Trenutak kada se Kimih povredio (©Reuters)
Trenutak kada se Kimih povredio (©Reuters)

Kimih se vratio treninzima

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.12.20. | 11:42

Flik prezadovoljan...

U moru loših vesti za Hansija Flika i navijače Bajerna, evo i jedne dobre: Jozua Kimih vratio se individualnim treninzima. Nemački šampion od starta sezone ima grdne probleme s povredama (van stroja su bili ili jesu Dejvis, Koman, Zule, Toliso, Sar, Ernandez...) tako da je ova infromacija i te kako obradovala šefa struke Bavaraca.

Izabrane vesti

"Jozua je ponovo sa nama, viđam ga svaki dan", kazao je Flik. "Radi od jutra do večeri, znoji se i želi što pre nazad na teren. Svi znaju koliko nam je važan. Ovo je odlična stvar za nas".

Podsetimo, Kimih se povredio na meču protiv Borusije u Dortmundu (3:2), posle čega je morao da operaciju meniskusa. Previđan mu je povratak treninzima tek u januaru, međutim izgleda da opravak ide mnogo brže nego što se očekivalo. U Bajernu ipak neće previše rizikovati, tako da nemački reprezentativac sigurno neće na teren tokom decembra.

U njegovom odsustvu Flik se u potpunosti oslanja na Leona Gorecku...

"Leon je igrač koji pomaže da nadoknadimo Kimihov izostanak. Na terenu je glasan, vodi ekipu. To su osobine koje volim kod igrača. U procesu je ispoljavanja svojih liderskih sposobnosti", zaključio je Hansi Flik.

Bajern večeras igra u Madridu protiv Atletika u okviru petog kola Lige šampiona. Klub iz Minhena već je obezbedio plasman u drugu fazu, pa u konkurenciji za taj meč neće biti Robert Levandovski, Manuel Nojer i pomenuti Leon Gorecka.


tagovi

Jozua Kimih

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara