""
""

Kazahstanci preslišali Hrvate u Areni: Vatrene samo čudo protiv Rusije vodi u četvrtfinale

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.16. | 20:23

Kakaova ekipa pokazala da će biti ozbiljan rival, najverovatnije Italijanima, u četvrtfinalu - 4:2

Neslavan nastup Hrvatske u njihovom premijernom meču na Evropskom prvenstvu u futsalu. Selekcija Mate Stankovića prilično ubedljivo je poražena od odličnog Kazahstana, koji je još u meču sa Rusijom najavio visoke domete na ovom trurniru, a večeras pokazao da će biti tvrd orah u četvrtfinalu, gde će ga najverovatnije sačekati selekcija Italije - 4:2 (3:1).

Izabrane vesti

Prva tri gola na ovom meču postignuta su tokom šestog i sedmog minuta utakmice. Prvo je Daglas doveo Kakaov tim u vođstvo još u šestom minutu, nakon čega je izjednačio Matošević, ali su Hrvati imali izjednačenje svega 15 sekundi, kada je kapiten Silimenov vratio kazahstancima vođstvo.

Svaku dilemu po pitanju pobednika u završnici prvog i na početku drugog poluvremena razrešio je iskusni Serik Žamankulov.

Kakvu takvu nadu Hrvatima je u finišu utakmice vratio Josip Suton, ali je ostalo isuviše malo vremena da bi se ugrozila sigurna prednost rivala.

Poslednju šansu da izbore prolaz u četvrtfinale Vatreni će imati protiv Rusije u nedelju (18.30), ali bi se njihov trijumf zaista smatrao prvorazrednom senzacijom.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EP u fustalu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara