Komentari na vest

Katalonci bacili bombu: Aston Vila obavestila Barsu da dolazi po Arauha?!

A

ApsolutniJa

pre 4 meseca

Sjajni Ros Barkli, mislio sam da je njegov odlazak u Luton zadnja stanica u karijeri, dobro pa se vraca na stari put old gud Barkley, mogao je imati katijeru za pozeleti posle Evertona, steta...
v

vaksi

pre 4 meseca

@Gost99 za tvoj info aston vila ima 7 trofeja prvaka engleske a ne jedan, + LS 1982 godine. Na to dodaj da trenurno ima jedne od najbogatijih vlasnika na svetu koji ne stede novac
F

FM

pre 4 meseca

Aston Vila je jedan od najvecih engleskih klubova, istorijski gledano. Osvojili su i LS pre Barselone.
G

Gost99

pre 4 meseca

Imaju samo 1 trofej premijer lige i kao velik js klub, daj ne mlati
F

FM

pre 4 meseca

Aston Vila je 7 puta bila prvak Engleske i najtrofejniji Engleski klub do 1980ih, takodje, samo su jedan od 3 kluba koji su ucestvovali i u osnivanju Fudbalske Lige 1888. i sadasnje Premijer Lige 1992. godine. Barselona se tek uzdigla kao veliki klub u Evropskim okvirima u eri Mesija. Do tada su imali jednu LS iz 1992., a u Spaniji su bili na nivou Atletik Bilbaa i Atletika iz Madrida, tek posle 1990. su se malo odvojili po titulama prvaka Spanije od dva Atletika i kao sto rekoh, veliki klub u Evropskim okvirima su postali tek u eri Mesija sa 4 titule LS u razmaku od 10 godina.
H

Hyypia

pre 4 meseca

Nosite ga i za dzabe. Jedan od najgorih defanzivaca u ligama petice.
R

RadeSRB

pre 4 meseca

Barkli..nije defanzivac, nije golman, ne igra sredinu..možda je ekonom ili talija( poput Stanoja)
E

Emir Hadzi92

pre 4 meseca

Konacno dobro pojacanje za Barselonu.
D

Dejani

pre 4 meseca

Izgleda da Villa postaje krupna zvijer. Mislio sam da im je ova sezona plafon.. Ali kako stvari stoje oni gadjaju sami vrh

bez_EU4ije

pre 4 meseca

Šteta za Diega Carlosa: nije isti igrač posle kidanja Ahilove tetive.
M

Mister M

pre 4 meseca

Ros Barkli je golman, a ne defanzivac. Uozbiljite se
T

THFC 1882

pre 4 meseca

Nije ni defanzivac, a pogotovo nije golman! Čovjek je vezista. Nikad čuo da je igrao za Villu, boga pitaj odakle vam to "povratnik"? Dijete Evertona i neprepoznatljiv igrač od kako ih je napustio. Ako im je on prvo pojačanje za LŠ, toliko o njihovom iskustvu igranja u LŠ.
S

Seoul

pre 4 meseca

E jesi faca, napisa im još i da se uozbilje, kao da sigurno znaš ko je Ros Barkli 🤣🤣 Ali negde čuo za igrača i misli da je golman 🤣🤣🤣
r

retardinho

pre 4 meseca

tragikomedija...sta ti je fudbal danas... bez uverde za Vilu
K

Kum Mile

pre 4 meseca

Ne bih se iznenadio da se ovo dogodi. Svodi se sve na Pl ligu (klubovi kao Brenford mogu jaci ugovor da daju igracu nego Milan, Borusija D,Inter) , Real Madrid i B minhen... Steta za fudbal evropi.
r

rea

pre 4 meseca

Real i Bajern su sirotinjski klubovi. Real barata imaginarnim novcem, njima garancije daje Španija kao država (isto kao i Barsi) zato mogu da se bahate. Bajern da hoće, može da daje najjače legalne ugovore u svetu fudbala, ali oni to ne žele da rade, ali sam poprilično siguran da u PL nema više od 3 igrača sa jačom platom od Kejnove.
D

DDF

pre 4 meseca

Brajton je prosle zime za Zaniola nudio duplo vise novca od Milana,istina je da je jedina liga gde ima velikog novca PL

Bojank91

pre 4 meseca

Biće jači tim sigurno došao Arauho ili ne
И

И

pre 4 meseca

Nikakav to senzacionalizam ne bi bio, standardni Premijerligaš koji je još izborio u LŠ može da plati svakog igrača na svetu,samo je pitanje da li on hoće da dodje. Ja na njegovom mestu ne bih ni razmišljao da sunčanu Barselonu zamenim kišom, pogotovo što Vila bez obzira na rapidan napredak ne može da se bori za titule, pored onakvog Sitija, a evo i Arsenal dve sezone uzima 84 pa 89 bodova, to ne može Vila da juri. Klub tog ranga može da uzme titulu jedino u nekoj Lesterovoj sezoni gde su svi u raspadu i niko ne predje 80 bodova, što će teško da se desi u skorije vreme i Arsenalu, a kamo li Sitiju.
G

Gost007

pre 4 meseca

Pa mogu se ukljuciti ako dobro razpolazu novcem..para imaju..samo da pametno uloze i mogu biti u vrhu za koju godinu.
A

Antonioo

pre 4 meseca

Ako Araujo napusti Barsu ide u Bajern, nema Aston Vila ime i ugled takav da Araujo pristane na potpis
p

podesen

pre 4 meseca

U Bajern zvani smehotres.Tamo se nezna ko pije a ko placa,jure trenera 6 meseci svi im dadose korpu.Bice trener Henes matori ili Braco Salihamidzic.
G

Gost123456@

pre 4 meseca

Prvo pojačanje za Ligu šampiona trebalo bi da bude Ros Barkli... 😂😂😂 , pravo pojacanje nema sta …
Р

Роналдињо

pre 4 meseca

Рос Баркли није дефанзивац