Kvaku Karikari (©Starsport)
Kvaku Karikari (©Starsport)

Karikari napustio Jedinstvo, nova stanica - Danska

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.07.24. | 09:01

Napadač iz Gane karijeru nastavlja u drugoligašu Horsensu

Veliki doprinos imao je Kvaku Karikari na istorijskom plasmanu ubskog Jedinstva u Mozzart Bet Superligu, međutim, napadač iz Gane i sledeće sezone nastaviće da se takmiči u drugoligaškom rangu. Ali ne u srpskom, već danskom, pošto je prešao u Horsens.

Zvanično najbolji igrač Jedinstva prošle sezone, strelac 16 golova i asistent za devet, vest o promeni kluba saopštio je porukom na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

"Zahvalan sam što sam bio deo jedne neverovatne porodice i želim da se zahvalim timu na napornom radu i posvećenosti. Uloženi trud se isplatio. Svaki član tima je imao važnu ulogu u ovoj saradnji. Hvala vam svima, nikada neću zaboraviti sve što smo prošli kao tim. Jedinstvo će zauvek biti u mom srcu, želim vam sve najbolje u Mozzart Bet Superligi", poručio je Karikari, a brzo je dobio i odgovor od Ubljana u kojem mu klub želi sreću u nastavku karijere.

Karikari je u Jedinstvo stigao pre dva leta iz Libertija u kojem je ponikao. Nakon sjajnih igara u crveno-belom dresu jasno je bilo da će ga Ubljani teško zadržati u aktuelnom prelaznom roku. Ipak, da li je odlazak u drugu ligu Danske pravi izbor, može se diskutovati.

Horsens je klub koji igra malo u prvoligaškom, malo u drugoligaškom društvu danskog fudbala. Prethodne dve sezone pokušavao je da se vrati među najbolje, ali je bio četvrti, pa deveti na tabeli. Nadaju se u klubu iz središnjeg dela Danske da će im Kvaku Karikari pomoći da ostvare cilj.



tagovi

Kvaku KarikariJedinstvo UbLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara