Komentari na vest

Katar kapitulirao, Embape stigao kod najvećih da postane najbolji

4

4444444444444444444

pre 22 dana

Sad tu svi u fazonu kao PSG izgubio bitku... al ne bih ja to rekao bas tako... pored konstantne zelje Reala jos Mbape kad je bio u Monaku oni su 7 godina drzali njega u Parizu... Bio je pre par godina sastanak na najvisem nivou su seli Florentino i Al Kelaifi (bar tako se tad pisalo).... imam neki osecaj da oni drugacije nisu mogli i da ne bi ratovali dva drzavna kluba mozda su se dogovorili u fazonu aj Mbape prva polovina karijere nek bude u Parizu a drugu polovinu do penzije u Realu.... vrlo lako je moguce da su se oni tako nesto dogovorili jos tad...
@

@Realno ,sta si ti jeo Bunike?.

pre 22 dana

Odegard je prodat 35 mil a ne 70 , a placen papreno kao 17 njak.Proveri pa lupaj.sad isti vredi preko 100mil ,e to je fulanje..
R

RadeSRB

pre 22 dana

Brate koje cifre...
O

Objektivac

pre 22 dana

Misljenja sam da ce ovaj transfer biti samo jedno: kraj fudbala u Spaniji i Evropi ili kraj Reala. S jedne strane imas jako potentan tim uz trenera koji ne mari za sablonima igre, s druge strane ti se isti taj tim zbog ega moze obit' od glavu. Sto se tice Reala, trebace im ozbiljna zamjena za Kroosa, ni Bellingham ni Camavinga nisu taj profil igraca, a dolaskom Mbappea promijenice se i formacija, Ancelotti nece sebi dozvoliti "luksuz" da mu Viniciusa ili Rodrygo sjede na klupi zarad Mbappea.
M

Milentije90

pre 23 dana

Jedan od vecih debila u svetu sporta.. ima srece sto ga Perez uopste pustio da dodje u Real i nadam se da ce mu odmah raspaliti jednu vaspitnu da mu objasni da nikako nije veci od kluba
S

Steva ns

pre 23 dana

Ja kao strastveni navijač reala sam ga toliko čekao i nadao mu se da smo to već izgustirali i ovo nije neka bomba za nas u ovom momentu više real treba mbapeu nego mbape realu jer on dolazi u prvaka evrope da bi osvojio ligu šampiona ili zlatnu loptu i da bude svestan da su ovde i vini i rodrigo koji isto tako žele sve to što i on... real da požuri sa alfonso dejvisom i štoperom zameneza krosa su odavno spremne
K

KOLIKO GOD

pre 23 dana

Da je dobar, da ga dazu u nebesa EONALDO ZUBA nema Ligu Šampiona ali je bolji od ovog lika bar 3 puta, RONALDINJO isto. Nikada nece dostici njihove visine. Neka je sa srecom.

Marko Pavlovic

pre 23 dana

Zato i jeste najbolji i najveći klub na svetu......
m

milutin 15

pre 23 dana

kako volim ovakve tekstove,kada gigant real kupuje, kako se to opravdava,20g nisu igrača iz svoje skole izbacili,ali to nije plastika,kaze nema promasenih transfera,sta ćemo sa azarom,jovićem,edegardom,alabom....,fasista franko ga proglasio nedodirljivim najodvratniji klub na planeti
R

Realno87

pre 23 dana

Otkad je odegard promasen transfer? Prodat za 70 miliona ili otkad je promašaj Alaba? Dečko prestani gledati fudbal.
7

777

pre 23 dana

Nesto razmisljam,ovo bi u teoriji znacilo da ce Real toliko moćan biti,pa neće posezati za sudijskom pomoći,čime bi ustedeli na novcu.Medjutim u praksi to nece biti izvodljivo,jer Mbape donosi umesto kvaliteta više,apokalipsu.Samim tim klub će prihodovati ogroman novac kroz marketing,delić tog novca ce otici na arbitre,ogroman deo u klubsku kasu i Real ce opet osvajati sve kao i do sada,Lukav je ovaj Perez,stari je to lisac.Iz ovog ugla posmatrano,ipak ima razloga za brigu ostatka fudbalskog sveta i simpatizera njihovih oponenata.
Y

Yashin

pre 23 dana

Sad ima sansu sa pokaze sta zna. Po meni Real dobija fantasticnog igraca. On je u PSG Bio velika Zvezda Ali u real Moras prvo da se dokazes i to ce on sigurno. Pored onakvih igraca bice jos bolji nego u PSG.
7

777

pre 23 dana

Ovo mora da je jos jedna dezinformacija u nizu.Pa lepo su pisali u komentarima simpatizeri liverpula da on ide tamo,cak su se navodno i kantalonci raspitivali o mogucnosti da ga dovedu,ali samo u slucaju da on njima plati jer je kasa prazna,a oni vaze za velikana,doduse bivseg,pa su racunali da bi za njega privilegija bila da obuce njihov dres i zaigra uz majstore poput rafinje,guiu-a,abdea baldea,ferana,fermina,gavia,ćavia,i uskoro budućih zvezda arabije poput levandovskog,gundogana,feliksa,kansela.Ukoliko vest ipak nije lažna ovaj put,ipak nema razloga za brigu,jer sad Real nece sa njim nista osvojiti.Krece svadja oko pozicije,broja na dresu,borbe za vrh hijerarhijske lestvice u klubu i sl.Nema sanse da Kraljevski klub smiri ego superstara,procice kao i psz.Verovatno ce mu prepustiti Perez svoju fotelju,a ni Anćelotijevo iskustvo i autoritet nece biti od pomoci.Sto su osvojili,osvojili su,dovodjenjem najboljeg igraca sveta na poziciju koja je kriticna bila odlaskom centarfora,nacinili su ogromnu gresku,jer on kako kazu nije špic vec krilo,i eto uz problematičan ego jos većeg problema.Bolje da su lepo povukli Belingema na mesto Krosa,a recimo Hoselua postavili kao prvi izbor u startnih 11.Trebao je i Marijano da ostane pa da mu bude rezerva,verovatno bi tako bili konkurentniji u pohodu na 7 titula koliko ce biti u igri naredne sezone.Sledi sušan period po pitanju trofeja,i sada će konačno druge ekipe imati prilike da osvoje nesto,a i da donesu radost svojim vernim navijacima,zasluzili su to.
B

Bečejac

pre 23 dana

Dovođenjem Mbapea, Real do 2030. u Evropi neće osvojiti niti jedan trofej. Ekstra je fudbaler, ali mu Bog nije dao da osvaja klupske trofeje.
m

molim?

pre 23 dana

Pa nije da je Kejn, ali ima smisla i ovo.
D

Dobar Loš Zao

pre 23 dana

Sumnjam da se Anceloti išta pitao oko ovog transfera. On je između Vidala i Pogbe 2014.(koji su tada bili velike zvijezde) birao Kroosa(koji nije bio standardan u Bayernu). Vjerujem da su mu draži Rodrigo i Vinisijus nego Mbape.
P

Plan iz prve ruke

pre 23 dana

Dolaze Kimih, Dejvis i Trent, neki sad neki sledece sezone, svima isticu ugovori, ove se produzavaju Modricu, Nacu, Vaskezu na godinu dana i otkupljuje se Hoselu. Sledece sezone dolazi mladi perspektivni centralni bek. Tim za 2025. ce izgledati: Kurtoa, Trent, Eder, Ridiger, Dejvis, Cuameni, Kimih, Valverde, Belingem, Vinisijus i Mbape, druga postava: Lunjin, Karvahal, Silva, Alaba, Garsija, Kamavinga, Neveš (Barela), Giler, Dijaz, Rodrigo i Endrik. Oproštaj na leto 2025. od legendi Modrica, Naca i Vaskeza, pustanje Mendija, prodaja Sebaljosa i najvaznije od svega na leto 2025. na kormilo dolazi Jirgen Klop.
i

ime gosta

pre 23 dana

De si bre Florentino?
L

Lusiliu

pre 23 dana

Jesi bio na večeri sa Perezom gde ti se otvorio,posle dve flaše vina....ili je milan tarot umešao prste....
G

Gost99

pre 23 dana

Tacno da nema ovih navijaca Reala trebalo bi ih izmisliti.
P

Planski

pre 23 dana

Steta sto vas ne poznajem da vam vidim blentave face kad 90% stvari bude tacno.

Bojan Lordinho

pre 23 dana

Bernabeu i L'Ekip su osnovali Ligu Sampiona,tadasnji naziv je bio drugi ali to je to,naravno,svi to znamo koji iole pratimo malo duze ove timove.Uvek je Real Madrid imao dobre igrace,lepo je za oko,ne mogu da budem budala i kazem drugacije,ALI....Druze,iza sebe imaju Kralja,Pare,bukvalno su osnovali takmicenje,igraju se tu Menadzera...Sve stoji,to je masina jako dobro podmazana,i opet kazem,ne mogu da kazem da se ne igra lep fudbal ali ima tu i sudija i FFP skrivenog,ma show 🤣 Aj' pa Sportski.. 💪
S

Seoul

pre 23 dana

Ovako je izgledao i dolazak Ronalda Nazaria u Real sećam se kao juče, ćitao u Supersportu i Žurnalu. Nije bilo šanse da ne osvoji bar jednu LŠ a verovatno i više , još sa onakvom ekipom oko sebe.
K

Kalabasas

pre 23 dana

Sad džud mesto krosa,mbape na c fora..beton..mora I gvardiola da nekoga dovede...
R

Realno87

pre 23 dana

Savršenstvo poslovanja tima koji ima novac. A ne možemo reci da drugi timovi nemaju. Ali ovakva planska politika bez bahacenja je za dubok naklon. Poslednji promašaj je Azar od tada su povlačeni šahovski precizni potezi. Neko će reci da je Beli gem plaćen 100 miliona Al u vremenu jada siti plati jednog philipsa 70 miliona, Atletiko felixa 109 miliona, caisedo 100 miliona šta je onda 100 miliona za ovakvog majstora. Još ako je istina da završavaju pregovore sa Dejvisom i Kimihom uz Endrika to je za izučavanje na univerzitetima. Kimih kao zamena za Krosa i pomoć Carvahalu na desnom beku. Neverovatno
G

Gost99

pre 23 dana

Ja ne znam gde si ti procitao da Kimih ide u Real.
d

d.g.

pre 23 dana

A koliki je dug Reala? Što hoće Super ligu?
R

Realno87

pre 23 dana

O kom dugu pričate?! Kad pominjes dug prvo moraš razumeti poslovanje. Dug je nešto sto ne vraćaš a zaduženje je nešto sto vraćaš, redovno servisiras svoje dugove. Real je klub sa ogromnim profitom, pričati o dugu je besmisleno. Kredit za stadion je nešto sto je umapredilo finansije. Malo proverite kakve mogucnosti sada Bernabeu pruža i koliko je real dobio novca za mogućnost izdavanja stadiona u svrhe koncerta u narednih 10 godina. Istina je samo da uticajem države Barselona i Real dobijaju kredite sa minimalnim kamatnim stopama i da iza njih kao garant stoji država kod banaka. A sto se tiče Kimiha druže da lu vitas vesti da svi prenose da su u pregovorima, transfermarket je obeležio da su pregovori u toku i da je real najbliži igraču. Inače kimih sigurno ide iz bajerna!
t

to je to

pre 23 dana

sad LP neće osvojiti 10 g
U

Ujka Zitko

pre 23 dana

Pored toga sto ne podnosim penal madrid.Moram reci da ce penal madrid jos dugo vladati Evropom i Spanskom ligom.Sem ako zbog Mbappea ne dodje do klanova u svlacionici.
I

Internazionale

pre 23 dana

Idi jasi kamilu gazda na PSG. Uvek bio i ostao mali klub.
T

TakoJeeeeBreee

pre 23 dana

Konacno! Posle 7 godina ! Najbolji igrac na svetu stize u najbolji tim na svetu! Hala Madrid !
l

lecY

pre 23 dana

NAJBOLJI
D

Djapex

pre 23 dana

A mislio sam da Real zove samo jednom...
m

molim?

pre 23 dana

Real je i biznis. Sa ovim prihodi tek idu u nebo.
G

Gile Interista

pre 23 dana

Neka rikne arapin. ovo mu je za sve one igrace koje je preplatio da sede na klupi kako ne ni igrali u klubovima gde su vec bili, zadnji primer je Milan Skrinjar dao mu veliku platu da dodje tamo i sad sedi na klupi, odnosno nije starter, a najbolja fora covek dosao iz najdefanzivije lige na sveti gde je igrao bez greske, zato je sad ostao bez Mbapea i ko zna bez koga uskoro jos
N

Novak majstor

pre 23 dana

Mbape će morati da igra centarofra ovde ili desno umesto Rodriga , baš me zanima kako će Anćeloti sa njim na kraj i da li ga je iko i pitao šta misli o ovom transferu .Mada da Mbape ima kvalitet i talenat da bude najbolji na svetu , boga mi ima.
g

ggmu 2331144499229

pre 23 dana

i opet ce im trebati pomoc sudija da osvoje nesto 😅
H

Hahahahahaah

pre 23 dana

Promenite malo izgovore za Realove uspehe, brate, iskreno smorili ste sa ovim! AporLa16 ¡Hala Madrid!
y

y nada mas

pre 23 dana

To je to, vrhunac karijere. Dres Real Madrida, a svakako će se naosvajati dovoljno ovih trofeja, žena da mu supicu pravi iz ušatog
.

.....

pre 23 dana

Kakvog ušatog kad Florentino planira da za godinu, dve prebaci Real u svoju privatnu super ligu? Simpatizeri Reala juče podržavaju superligu sa nus efektom srušenog evropskog klupskog fudbala, sad kad se osvojila uefina LŠ onda je to u redu... Dvolično.
N

Nadam se

pre 23 dana

Da i on i real propadnu
n

nada.

pre 23 dana

umire poslednja
B

Bisko

pre 23 dana

Pravi igrač za Real. Oni samo i skupljaju odvratne igrače.
V

Visente Del Boske

pre 23 dana

Ovo je bas glupo sto je presao u real umesto da je ostao u parizu gde bi postao i ostao ziva legenda,em sto bi ostao placeniji nego u madridu,em smatram da bi uz dovodjenje cetiri vrhunska igraca tj 2 vezna,stopera i napadaca i uz njegov ostanak i osvajanje ls bilo itekako dostizno,ovde u madridu pored vinicijusa i belingema sigurno nece uzivati takvo postovanje kakvo je imao u parizu.
M

Moj ti

pre 23 dana

Ma ja, Šuker i Mijatović su isto mogli postati legende Sevilje i Valensije. Jbš Real
D

De

pre 23 dana

Možda u emirate. Kad nije išlo u domovini. A možda i kinu da gradi nešto romantično. Sva vrata su mu bila otvorena.
b

banjo10

pre 23 dana

Pocetak kraja...Nije mogao sa jednim brazilcem da funckionise,tesko da ce sa dvojicom.Pogotovo sa Vinijem,polako krecu prave sapunice.😂
1

12312323

pre 23 dana

Cim krene da se breca odmah Don Carlo zvizne dve tri popravno vaspitne i bice manji od makovog zrna
K

Kleo

pre 23 dana

Kao sto je Vinisijusu zviznuo, pa je njegovo ponasanje na svakoj utakmici za primer? Ne valja se, ne kezi se, ne provocira protivnicke igrace i navijace?
1

1122112

pre 23 dana

Ponasanje u svlacionici
B

Bata Želja

pre 23 dana

Da neprođe kao Bejl? brzina, tehnika, snažna levica i onda gomila povreda klupa za rezervne igrače i na kraju MLS a tek je na momente prikazivao igre kao u Totenhemu, Mbape ima slične karakteristike.
G

Gareth Bale11

pre 23 dana

Bejl uze 4 lige sampiona, jesi ti dobro?
D

De

pre 23 dana

Evo ispade bejl dečko bez uspjeha. J.bem ti život
g

gost131313

pre 23 dana

FIORENTINO PEREZ - MBAPPE CE IH DOKRAJCITI 😂
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 23 dana

Bilo je teško zamisliti da će ići bilo gde osim u Real. Glupo je sada predviđati šta će biti. Vrlo lako ovo može biti dominacija u sledećih nekoliko godina, a opet možda se desi i Kejn efekat. Videćemo.
0

000

pre 23 dana

Hvala k nek se i ovo vise zavrsilo
Z

Zaza Paculia

pre 23 dana

Ja mislim da ce ih rasturiti... On i Vini, to nece ici lako.
D

DDF

pre 23 dana

Vini zbog ponasanja moze lako da zavrsi van Reala
F

Fejkir

pre 23 dana

Fanovi barce na aparatima. #halamadrid
n

navijaj

pre 23 dana

Bilo je ovde tonu komentara: "A ko garantuje da ce u Real? Mozda ce u Barsu, Liverpul, Siti..." Gde su sada ti momcici koji su se nadali da ce Mbappe da igra za neki drugi klub a da to nije Real? Sada ide mantra od istih ljudi "Znaaas on je veliki egoista, nece to tako glatko da funkcionise" . Kada osvoje sve, onda ce krenuti prica o sudijama. Tese se ljudi.
p

prilicno

pre 23 dana

sam siguran da se nece snaci u tako velikom klubu i prosledice ga na pozajmicu, mozda Torino ili Specija, nesto kao Jovica..
0

0211

pre 23 dana

Ne mora opsirnije, dovoljno je bilo.
I

Ivan...

pre 23 dana

Nece to ici kao sto mnogi zamisljaju. Mnogo je ega sada u Realu, a Mbape je navikao da se sve vrti oko njega.
L

Laziale

pre 23 dana

Navikao da se vrti oko njega u malim klubovima gde je do sada bio. Nije on glup, sanjao je Real i dosanjao i zna gde je dosao. Tako da ta prica tvoja ne pije vodu.
@

@Ivan

pre 23 dana

Nikad manje nije bilo ega u Realu, ne pamtim bolju atmosferu u ekipi sto se i vidi na terenu... Vec su poceli prvotimci Reala da mu ostavljaju komentare na objave po instagramu.
S

SADA

pre 23 dana

mozemo malo da odahnemo, do sledece epizode novele za tele.
P

Pobeda je resenje

pre 23 dana

Embape je jos kao mali spavao u dresu Reala i zamišljao kako kao igrac Reala igra na Santjago Bernabeu.Ljubav prema klubu je ovde pobedila i preovladala.Sportski pozdrav.
4

4444444

pre 23 dana

posle 7 god zavlacenja 😁
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 23 dana

Majka mu uopšte nije naivna. Izmuzli su Arape do poslednjeg centa. Da do kraja karijere igra za džabe, obezbedio je deset generacija. Sad igra za trofeje. Imao ih je i u PSŽ-u. Ali ne i onaj najveći. A ni u Realu neće igrati za stan i bonove za hranu.
Z

Zvlat BG

pre 23 dana

Dobro da je kraj, do poslednjeg trenutka su u igri bili Globoder i Šiljegovac! Totalno neizvesno i napeto!
B

Bagdala

pre 23 dana

Mislim da je ipak Meševo bilo na pol poziciji za potpis Kilijana.
S

Soprano

pre 23 dana

Upropastice real...!!! zivi bili pa videli... Ni ove sezone nije real nesto previse jak od bilo koga... jednostavno kad tim ne iskoristi svoje prilike dodje kazna... videcemo sta ce biti sl sezone... pozzz
A

Antonioo

pre 23 dana

Florentino jedini koji imao oni stvar da krene u napad iako mu je proyivnik Katarski vrh i drzavni vrh Francuske... Kapa do pola Florentinu...

Bojank91

pre 23 dana

A ime Real Madrida nije bilo uz njega?
B

Bon.Jovi_985

pre 23 dana

Florentino je teški mafijaš, nazovi gradjevinac koji je jači od države, bukvalno radi šta hoće, prilagodjava pravila kako njima odgovara. Svake godine opljačkaju barem po jednog protivnika u LŠ. Lajpicg ove , Čelzi prošle, PSG pretprošle i tako u nedogled. Glavni razlog zašto mladi sve više ne gledaju fudbal.
t

toponicar

pre 23 dana

Drzavni klub iz Spanije.
F

Florentino Perez

pre 23 dana

Jao jao, koliko kompleksa vam je nabio Real i Don Florentino, samo jos jace idemo u novu sezonu, jednostavno najbolji klub na svetu! ¡Hala Madrid!
E

Eskalator

pre 23 dana

Zamisli da je Zapad stvarno Zapad onako kako sebe reklamira ostatku buzdovanskog sveta... Svirao bi ovaj klavira već deceniju. Al pošto je zapad prevara onda neko može da bude dužan kao neka država i nikom ništa. A vi nesretnici divite se što vam udaraju ćuške i za prelazak na crveno, a kamoli za dug od 100 evra.
C

Costacurta

pre 23 dana

Brutalno dobro odrađena smena generacija kod Reala. I Mbappe šlag na tortu.
c

ciribu

pre 23 dana

konacno zamenili Butragenja.
K

KM10

pre 23 dana

Uno, dos, tres...hala madrid!
D

Djule13

pre 23 dana

Sto su osvojili osvojili su...
L

LUIGI di Biagio

pre 23 dana

A onako, nije loš transfer. 😉😃

JudeBellingham

pre 23 dana

Real nije dopustio hejterima ni da se oporave od 15. titule LŠ pre zvaničnog transfera Mbappea. Svet nije spreman za nas, drž'te gaće svi. Don Perez volim te 🤍
v

vit

pre 23 dana

blago onom ko rano poludi.
S

Stara škola

pre 23 dana

Reci mi navijaču Real Madrida jel si ikad u životu bio na stadionu i gledao uživo svoj klub?🤡 Ne loži se klinac ispadaš smešan kao i svi koji se ovde po portalima i internetu svađate i prozivate oko stranih klubova.
A

Al ono bas

pre 23 dana

Slozicu se sa starom skolom, u najmanju ruku ispadate smesni 🤣🤣
r

raul

pre 23 dana

nobody cares
7

777

pre 23 dana

Mala mu je plata.
B

Burek

pre 23 dana

Samo serija ,,Igra sudbine" duže traje od ove sapunice