Komentari na vest

Keln bez Ljubičića dolazi u Beograd

D

Dejani

pre preko 1 godinu

Zao mi je zbog njega lično, jer mu je tata bivsii navijač Zvezde. On je dobio ime po Savicevicu, a brat mu po Prosineckom.. Koeln ulazi drugačije u ovu utakmicu, vidicete. Napadače visoko, neće lako dopuštati da Partizan napada, ali oslabice ih atmosfera. Siguran sam da ne očekuju ovo sto ih sada čeka.
k

koja atmosfera

pre preko 1 godinu

druze??Mislis na 10000 grobara razdeljenih na pet frakcija.Da si ti meni ziv i zdrav oni gostuju svake sezone zutom zidu sa 80000 navijaca ,gotovo svako gostovanje u sezoni im je pred 4 puta vise publike nego sto ce to biti slucaj u cetvrtak.To ce im bukvalno biti utakmica koju igraju pred najmanjim brojem navijaca u sezoni
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Dobro i?
s

sta i

pre preko 1 godinu

o kojoj onda atmosferi pricas i da ne znaju sta ih ceka sta i bre nemoj vise da vidim da pises ovde to i
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

K.nja mi se od ovih recenica tipa pobedili smo ekipu koja ima veci budzet ili tim koji vredi toliko. Pa ti si mogao da pobedis i Bilefeld i da kazes ispred smo ekipe sa vecim budzetom. U tod takmicenju koje igraj Balkani sa Kosova je ispred Slavije iz Praga,jedna Roma prima sest komada od Bodo Glimta, ta ista Roma osvaja takmicenje i dodatno se pojacava pa u LE gubi od Ludogoreca i Betisa. To takmicenje koje igras vecini ekipa sluzi kao uigravanje,otuda svaki treci tim i izvodi rezerviste.Vi ste pobedili drugu postavu Kelna u nekom takmicenju koje je nama,Lihtenstajnu,severnim Ircima,bosancima, i velsanima bitno jer znaci novac koji se tu zaradi. Udji majstore u ligu sampiona,pa tamo pokazi kvalitet.Tamo ljudi ne kalkulise vec pune do vrha. Jok,mogao si da igras turnir u Mokrom Lugu pa da govoris da si dogurao vise od Zvezde. Jos kada pocnu one price ova ekipa ovoliko vredi ova onoliko... Znaju sta usima navijaca prija da cuju pa ih loze da su nekakav kvalitet.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Svakako ce ih progutati Humska zgazice ih Partizan nece moci da potrefe izlaz sa stadiona posle meca.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Svakako ce opet igrati sa drugim timom tako da nista novo
S

StefanCar

pre preko 1 godinu

Igrali sa prvim , drugim ili trećim timom, crno-beli će ih dobiti...