Komentari na vest

Klafurić: Lazetić poznaje svoje bivše igrače, ali i oni njega

D

Dragan 1985

pre 29 dana

Ama ljudi oni su sampioni zemlje koja je trenutno na 12 mestu Uefine ranking liste. Makabi iz Tela Viva je redovan ucesnik grupne faze LE vec duzi niz godina, imaju veliki klupski koeficijent, bili su povlasceni u cetvrtom kolu kvalifikacija za LS. Najtrofejniji klub svoje zemlje. Ovakav TSC koji gubi od OFK Beograda, Radnickog iz Nisa, igra nereseno sa Spartakom iz Subotice moze samo da primi 5 komada sutra u Madjarskoj.
g

gosty

pre 29 dana

okey,bar su pobedili nikad jaceg Vosu
S

Slavija

pre 29 dana

Kada se igra utakmica?

Srpski samuraj

pre 29 dana

A da pročitaš tekst, šta misliš o tome, a?
z

zmagole

pre 29 dana

laza prevariola ispada i onda ga Izraelci teraju iz kluba i on dolazi da vodi javor iz ivanjice jer mu je tu mesto
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

Makabi je ovde u velikoj prednosti. Nije uopste pola-pola sto se tice toga ko koliko koga pozna. Lazetic moze svoje nove igrace mnogo bolje i mnogo vise da posavjetuje na sta da paze u igri nego sto ce tu prednost imati TSC samo zato sto im je Lazetic donedavno bio trener. E sad, moram se sloziti sa Klafuricem – iznenadjenja su u fudbalu uvijek moguce. Ako kod Lazetica, recimo, proradi "palanacki mentalitet", Makabi bi mogao da bude u ogromnom problemu tako da je ovo, po meni, najveci moguci ispit za Lazetica – u ovoj utakmici ce pokazati da li moze da radi u inostranstvu ili ne moze.
Ј

Јозо,

pre 29 dana

дај воде.....
К

Какаламба

pre 29 dana

Ометлаће вас макаби везе немате са фудбалом
M

Mislimmmm

pre 29 dana

da pantovic odlucuje mec, nije tajna da sve od sebe daje da zadivi lazetica
M

MorataAlvaro

pre 29 dana

On mu bas treba u zivotu
B

Betoven869708

pre 29 dana

Ovog Klafa treba najuriti "juče!.
P

Partymaker

pre 29 dana

Ovde Makabi ne samo što je favorit već je i u prednosti jer Lazetić poznaje igrače TSC-a bolje nego iko drugi. Lazetić je uradio sjajan posao u TSC-u i ima velike zasluge što je TSC tu gde jeste a sada im je potencijalni "dželat".... Verujem da ni njemu na emotivnom planu neće biti lako u ovom dvomeču... Šta ti je sudbina.