Komentari na vest

Kimih tera kontru: Uživam kad ima mnogo utakmica, radujem se i Ligi nacija

G

Gost26

pre oko 2 sata

Da li se mali to dodvorava nekome ili pokusava da bude pametan onda kada ne treba?. Kaze sledece: mozete da rotirate vise igraca i timovi su sve veci(misleci na igracki,strucni kadar, ali pre svega igracki). Drugo: Teske povrede se sticu ili zadobijaju slucajno? 1. Ko ga zanima da gleda taj fudbal kada se vazni igraci rotiraju u Ligi i LS? Ja omiljeni tim gledam upravo zbog njegovih zvezda i lepote fudbala kada ti neki igraci zvezde kluba igraju, pa nek ih menja trener u 85 min ako imaju rezultat. Necu gledam njohovo rotiranje, zbog klupih kupova i izmisljenje Lige nacija, Konferencija,Prijateljskih i na kraju krajeva,nema veci draz i lepote nego ligaski fudbal kao i Ls. 2. Slucajno nema nista ni na ulicu sad da izadjes izasao si svojom voljom. Dolazi do premora igraca i od 1000 suplemenata koje koriste u ishrani ni ne znajuci sta im daju da jedu i desi se da je neko raspozeniji taj dan dok ovaj drugi glavom nije tu toliko, i lose zgazi ili postavi se lose da mu pukne misic,noga..A ovo Kimih moze da prica kada Bajern u toj ligi moze da izbaci B tim i da osvoji ligu..Bajernu odgovara, ne odgovara drugima. 3 . U koju brzinu su vas treneri odveli,zato se i povredjujete. To je ono sto se vidi, a eno ti Eriksen cuka i pade na teren...Aguero cuka i batali..Od cega je to? To su napori koji vi na cuki i ne vidite dok ne bude kasno.
R

Realno0

pre oko 3 sata

Guardiola je više kriv za Rodrijevu ozljedu nego li FIFA ili UEFA. Vidiš da ti je igrač odigrao 70 utakmica prošle sezone - daj mu odmora 4-5 kola, doziraj mu minutažu. Bolje ga nemati mjesec dana nego ga izgubiti na čitavu sezonu
G

Gaxter

pre oko 4 sata

Solidan igrac ali samo bleda kopija Filip Lama,u svakom smislu,i igrackom a pogotovo u liderskom,tako da to sto se lozi da moze deranjem nesto ne moze ustvari nista,vise izgleda kao dete kom uzmes igracku.
c

coygerizza

pre oko 3 sata

pod 1) promasio si temu, pod 2) kimih je vrhunski igrac