Kiprani uzalud zvali i nudili 1.200.000 evra, Dragović na kraju u Austriji

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.07.24. | 12:59

Bivši kapiten Crvene zvezde potpisuje ugovor na tri godine

Bilo je sve dogovoreno, pa se izjalovilo, ali su na kraju dve strane našle zajednički jezik. Posle jednomesečnih pregovora Aleksandar Dragović je konačno postigao dogovor sa matičnom Austrijom iz Beča. Očekuje se da bivši kapiten Crvene zvezde sa Austrijom potpiše trogodišnji ugovor posle lekarskih pregleda zakazanih za ponedeljak.

Očekivana odluka, imajući u vidu da je posle istaka saradnje sa Crvenom zvezdom Aleksandar Dragović pokazao nameru da se vrati u klub detinjstva i grad u kojem je rođen. Zainteresovana je bila i Austrija, ali je došpo do velikih komplikacija. Čak je u jednom trenutku sportski direktor Austrije Manuel Ortlehner pred navijačima vređao Dragovića i nazivao ga ludakom.

Izabrane vesti

Pregovarao je sa pojedinim klubovima Aleksandar Dragović. Dobio je izdašnu ponudu od Arisa iz Limasola vrednu 1.200.000 evra, što bi ga učinilo najplaćenijim igračem Kipra... Čekalo se ozvaničenja, ali je na kraju došlo do pomirenja i približavanja stavova sa Austrijom.

Prema pisanj austrijskoj Skaja, Dragović će po završetku igračke karijere ostati na nekoj od funkcija u Austriji. I to je bilo planirano, pošto je iskusni štoper preliminarno dobio osmogodišnji ugovor na potpisivanje. Trogodišnji igrački, plus pet sezona na funkciji sportskog direktora.

Aleksandar Dragović je za Crvenu zvezdu odigrao 135 mečeva, postigao sedam golova i upisao tri asistencije.


tagovi

Aleksandar DragovićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara