Ključa u Napulju, Petanja i Rodrigez potpisuju do sutra, čeka se Kumbula!

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.01.20. | 14:07

Napolitanci nastavljaju da nižu pojačanja

Jedan od najaktivnijih klubova u ovom prelaznom roku svakako je Napoli. Gazda Aurelio De Laurentis rešio je da napravio ozbiljnu rekonstrukciju tima, a tokom ove zime Napolitanci su završili nekoliko zanimljivih transfera. Stigli su Mateo Politano, Dijago Dame, Stanislav Lobotka i Amir Rahmani. Ipak nije to sve od njih za ovaj transfer period. 

Andrea Petanja mogao bi da potpiše za klub sa San Paola koliko sutra. Kako prenosi Đanluka Di Marcio, Napoli i SPAL blizu su realizacije ovog transfera. Napolitanci daju 17.000.000 evra plus bonuse za 24-godišnjeg napadača, dok SPAL traži milion više. Očekuje se da će posao biti gotov do sutra, kada se očekuje Petanjin dolazak na lekarske preglede u Napoli. Dogovor klubova je da Petanja nastavi da igra za SPAL do juna kao pozajmljen fudbaler, pa da se onda priključi novim saigračima.

Izabrane vesti

Rade u Napulju i na dovođenju još jednog talentovanog igrača. Reč je o Veroninom mladom štoperu Marašu Kumbuli. Momku koji je ove sezone svojim partijama privukao pažnju mnogih klubova iz Serije A, ali je Napoli najkonkretniji. Cena bi trebala da bude 20.000.000 evra fiksno plus 4.000.000 evra kroz razne bonuse. Kao i Petanja, Kumbula bi ostao u svom klubu, Veroni do kraja sezone. Istu priču Napolitanci su uradili sa drugim Veroninim štoperom, Amirom Rahmanijem koji je kupljen za 14.000.000 evra plus bonuse, pa onda vraćen na Bentegodi na pozajmicu do kraja sezone.

Pored Petanje i Kumbule očekuje se da za Napoli uskoro potpiše i Rikardo Rodrigez iz Milana. Levi bek nije u prvom planu na San Siru pa je njegova selidba u Napoli na pozajmicu sve realnija opcija. Đenaro Gatuzo ne bi imao ništa protiv da ponovo sarađuje sa Švajcarcem. Napolijeva ponuda glasi 2.000.000 evra za pozajmicu do juna uz pravo otkupa u iznosu od 5.000.000 evropskih novčanica.

Biće zanimljivo videti da li će i koje transfere Napoli stići da završi do petka.

(FOTO: Reuters)

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara