиграча, тако да би и моја покојна баба пресекла такво "додавање". Могу да причају о Иванићу шта год хоће, али он није ништа ако Катајиу не иде. Тип је апсолутни мекушац који у најважнијем тренутку изгуби лопту. Ту је гори и од Канге.
B

BRAVO DOKTORE

pre gotovo 3 godine

PODRŠKA ZA NAŠEG PREDSEDNIKA TERZIĆA. VODITE NAS U POBEDE, U BOLJE SUTRA, ZA BOLJU BUDUĆNOST. NAVIJAČI VAS VOLE, ZNAM DA I VI VOLITE NAS. U INAT DUŠMANIMA.
N

Naravno

pre gotovo 3 godine

🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Jel ovo znači da se Trinki vraća u Partizan?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Idemo dalje, samo jako. Jutros napad na Kataija, sad nasrćemo na Falka, ko je sledeći? Ivanić? Borjan? Jer zašto ne destabilizovati ekipu pred najbitniju utakmicu u ovom trenutku. Neću uopšte da ulazim u potencijalnu prodaju, jer prodati ovakvog igrača koji ima ugovor još 2 godine za 200k zarade je smešno. Jedini razlog može da bude rupa u budžetu. Ali svakako se ovakve vesti ne objavljuju u ovakvom trenutku. A postalo je praksa u poslednje vreme, i pre i posle Zvezdinih utakmica, naročito onih bitnih, ide serija mračenja. Čemu?
B

Batina X

pre gotovo 3 godine

"Necu uopste da ulazim u pricu o potencijalnoj prodaji" Pa sta si ti umislio, koga briga sta ti pises, mislis, dises i uopste sto zivis covece.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Zamisli kad veliki vodja toliko para daje da mogu da dovode igrace koji ih godisnje kostaju po dva miliona i koji sede na klupi btw, ili cak na tribinama?! I posle ti isti prebacuju nekome za novac??
д

доки

pre gotovo 3 godine

Јел то о кк патлиџану збориш?
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Bravo, sve što valja rasprodaj pa paljba preko grane. Ne bi bilo prvi put.
D

Druže...

pre gotovo 3 godine

... nema ničeg goreg nego prihvatiti propagandu protivnika.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Zavisi od rezultata u Evropi. Sigurno ostaje do Januara. Ponuda je izuzetno mala za igrača iz EU jer Zvezda ne bi imala nikakvu zaradu! Otkup +plata =1,7 mil. Po mom mišljenju Falko je trenutno daleko bolji od Bena!
G

Gost0109

pre gotovo 3 godine

Svi ljubitelji Terze neka znaju da cemo proci isto kao i grobari pre desetak.godina, imali smo priliku da posle dve LS i dve LE napravimo ekipu da nam Partizan ne moze prici narednih deset godina u Srb, ekipu koja ce da igra redovno LE i slicno, a dobijamo polako ekipu koja ne moze da prodje Omoniju, Kairat, koja Bog spasi protiv Tirane, koja ce da se muci u domacem prvenstvu, neka nam.je Bog u pomoci kad Terza ode iz fotelje, ko zna kakav ce biti saldo.
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Drug, ne ide Terza iz Zvezde, Terza će da ugasi svetlo zadnji. Ko će da ga otpusti? Nema Zvezda vlasnika, nema upravni odbor, nema ništa kao klubovi na Zapadu. Zna se ko ga je doveo i izgleda da je taj zadovoljan sa Terzom...
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Давно сам ја то писао још док је све било ок макар привидно. Пропуштена огромна шанса да се за класу одвојимо. А овамо нам сервирају неке бајке.
c

cciivvaass

pre gotovo 3 godine

Ne treba ga prodavati..
B

Blablaoooooo

pre gotovo 3 godine

Hoće li ovaj mrkela pogoditi neko pojačanje,i još bitnije hoće li ga pustiti da igra pošto ga dovedu.ovom dečku nisu dali šansu ,zvezda je postala stanica gde su igrači samo u tranzitu a neko očigledno ima koristi od toga
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

broblem u CZv je samo i iskljucivo tvorzan,pa on drzi mrkelu za sporskog direktora pa ne drzi ga dzabe zajedno rade kombinacije zajedno pljacakju nas kluuba upamtite 30 ligi sapiona da igramo od toga da budemo 4x evropski prvaci 1e nece biti na racunnu ne vredi ljudi moji posten covek ne moze da se istakne ili onaj koji bi iz ljubavi bio tu u klubu ili za neku platu nek je i jaka nek je mesecno 10,000 eura kao direktoru nema veze i treba da ima al da pravis kombinacije i pravis navijacima mentolima skidas kajmak beres i radis zvezdu za milione e moji rodjaci nismo i svesni koje parokradice nam vode klub.
E

E moj prijatelju

pre gotovo 3 godine

Da Zvezdaša ima bar 30 posto koji tako misle kao ti i ja, oni odavno ne bi bili u klubu. Zaslepljeni su rezultatima, a to što je kasa stalno prazna, a njihovi računi stalno puni, to nema veze.
G

Gost145

pre gotovo 3 godine

Svesni smo, nazalost.
V

Voxii

pre gotovo 3 godine

Teraju Degenka,Falca ne mogu nikog da prodaju prazna kasa u klubu ocigledno.
R

Rd

pre gotovo 3 godine

I ne treba prodati jer spremne zamene nemamo
9

96336

pre gotovo 3 godine

Nećemo valjda da ostanemo na vrljavom benu na krilu
c

cpr

pre gotovo 3 godine

Pa ko normalan moze u ovo da veruje?
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Terza, zovi portugalce, izvini se i daj im babica za milion bez procenata...
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Terza, hoce biti u lozi brat zbog kojeg gledamo utakmicu od kuce?
M

Muke

pre gotovo 3 godine

Prodati coveka ako vec ne zele da ga puste da igra, decko je doktor za nasu ligu Dovesti nekog drugog brzeg igraca posto nam to fali na toj desnoj strani.
S

Sed

pre gotovo 3 godine

Decko je klasa, prodaja nikako
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Pippo, fagli vedere chi sei, spaccagli il culo domani! Pulce di Pulsano!
2

2305

pre gotovo 3 godine

Zna silvio sta je dobro
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Videcemo sutra ko zna a ko nezna.
S

Samo pitam

pre gotovo 3 godine

Vidi se, Golube, da i ti NE ZNAS :) Sportski pozdrav
P

Prost

pre gotovo 3 godine

Za tebe ne moramo da cekamo sutra...
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Pa ti ne znas, da se ne zna pise odvojeno.🤣
D

Džoni90

pre gotovo 3 godine

Ja koliko poznajem mentalitet Italijana, ovaj neće preboleti ako ga ne pustite u Moncu. Ima da se ukanali i onda lagano raspada tokom čitave sezone. Nisu Italijani dobra opcija za Linglong: ne govore ništa osim Italijanskog, kada se probude negde u Beogradu hoće da svisnu jer mama nije kod kuće, i još ako stigne ponuda da se vrate u Italiju, to je kraj priče. Bolje izmuzite ovima 2 miliona i to uložite u nekog Afrikanca ili Brazilca.
G

Gostbojan

pre gotovo 3 godine

Ti places kad ti mama nije kod kuce a imas platu od...??? 😂😂😂
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Ima istine ovo sto je rekao za Italijane. 90% njih nije bilo van italije, letuju, idu na zimovanje u Italiju. I vecinom zive sa roditeljima dok se ne osamostale sa nekih 35 godina
J

JCB

pre gotovo 3 godine

Zvezdi je potreban Falko
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Zanimljivo, ponude imamo samo za igrače koji ne igraju. Oni koji su zacementirani u prvih 11, uglavnom nisu zanimljivi.
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

Druze, koji je to predsednik pijan pa da želi da kupi Gajica, Rodica, Pankova, Pavkova... a ostali su u godinama maltene pred krajem karijera.. To kod nas ima i nigde vise takva selekcija. Terzicu puna usta da klub zivi od prodaja. Samo ne znam kojih?
9

951358

pre gotovo 3 godine

Neka ide. Nesluzi nicemu kao i svi stranci.
y

yu888

pre gotovo 3 godine

TREBA PUSTITI SAMO DOMACE IGRACE DA IGRAJU.
9

951359

pre gotovo 3 godine

Tako je, oterati nepismenog žabara!!!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Jadno. Džaba se trudiš, registrovao sam nik.
J

JCB

pre gotovo 3 godine

Pali bre, čovek je najbolji igrač Zvezde
9

951360

pre gotovo 3 godine

Tako je.
G

Gost00)9

pre gotovo 3 godine

Prodali smo Garsiju koji nidta nije igtao, prodacemo Falka koji isto ne igra, a nase "majstore" od kojih nam se zgadi fudbal ne moxemo nikome da uvalimo, kakve su to kombinacije boze dragi...

markiđanii

pre gotovo 3 godine

Ako Falko neće igrati, a vidimo da neće jer je Ben sad i domaći igrač, mislim da ga treba pustiti da ide, da bude na tribinama, nema potrebe.
m

madmix

pre gotovo 3 godine

Ben nije domaći igrač
N

Nex

pre gotovo 3 godine

Mlad je, moze napredovati. Ne treba ga prodavati. On je zlatna koka. Sve sto Mrkela dotakne i skautira iz inostranstva pretvara se u zlato pogotovo mlade igrace
b

bans

pre gotovo 3 godine

Hahahaha.... Da... To sto mrkela dovede pretvara se u budzetski deficit republike srbije
G

Gost112233

pre gotovo 3 godine

Hahahaahahahahhwhwhww
O

OkosBokos

pre gotovo 3 godine

Ajde nek neko javno kaze, NEMAMO DINARA u klubu, nula, jedna velika nula stoji na racunu. A pare gde su, verovatno u Mašinom a5 2020 i rendz rover od 130k€+, letovanja, zimovanja svaki mesec, luksuzna krstenja (kako novinari vole da napisu). Igramo 2 LE i prezimimo, 2 LŠ sa krcatim tribinama prve sezone i 85% popunjene druge. Igrace dovode na pozajmice, ostaju duzni plate, znaci za kupovinu su troskovi minimalni, plate krajcuju maksimalno moguce i para nema. Sada je frka jer Kairat sugavi moze da nas izbaci na startu, pa je posle problem da l cemo se i do LE dogegati i onda krece bezanija i strajk igraca (citaj stranci+Katai). Eto zato hoce da prodaju Falka, momak posteno znoj nije pustio otkad je dosao, a kvalitetniji je cak i od Kataia. To je njihov “Terza Madjija”, 5 godina pricam da je najgori covek dosao u klub, al tek se sad narod malo buni, kad smo pred ispadanjem, al procicemo mi ove nesretnike pa ce Tvorza opet biti “madjija”…
I

Iskren

pre gotovo 3 godine

Brate, ja sam prvi rekao nek kradu koliko hoće, samo da se igra grupna faza svake godine. Priznajem da sam grdno pogrešio, pre ili kasnije doći će do haosa u klubu sa ovakvim rukovodstvom. Nisam razmišljao racionalno, probleme treba sprečiti pre nego što oni uopšte postanu problemi, a ne nakon.
H

Hames

pre gotovo 3 godine

Ti stvarno misliš da su ljudi ozbiljni kad Terzića zovu - "mađija"?
@

@odgovor hames

pre gotovo 3 godine

Prijatelju, veruj da ih ima sto su ozbiljni. Kao bravo Terza, zaradio onoliko da Boaciju, gle kako vraca prave zvezdase, kad smo igrali pre Evropu. To ti je onaj profil, sto im je sad Borjan Zvezdina zvezda, a zaboravljaju da je bas taj isti Borjan prvi skakao na Zvezdinu klupu i napadao najvise igrace kad je bio u Ludogorecu. Njima je Snezana Borjan “gospodjetina” i Gobelja je zasluzio prvu postavu jer se, pazi sad ovo, trudi…
s

sta?

pre gotovo 3 godine

Koja je ovo muljavina oko ovog igraca, niti je dobio pravu sansu, a za nase uslove je Messi. Neverovatno sta se radi..
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Nije muljavina, nego jednostavno perspektivni i matori Ben koji nema dribling mora igrati pre njega. Tuga za gledanje
G

Gost za kg

pre gotovo 3 godine

Ben i treba da igra,bolji je od svih,a njemu moze da se nadje i neka druga pozicija.
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Posebno je dobar u igri 1 na 1 gde njegovi driblinzi dolaze do izrazaja,a definitivno je najbolji u vracanju lopte sa protivnicke polovine ka svojim stoperima i bekovima.
C

Crveno-Bela Crkva

pre gotovo 3 godine

U slucaju prodaje Falka,samo jos jedan dokaz da je u klubu besparica,pa po principu daj sta das.Pre pocetka sezone jedna prica,tokom letnje pijace druga,tokom jeseni bice treca prica,SRAMOTA za upravu kako radi,a mi delije gledajmo sa severa,i mislimo da je sve idilicno.BRAVO!!!
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Vi sa "severa" cete cutke da gledate zato sto su vam vodje dobro "uhlebljene"....biznis je to moj prijatelju
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Dečko zna fudbala, i to mnogo.
i

iris28

pre gotovo 3 godine

Kako si to video kad igrao 10 minuta? Ti si vidovnjak hahahahaha doktore reci in bre!!!
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Iris28-u Kazahstanu je za 3 (tri) minuta pokazao koliko je bolji od Bena.
G

Gos жецаt

pre gotovo 3 godine

за што ли су га доводили
Z

Zbog

pre gotovo 3 godine

Kombine
K

Kmsn

pre gotovo 3 godine

Pustite i njega i Bena, uzmite neki dinar, nista od prihoda ove sezone a budzet za plate 15miliona.. Dovesce Terza i Mister dve dobre nove kombine,ionako ove godine nista od titule i Lš.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Raskinite ugovor sa gobeljicem, vukanovicem, spiridonom, i eto milion u kasi za jednu sezonu, mada ima tu jos materijala za raskid
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

Bolji od mrtvog Kataija sigurno
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Katai i falko ce sutra u tandemu izbaciti kairat,a i grobari ce vrlo brzo na fabricka podesavanja
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Igraci koje Zvezda ne sme da proda su Falko, Ivanic, Dragovic pa i Katai. Za ostale mi nece biti zao, ali naravno, prvo se otarasiti ovih sto primaju po 500 000 a ni ne igraju.
B

Baš tako

pre gotovo 3 godine

Konačno nešto pametno.
G

Gost321

pre gotovo 3 godine

Neka ga prodaju i daju taj novac Marinu
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

Posle Katajija jedini virtouz sa znanjem za neke je licno sasio fudbal ako ga daju za te pare onda su ga ugasili I mogu da pakuju kutije posto nemau sta da stave u kofere!!!
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

pustate ovakvu vest pred utakmicu sezone?
n

nemanja1512

pre gotovo 3 godine

bio bi greh pustiti ovakvog igraca, pa svaki kontakt sa loptom se vidi da zna decko fudbal. sutra u prvu protiv kairata i nema da se brine.
R

Rex

pre gotovo 3 godine

Velika greska bi bila prodati ga, decko ce tek da pokaze kakav je igrac
D

Dejan_996

pre gotovo 3 godine

Filipo brate, idi tamo gde ce vise da te cene..
J

Joba

pre gotovo 3 godine

Moze se za njega uzeti malo vise,steta sto ne dobija vise prostora da igra radi se o jako dobrom igracu!!!

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Nije na prodaju! Mora da igra na terenu!

Badzapro

pre gotovo 3 godine

Pa ovaj da odigra malo bolje naredne 10ak tekme, cena bi skocila na 4.5m... Nek rade sta hoce, samo nek znaju da je prolaz u sredu obavezan!!!!
G

Gostima

pre gotovo 3 godine

Zar ovo nije Mesi lično?
D

Dragan VG

pre gotovo 3 godine

Mislim da nas Zvezdine nesrecne navijace neko troluje. Straota...