Serhio Aguero (©Reuters)
Serhio Aguero (©Reuters)

Kin udario na Aguera: Bog zna koji broj pantalona sada nosi

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.11.20. | 21:16

„Videlo se da ima kilograme viška“, tvrdi Irac

Ništa slađe nema Roju Kinu nego da oplete po nekom, makar sada verbalno kada ne može, kao nekad, na zelenom polju.

Ovog puta na meti legende Mančester junajteda je napadač Mančester sitija Serhio Aguero. Činjenica je da Argentinac prolazi kroz težak period, zbog povreda je odigrao samo tri utakmice za Građane ove sezone, a taman što se vratio na teren, ponovo se povredio, pa ga nije bilo u sastavu ni u velikom derbiju protiv Liverpula.

Izabrane vesti

A, Roj Kin takav zicer ne propušta.

Moj problem sa Aguerom je što mislim da se vratio na teren sa previše kilograma. Samo bog zna koji broj pantalona sada nosi. Deluje da je pretežak. Bio sam zabrinut kada se vratio, jer se videlo da ima koje kilo viška. Teško je održati formu, ali makar pokušaj da se ne ugojiš dok si odsutan s terena“, rekao je Kin za Skaj Sport.

Aguero se sada muči sa povredom butnog mišića koju je zadobio na utakmici sa Vest Hemom pre više od 15 dana. Menadžer Sitija Gvardiola ne želi da požuruje svog golgetera, iako Građanima ne cvetaju ruže trenutno u Premijer ligi.

Sve što želim od Aguera je da se skroz oporavi. Da zaleči povrede. Potreban nam je, sve što je učinio za ovaj klub minulih godina je neverovatno“, podsetio je Gvardiola.

Argentinac je najbolji strelac u istoriji Mančester Sitija sa 205 golova u svim takmičenjima.


tagovi

Roj KinSerhio AgueroMančester SitiPremijer liga

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara