Komentari na vest

Keržakov napustio Kairat

P

PeraV

pre 16 dana

Tukao zenu, to je znao, a nije znao eng jezik da nauci za 40 godina igranja i treniranja po Evropi.
B

Boogy

pre 16 dana

Pre neki dan neki naš igrač prešao u Kairat, kao želja mu da sarađuje sa ruskom legendom. On se pokupio posle par dana i zapalio.
U

Urgh!

pre 16 dana

Kako je uopšte igrao za Sevilju i Cirih, ako ne zna jezik. Ajde, neka zna tih zemalja u kojima je igrao, ali dok nije naučio, kako se uopšte sporazumijevao i u klubu, i sa igračima i uopšte.Od ruskog nema neke koristi u svijetu, engleski ne zna, a hoće da radi u inostranstvu. Čudni su ovi Rusi, igrači im se generalno teško uklapaju kad igraju u inostranstvu, a nisu baš blagonakloni ni strancima kod njih.Čak i naši Srbi kad igraju tamo ili treniraju, često su na meti kritika.
N

NN3

pre 16 dana

Znaš li koliko takvih slučajeva imaš. Ima uz sebe prevodioca koji prevodi njegove ideje igračima. U Srbiji mu je Tutorić bio saradnik - prevodilac. Gledao sam skoro snimak iz svlačionice reprezentacije Saudijske Arabije. Tamo retko ko zna engleski, a selektor stranac. Dernja se on na engleskom, a prevodilac se dernja i prevodi na arapskom igračima. Meni to jezivo
M

Mr Howk

pre 16 dana

Ruski jezik koristi oko 260 miliona ljudi dok npr nemacki koristi 130 miliona, turski 80 miliona, italijanski oko 65 miliona ljudi. Ruski je 8 jezik sveta, nemacki je 13,italijanski 20... Toliko o tome koliko ruski jezik ne znaci.