Kladi se u MOZZART-u uživo na Ligu Evrope i osvoji džekpot, imaš 24 šanse za dobitak

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.12.20. | 17:04

Još jedno veliko iznenađenje naše kladionice i i pomeranje granica...

Kada govorimo o džekpotovima prva asocijacija je igra na aparatima i onlajn kazino, mada u Mozzartu džekpotove možeš osvojiti igrajući i virtuale, ali i klađenje na brojeve.

Nije prvi put, bar što se tiče naše kladionice –akcija traje već dva meseca , ali večeras možete da dobije džekpot birajući više mečeva u isto vreme. Dakle, do sada ste mogli u MOZZART da dobijete džekpot igrajući uživo fudbalske mečeve, ali večeras pomeramo granice. Potrebno je samo malo da uđete u konkurenciju. Dakle, samo da uživo odigrate jedan od 24 meča Liga Evrope koji su na programu ovog četvrtka. Svi igrači koji su odigrali bar jedan par prestižnog takmičenja ulaze u konkurenciju za osvajanje džekpota.

Izabrane vesti

Broj odigranih tiketa i visina uplate nema nikakav uticaj na to ko će dobiti džekpot, već svi učesnici imaju jednake šanse. Takođe, nije važno da li je tiket gubitan ili dobitan, a džekpot se izvlači na kraju obeležnog meča.

I još jednom: imate 24 duela na raspologanju i isto toliko šansi da postanete džekpot dobitnik.

Za klađenje uživo potrebno je da imate nalog u kladionici MOZZART, a u ostalim detaljima možete da se informišete na sajtu mozzartbet.com.

Takođe, naša kladionica je spremila i posebnu ponudu za duel između Slovan Libereca i Crvene zvezde. Kvota na dvoju iznosi 2,45. O tome možete da se informište OVDE.


tagovi

sportsko klađenjeklađenjeMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara