Ken odbrusio ocu zbog priče o odlasku iz Evertona: Nemoj ti da mi uređuješ život, kad tvoj nije za primer

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.11.19. | 12:02

Mladi napadač kivan na oca zbog toga što je u javnosti pričao stvari koje nisu u njegovoj nadležnosti

Vremena su takva, deca su u sportskom svetu sve češće “robovi“ bahatih roditelja željnih lakog novca preko talenta svojih naslednika. Mnoge su karijere propale zbog takvog ophođenja onih koji bi trebalo da budu pametniji i iskusniji, primer onima što tek dolaze. Ipak, kada se kockice ne poslože, dolazi do raskola u kojem često kasnije puknu odnosi između roditelja i deteta. 

Takva je sve više situacija kod Mojzea Kena, jednog od najtalentovanijih napadača svoje generacije. Posle dobre sezone u Juventusu njegov otac Žan je po svaku cenu želeo da njegov sin igra redovno što Mauricio Sari nije mogao da mu garantuje pored Iguaina, Dibale, Mandžukića i ostalih u jakoj napadačkoj konkurenciji pa je preko agenta Mina Rajole na sve moguće načine izdejstvovao transfer u Everton za blizu 30.000.000 evra.

Izabrane vesti

Ken se, međutim, nije snašao na početku svoje epizode u Engleskoj. Na jedanaest takmičarskih utakmica još nije postigao prvenac, te je za 407 minuta na terenu upisao samo jednu asistenciju. Žan je zbog toga nedavno prokomentarisao kako je napravljena velika greška što je Mojze otišao u Englesku zbog čega se kaje i sada bi voleo da njegov sin pojača Romu koja je pokazala interesovanje za njega.

Kena je to jako razljutilo, pa je putem društvenih mreža ugasio požar sledećim rečima:
“Nemoj ti da mi uređuješ život, kad tvoj nije za primer. Ne plašim se teških vremena jer posle njih dolaze ona bolja“.

Ken je ove sezone odigrao celu utakmicu samo jednom, a po ostrvskim medijima sve više se šuška da je već dva puta prekršio klupsku disciplinu tako što je kasnio na treninge. Paralelno su se pojavile spekulacije o interesovanju Milana i Rome, koji bi ga rado doveli već u januaru zbog krize s napadačima u kojim se nalaze.

Informacije s Ostrva govore da bi Ken mogao da dobije dozvolu da se vrati u Italiju na pozajmicu, uprkos tome što se i Everton dosta muči i što pored velikih ulaganja tavori u donjem delu tabele.

Teška vremena za Kena i Everton...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara