Karijera u slobodnom padu: Neca Mihajlović blizu Sloge iz Doboja

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.10.22. | 13:17

Zvanična promocija već u petak...

Sve je u jednom trenutku zaličilo na početak lepe karijere. Afirmacija u Radu, dokazak u Partizan, transfer u Holandiju... Međutim, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Nemanja Mihajlović nikako nije uspeo da potvrdi kvalitet. Bilo je pokušaja u Turskoj, Poljskoj, na kraju i u subotičkom Spartaku.

Međutim, bila je to samo senka nekada velike nade ovdašnjeg fudbala. Prema saznanjima MONDA Nemanja Mihajlović će karijeru nastaviti u Bosni i Hercegovini. On će u narednih nekoliko dana potpisati ugovor sa Slogom iz Doboja.

Izabrane vesti

"Mihajlović još nije potpisao, ali tačno je da pregovaramo, nismo uspeli da dogovorimo sve detalje. U toku dana on će stići na pregovore, pa ćemo vam više informacija moći da damo večeras ili sutra prepodne", rekao je za MONDO trener Sloge, Zoran Ćurguz.

Pre dve godine pominjala se čak mogućnost da proba da oživi karijeru u Partizanu, ali do toga nije došlo, tako da je on od tada promenio četiri kluba, ali ni u jednom se nije naigrao. Sada se očekuje da već u petak bude predstavljen u Doboju gde se nada da bi minutima na terenu mogao da se vrati u formu koja ga je preporučila Partizanu.


tagovi

Nemanja Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara