Gabigol proslavlja pogodak (©Reuters)
Gabigol proslavlja pogodak (©Reuters)

Kec na Flamengo i dvojka na River Plejt najveći u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.06.22. | 11:33

Nigde nećete naći veće koeficijente

Kraj sezone u većini najzanimljivijih fudbalskih prvenstava ne znači nužno da nema akcije. U glavnim ulogama su uglavnom južnoamerikanci, a tamo vodeću reč tradicionalno vode Brazilci i Argentinci.

Među najzanimljivije susrete današnjeg programa spadaju okršaji Flamenga i Kujabe, odnosno Kolona i River Plejta, u okviru kojih bukmejkeri Mozzarta nude najveće kvote na svetu na pobede crveno-crnih iz Rio de Žaneira i Milionera iz Buenos Ajresa.

Izabrane vesti

Dvostruki osvajač Kopa Libertadores samouvereno je prošao grupnu fazu na glavnom klupskom turniru Južne Amerike, gde je u šest kola zabeležio pet pobeda i jedan remi. Flamengo je tako rano osigurao plasman u plej-of, a ceh za uspešna izdanja u Kopa Libertadores platio je slabijim izdanjima u Seriji A. Start u brazilskom šampionatu nije uspešan, pošto je Mengao do sada zabeležio po tri pobede i remija, i sa 12 bodova je tek 16. na tabeli. Crveno-crni su posle pobede nad Fluminenseom (2:1) pretrpeli tri poraza u nizu. S druge strane, Kujaba je skromni tim iz Mato Grosa, koji je prošle sezone uspeo da se zadrži u Seriji A, gde je završio na 15. mestu. Početak u novom šampionatu je neuspešan, jer je Kujaba u 11 kola aktuelnog prvenstva upisala takođe po tri pobede i remija, i nalazi se na 18. poziciji. Dorado je posle slavlja nad Korintijansom (1:0) odigrao nerešeno sa RB Bragantinom (1:1).

KOLON - RIVER PLEJT (SREDA, 23.55), DVOJKA 2,00

Kolon dočekuje River Plejt u potrazi za prvom pobedom u ligi u novoj kampanji argentinske Primere. U međuvremenu, gostujući sastav ide na put u Santa Fe, takođe sa ciljem da pokupi ceo plen. River je ostao da žali posle remija 0:0 protiv Atletiko Tukumana na svom terenu protekle nedelje. Milioneri su dominirali utakmicom, ali nisu uspeli da pronađu put do mreže i posle dva uvodna duela još su bez pobede i datog pogotka, te zauzimaju 21. mesto na tabeli. Noćas ga očekuje susret sa Kolonom, koji će hteti da se osveti za poraz od 4:0 u poslednjem susretu između timova. Kolon je morao da se zadovolji drugim uzastopnim remijem na domaćem terenu posle 2:2 u sudaru sa gradskim rivalom Unionom. Kolon je sakupio dva boda i nalazi se na 15. mestu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara