Kejn sve bliže startnoj postavi: Slušao sam o atmosferi, ali želimo pobedu protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.11.19. | 19:06

„Kod rezultata 1:0 u prvoj utakmici bilo je trenutaka kada su oni mogli da stignu do izjednačenja, zato moramo da budemo koncentrisani“, poručuje golgeter Pevaca

Hari Kejn je propustio prvenstveni meč sa Evertonom, ali se oporavio i sve je bliži startnoj postavi u utakmici sa Crvenom zvezdom.

Konačna odlulka biće doneta nakon večerašnjeg treninga Pevaca na stadionu Rajko Mitić.
"Sada se bolje osećam neko tokom vikenda, kada sam zaradio virus. Trenirao sam juče, večeras ću takođe, pa ćemo videti kako ću se osećati posle toga", istakao je Kejn.

Izabrane vesti

Prvo pitanje engleskih novinara ticalo se rasizma.
"Nadam se da toga neće biti, igraćemo važnu i tešku utakmicu, želimo da pobedimo, ali ako se tako nešto bude dogodilio nadam se da postoji protokol koji ćemo slediti".

Sjajni napadač nije zaboravio meč sa Partizanom od pre pet godina.
"Sećam se te utamice, koju nisam baš najbolje odigrao. Bio je težak meč, bilo je 0:0, a ja sam pogodio stativu, nadam se da ću sutra biti uspešniji".

Kejn poziva na oprez pred sutrašnji okršaj, jer je kako kaže Crvena zvezda pre dve nedelje pokazala da ume da bude izuzetno neugodna.
''Nadam se pobedi, čuo sam o atmosferi koja će biti fenomenalna, ali kada izađemo na teren moramo da se fokusiramo na sebe. Kod rezultata 1:0 u prvoj utakmici bilo je trenutaka kada su oni mogli da stignu do izjednačenja, zato moramo da budemo koncentrisani, kako bismo došli do pobede i dobre pozicije da prođemo u narednu fazu", zaključio je Kejn.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara