Klinsman: Grujić pravi razliku kad ubaci u višu brzinu

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.12.19. | 19:32

Marko: Šef me podseća na Klopa...

Povremeni srpski reprezentativac Marko Grujić bio se uklopio u sivilo Herte koja je do prošlog kola vezala pet poraza u Bundesligi. Stvarili su krenule s mrtve tačke po Berlince kada je na klupu došao Jirgen Klinsman. Na njegovom debiju protiv Dortmunda video se određeni pomak u igri (uprkos poraz), da bi Stara dama nemačkog fudbala prošlog petka uzela bod nateškom gostovanju u Frankfurtu. 

Marko Grujić bio je ključni igrač Herte u tom susretu, pošto je postigao gol i zabeležio asistenciju. Pohvale trenera nisu izostale ni tada, niti uoči utakmice protiv Frajburga sutra...
"Ohrabrujem ga da lopta što češće bude kod njega, da pomaže u oblikovanju naše igre, u organizaciji. To mnogo znači timu", kazao je Klinsman. "Kada Marko ubaci u višu brzinu - to pravi razliku. Za nas je izuzetno važno da on bude u vrhunskoj formi. Sutra protiv Frajburga trebalo bi da napravi još jedan korak u tom pravcu"

Izabrane vesti

Poznato je kakva je zvezda u igračkim danima bio Klinsman. Njegova slava očito ne prolazi ni u trenerskim...
"Velika je čast da vas trenira Jirgen Klinsman. On je jedno od najvećih imena u nemačkom fudbalu. Podseća me na Jirgena Klopa. Njegovi govori su neverovatni. Uvek je smiren, ima posebnu harizmu. Baš kao Klop. Nije potrebno mnogo toga da govori. Dovoljno je nekoliko reči", uzvratio je Grujić na lepe reči svog šefa.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara